zer_raiden Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα, Ενας φιλος θελει να φτιαξει υπολογιστη, θα εκτιμουσα τη βοηθεια σας. Ευχαριστω. Ποσό που διαθέτουμε : 1000 - 1200Χρήση υπολογιστή : games (pubg, battlefield 1 κλπ)Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: οχιΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: χρειαζομαστε, 24αρα. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: πληκτρολογιο και ποντικιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): ΘεσσαλονικηΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: δεν εχω προβλημα. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: επιθυμω να συναρμολογηθει απο το καταστημαΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: windows (ή απο τον θειο)
adtakhs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 + Dell-S2418HN https://www.skroutz.gr/s/11453299/Dell-S2418HN.html + Sharkoon-Shark-Zone-GK15 https://www.skroutz.gr/s/9333560/Sharkoon-Shark-Zone-GK15.html
zer_raiden Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Φαινονται ολα μια χαρα. Μια ερωτηση μονο. Γιατι Ryzen 1600 και οχι 1600x?
dimoskoutr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί τον κάνεις 1600x με λίγο oc ακόμη και στην εργοστασιακή ψυκτρα για πλάκα... Γιατί να τα δώσεις τα παραπάνω; Γιατί ο 1600 έρχεται και με ψυκτρα ενώ ο x όχι...Μόνο αν η διαφορά τους είναι στο 20αρικο αξίζει κατά τη γνώμη μου ο 1600x σε σχέση με 1600...
zer_raiden Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Η διαφορα τους ειναι ακριβως 20ε. Επισης, διαβαζοντας γιατι δεν ξερω και πολλα, η ψυκτρα πανω του δεν αξιζει ιδιαιτερα. Απο κει και περα οσο αναφορα το oc, κι εγω με αυτο τον σκοπο αγορασα τον i5-4670K αλλα @@. Δεν ασχοληθηκα ποτε.
dimoskoutr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ώπα...την ψυκτρα την έχω εγώ, δεν ξέρω τι διάβασες εσύ, όμως κρατάει για πλάκα τον 1600 στα 3.6 που τον έχω εγώ και περνάει aida64 τεστ της μιας ώρας κανονικά χωρίς μάλιστα να κάνει σαν αεροπλάνο...η ψυκτρα η συγκεκριμένη μακάρι να ήταν και σε όλους τους intel non k δεν θα χρειάζονταν ποτέ άλλη ψυκτρα... Τώρα αν εσένα σου φαίνεται πολύ να κάτσεις μια μέρα να ασχοληθείς να τον βάλεις στα 3.6-3.7-3.8 με όσο πιο χαμηλότερο voltage σηκώνει πάω πάσο... Πάνω από μια μέρα δεν θέλει να ασχοληθείς και πολύ λέω... Την περισσότερη ώρα τα τεστ θα τρέχεις να δεις αν είναι σταθερός... 2
ilos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Για 1600 είναι μια χαρά η stock για 3.6-3.7 24/7 ακόμα και για 3.8 τον χειμώνα αν σου κάτσε καλό κομμάτι και χρειάζεται υποφερτή τάση.
dimoskoutr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αν περνάει aida64 45 λεπτά στα 3.6 με 1.2volts ε φαντάζομαι ότι στα 3.8 δεν θα θέλει 1.35 ε; Χωρίς να δοκιμάσω υποθέτω... Οπότε με την μαμά ψυκτρα παίζει ίσως και 3.8 χειμώνα καλοκαίρι με ac στο χώρο...
zer_raiden Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα. Εχω προχωρησει στην αγορα του παραπανω build. Απο αυτο το καταστημα. Το θεμα ειναι οτι στην παραγγελια εβγαλε πως μαλλον εχουν τη μητρικη και να επικοινωνησω μαζι τους. Τωρα, σε περιπτωση που οντως δεν υπαρχει η μητρικη, ποια θα ηταν μια καλη εναλλακτικη? στα ιδια λεφτα γιατι ηδη ξεφυγε το μπατζετ. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα