Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Πριν από 2 μέρες απέκτησα ένα one plus 5,και από τη πρώτη μέρα έχει πρόβλημα με το wifi του,με το που πας να δεις κανά βιντεάκι αποσυνδέεται με το wifi και ξανασυνδέεται.Μπορεί να το κάνει και 3-4 συνεχόμεμες φορές,ενώ σε browsing λειτουργεί πολύ καλύτερα.Στην αρχή νόμιζα ότι έφταιγε αυτό,αλλα μετά από ταλαιπωρία και τυχαία ανακάλυψα ότι σε άλλο ρουτερ (thompson της forthnet) λειτουργεί κανονικά.

Δοκίμασα και ένα mi6 στο δικό μου ρουτερ και κάνει κ αυτό τα ίδια,αν και σε μικρότερο βαθμό.Το παράδοξο είναι ότι το pc μου είναι κ αυτό συνδεδεμένο με wifi,αλλά δεν έχω παρατηρήσει κάτι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καθόλου γνώσεις από ρουτερ...Όσοι έχετε εμπειρία (Speedport entry 2i με Cosmote),αν μπορούσατε να μου υποδείξετε αν μπορώ να αλλάξω κάτι για να το διορθώσω θα σας ήμουν ευγνώμων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οχι auto;

to auto θεωρητικα βρισκει το καλυτερο καναλι.πρακτικα καλυτερα να δοκιμασεις διαφορα καναλια εκτος απο 12 και 13 που δεν τα πιανουν ολες οι συσκευες και να το βαλεις εκει.με το inssider και αλλα προγραμματα μπορεις να δεις ποσο παιζουν οι αλλοι και σε πιο καναλι.βρισκεις το καναλι που δεν το χρησιμοποιουν πολυ και πας εκει.επειδη μπορει να μην υπαρχει καναλι ελευθερο μετα κοιτας τις σταθμες.αν πχ ειναι γεματα ολα αλλα βλεπεις οτι πχ το 1 παιζει απο καπου αλλου χαμηλα(πχ 20 Db) λιγοτερο απο το δικο σου εισαι οκ.βεβαια να ξερεις οτι αν εχεις το καναλι ενα πχ σε σενα τοτε το 1 2 3 4 5 κανουν ετσι και αλλιως λιγο Overlapping στο δικο σου οποτε θες και αυτα να ειναι πιο χαμηλα απο το δικο σου.τα νουμερα στο προγραμμα μπορει να μετρανε αρνητικα αλλα μην σε μπερδεψω .και μονο απο τις σταθμες καταλαβαινεις πολλα για να μην το κανουμε πιο δυσκολο.τετοια προγραμματα μεχρι και στο κινητο υπαρχουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...