Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει παρατηρήσει κανείς, αν το καινούργιο λειτουργικό, τρώει την μπαταρία πολύ γρήγορα;

Έχω ένα iPhone 6S το οποίο δε μου βγάζει ούτε την μισή μέρα. Πριν το αναβαθμίσω από iOS 10 σε 11, το βράδυ πριν το βάλω να φορτίσει είχε συνήθως 25 με 30%. Τώρα χρειάζεται να κουβαλάω power bank μαζί μου. 
Μήπως χρειάζεται κάποια ρύθμιση, ή απενεργοποίηση κάποιων λειτουργιών;
Δημοσ.

Πέραν τούτου, ξέρεις αν υπάρχει κανένα workaround που να βοηθήσει?

Είναι πολύ δυσάρεστη αυτή η διαπίστωση και αν το γνώριζα δεν θα το έβαζα ακόμη. 

Ήθελα να ήξερα, όλοι αυτοί που το δούλεψαν τόσο καιρό σε beta, γιατί δεν έκαναν καμιά αναφορά. 

Δημοσ.

Ανέκαθεν έτσι ήταν, το 6S έχει από τις μικρότερες μπαταρίες στα καινούργια iPhone. Γιαυτό και κυκλοφόρησε η Apple την Battery Case.

Workaround

Δημοσ.

Ανέκαθεν έτσι ήταν, το 6S έχει από τις μικρότερες μπαταρίες στα καινούργια iPhone. Γιαυτό και κυκλοφόρησε η Apple την Battery Case.

Ίσως δεν διάβασες καν το θέμα μου, (Πριν το αναβαθμίσω από iOS 10 σε 11, το βράδυ πριν το βάλω να φορτίσει είχε συνήθως 25 με 30%.)

Σιγά μην αρχίσω να κουβαλάω και μπαλαντέζα στο τέλος. 

Δημοσ.

Ίσως δεν διάβασες καν το θέμα μου, (Πριν το αναβαθμίσω από iOS 10 σε 11, το βράδυ πριν το βάλω να φορτίσει είχε συνήθως 25 με 30%.)

Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και με το iOS 10.  Δεν είδα διαφορά με την 11, τα ίδια χάλια.

Δημοσ.

Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και με το iOS 10.  Δεν είδα διαφορά με την 11, τα ίδια χάλια.

Νομίζω ότι το χάλι που λες, χειροτέρεψε κατά πολύ.

Οι συνήθειές μου δεν άλλαξαν. Η μπαταρία είναι αυτή που αδειάζει σαν τρελλή!!!

Δημοσ.

Νομίζω ότι το χάλι που λες, χειροτέρεψε κατά πολύ.

Οι συνήθειές μου δεν άλλαξαν. Η μπαταρία είναι αυτή που αδειάζει σαν τρελλή!!!

Ίσως και να έχεις δίκιο. Το σκέφτομαι πραγματικά τον τελευταίο καιρό να αγοράσω Battery Case.

Δημοσ.

Yπομονη μεχρι να βγει το 11.0.1 που λογικα θα φτιαξει το battery drain...

To iPhone X παντως απο οτι ακουγεται θα βγει απευθειας με το 11.0.1  :X

Στο 7+  μεχρι στιγμης παντως δεν εχω καποιο θεμα με την μπαταρια...

Αλλα σε ενα 6s+  1 μηνα ειδα να υπαρχει ενα θεμα με το drain....   :-(

Δημοσ.

Είναι λογικό για 1-2 ημέρες, μέχρι και να κάνει το setup το κινητό σου (tags photos/restore settings και λοιπά μπλιμπλίκια) να έχεις battery drain .

Αν εξακολουθείς να έχεις θέμα κάνε ένα πλήρες Backup και restore as new phone, και θα έρθει 99% στα ίσια του.

Ειδάλλως δες μήπως κάποια εφαρμογή, τύπου Google Maps σου δημιουργεί το πρόβλημα (μικρή πιθανότητα).

Σε 6s και 7άρι δεν αντιμέτωπίζω κανένα πρόβλημα με την 11. Περίπου στα ίδια με την 10άρα είμαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...