Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω μία DBPower SJ4000 Full HD No-Wifi κάμερα που αγόρασα πέρσι από το Amazon. Όταν συνδέω την κάμερα στο PC μου βγάζει δύο επιλογές, μεταφορά αρχείων ή PC Camera Mode. Αν επιλέξω το δεύτερο, η κάμερα ανοίγει με την εφαρμογή "Κάμερα" των Windows 10 αλλά αν επιχειρήσω να την χρησιμοποιήσω σε κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ πρόγραμμα που επιτρέπει την πρόσβαση στην κάμερα μέσω του δικτύου, μου βγάζει στην επιλογή κάμερας "CARDV" που ουσιαστικά είναι η SD κάρτα αντί για την κάμερα, ως αποτέλεσμα η οθόνη είναι μαύρη και μου γράφει ότι η κάμερα δεν είναι συνδεδεμένη. 

Υπάρχει κάποια λύση ή κάποιο driver/πρόγραμμα που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να μπορούν άλλα προγράμματα εκτός την "Κάμερα" των W10 να εντοπίσουν σωστά την κάμερα ώστε να μπορώ να την χρησιμοποιώ ως IP Security Camera?

Επεξ/σία από Neg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πως θα την χρησιμοποιησεις σαν IP camera απο την στιγμη που δεν παιρνει ip(κοινως δεν ειναι network camera)?

Έχοντας την συνδεδεμένη στο PC, με ένα πρόγραμμα να δημιουργήσω Server στο PC στο οποίο θα μπορώ να συνδέομαι μέσω κάποιας άλλης συσκευής. Έχω βρει το πρόγραμμα αλλά δεν αναγνωρίζει σωστά την κάμερα. Το ίδιο πρόβλημα έχει και οποιοδήποτε απλό πρόγραμμα εγγραφής βίντεο από USB-Camera εκτός την εφαρμογή "Κάμερα"

Επεξ/σία από Neg
Δημοσ.

Neg... θα σου πω κάτι, μην προσπαθεις καν με αυτές τις αλχημειες. Δεν θα εχεις σωστό αποτελεσμα και δεν αξιζει καν η ερευνα που κάνεις. 15-20 ευρώ κανει μια IP camera απο Banggood. Πάρε μια και τελειωνε. Θα ειναι πολυ ποιο σωστή.

• Like 1
Δημοσ.

Neg... θα σου πω κάτι, μην προσπαθεις καν με αυτές τις αλχημειες. Δεν θα εχεις σωστό αποτελεσμα και δεν αξιζει καν η ερευνα που κάνεις. 15-20 ευρώ κανει μια IP camera απο Banggood. Πάρε μια και τελειωνε. Θα ειναι πολυ ποιο σωστή.

Τελικά αυτό βλέπω να κάνω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...