Προς το περιεχόμενο

full back up σε lenovo golden warrior A806

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα

θέλω να πάρω ένα full back up απο την ρομ που φοράει τώρα το κινητό για να πειραματιστώ με διάφορες ρομ και αν δεν μου κάτσουν καλά να μπορώ να επιστρέψω σε αυτήν που φοράω τώρα μιας και δεν έχει κανένα θέμα.....

δεν το έχω πειράξει καθόλου το κινητό, είμαι με την ρομ που φορούσε απο όταν το πήρα απο vickmall

παραθέτω φώτο με την ρομ....

αν υπάρχει και κάνας οδηγός ..... θα ήμουν υπόχρεος :-D  :-D  :-D  :-D

post-282582-0-11584500-1506332409_thumb.jpeg

Δημοσ.

Φοράει παλιά rom .

Αυτή την στιγμή υπάρχει η

Lenovo A806 VibeUI 2.0 version: VIBEUI_V2.0_1508_7.85.1_ST_A806 ( Stable version )

Κατέβασε την από εδώ https://www.needrom.com/download/lenovo-a806-vibeui-2-0/ αρκεί να κάνεις μια εγράφη.

Κράτησε την και κάνε ότι θες μετά.

Αν θες αυτή που φοράει πρέπει να είναι ρουταριστενο(νομίζω) το κινητό και να πας στον φάκελο /sdcard/lenovota

Τώρα διάβασα ότι η συγκεκριμένη που φοράει από το vickmall είναι Multilanguage , Rooted και με εγκατεστημένο το Playstore (Gmail, Maps κλπ δεν υπάρχουν)

Δημοσ.

ναι Multilanguage , Rooted και με εγκατεστημένο το Playstore ήταν , δεν θυμάμαι αν είχε gmail, maps, klp ή αν τα έβαλα εγώ μετά!!!

βασικά θέλω

1. να του κάνω μια επαναφορά στις εργοστασιακές 
  2. να πάρω ένα full back up της rom
  3. να παίξω λίγο με κάποιες miui που βλέπω στο needrom
  4. αν τελικά δεν είμαι ευχαριστημένος του βάζω πάλι αυτήν που έχω τώρα και είμαι κομπλέ  

νόμιζα ότι υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να πάρω back up (να μου δημιουργήσει ένα .iso ή ότι άλλη μορφή τέλος πάντων back up για να μπορώ να του ξανα φλασάρω την αρχική που είχα)  

Δημοσ.

κοιτα να περασεις σωστα drivers κ γενικοτερα να διαβασεις κ να εκτελεσεις την διαδικασια ευλαβικα βημα βημα γιατι η εμπειρια μου με mtk στο συγκεκριμενο θεμα ειναι κακιστη

σε φαση να μην μπορεσω να περασω twrp κ εν τελη custom rom σε πολυ συγγενικο μου προσωπο κ στο λεω εχοντας περασει κανταρια custom roms k εχοντας εμπειρια με υπολογιστες απο dos εποχες

Δημοσ.

thanks saruman

βασικά το είχα δει αλλά όλα σχεδόν τα λινκ δεν δουλεύουν γιατί είναι πολύ παλιά

απο βδομάδα (που ελπίζω να έχω χρόνο) θα ασχοληθώ

Αυτό το είδα και γω για τα link ,αλλά εσένα σε ενδιαφέρει ποιο πολύ ο τρόπος που γίνονται τα φλασαρισματα και τα σχετικά .....
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...