Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποιοι πεινουν κοκινελη εδω μεσα!

ελεος χαχα

Γιατί ρε whitefanged λογιστής μου είσαι η έχεις την εντύπωση ότι μια κάρτα γραφικών είναι τα τελευταία χρήματα μου, αν θες να δώσεις σε κανένα μαντήλι να κλάψει πήγαινε στο θέμα με τον coffee lake έχει και άλλους στενάχωρους εκεί με την τσέπη των άλλων να τον κλαίνε....

@hitman

Αφήνοντας στην άκρη τις όποιες ειρωνίες (για την συζήτηση) το RoTR δεν το έχω οπότε και δεν μπορώ να σου ποστάρω κάτι σχετικά με αυτό, αν θέλεις όμως το Crysis 3 για bench σε 4Κ very high η 980ti έπαιζε min 27-28 fps (unplayable) η 1080 38fps min playable

Με αυτα που λες μαλλον 980Ti δεν ειχες ποτε σου!

• Like 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από 980Ti με ''bug-αρισμένο'' O/C, μόνο σε 1080Ti αξίζει να πας. Η 1080 είναι στον αέρα κλασικά όπως ήταν και η 980 αφού βγήκε η 980Ti(Που σημαίνει ότι έπαιρνες 970 και αν ήθελες πραγματικά κάτι καλύτερο πήγαινες σε 980Ti), απλά όχι τόσο έντονα αυτή τη φορά λόγω μεγαλύτερης διαφοράς μεταξύ 1070 και 1080. Τώρα που θα βγει η 1070Ti θα γίνει εντελώς ανούσια η αγορά της 1080.

Δημοσ.

αν θέλεις να βάλεις μια υπερχρονισμένη 980ti επίσης με μία σαν την custom msi 1080x που έχω 2100 τεζαρισμένη να δούμε πόσο απέχουν γιατί τέτοια παπατζιλίκια μια τεζαρισμένη 980ti me μια reference 1080, μπορούν να γίνουν και από την ανάποδη με μια reference 980ti ακλοκάριστη και μια 1080 τεζα oced και το 27% να στο κάνω 35%.........

Δεν ξέρουν όμως οι reviewers στα όποια γνωστά site και άποψη έχει ο κάθε παλαίουρας του insomnia.

Αφιερωμένο

http://www.insomnia.gr/topic/641904-unigine-superposition-bench/page-7?do=findComment&comment=55984188

....τσίτωσε τώρα την custom msi gtx 1080 που έχεις στα 2100mhz και δείξε το + 25%/33%/45% ή όσο  % ποσοστό θες να νομίζεις ότι θα είσαι πάνω......δεν βλέπω ούτε +10%  να δώσεις παραπάνω score από την ti....

• Like 4
Δημοσ.

4753 έβγαλα στα 2130 11700 

4753/4424 = 7,5%!! 

Για βαλε 4Κ να δεις πως θα παει 35% η διαφορα.... :-D

Λες και η 980Τι με 96 ROPS και memory bandwith στα 400Gb/s και πανω δεν τραβαει το 4Κ και το 1080 GTX ριχνει 35% στα min fps στο crysis 3...τι αλλο θα ακουσουμε...

• Like 3
Δημοσ.

Αφιερωμένο

http://www.insomnia.gr/topic/641904-unigine-superposition-bench/page-7?do=findComment&comment=55984188

....τσίτωσε τώρα την custom msi gtx 1080 που έχεις στα 2100mhz και δείξε το + 25%/33%/45% ή όσο  % ποσοστό θες να νομίζεις ότι θα είσαι πάνω......δεν βλέπω ούτε +10%  να δώσεις παραπάνω score από την ti....

Ρε μπαμπη ειπαμε το παλικαρι δεν γνωριζει και δεν ειχε καμια 980τι!

• Like 2
Δημοσ.

Τέτοια κάνετε και τρέχουν τα ποντίκια να σωθούν.

Και θα μιλήσω ως γονιός, εμάς δεν μας σκέφτεστε;

"Μπαμπά μπαμπά θέλω καινούργια κάρτα, με μπιφτέκωσαν"

• Like 3
Δημοσ.

:devil:

Δημοσ.

Έτσι έλεγα και 'γω κάποτε στον πατέρα μου..Εγώ έπεφτα για ύπνο να πάω σχολείο και αυτός έπαιζε Doom 3 μέχρι τις 6 το πρωί  :devil:

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φιλε μου εφοσον παιζεις σε 4κ αναλυση πας μονο σε 1080ti....εγω εχω την 

MSI GeForce GTX 1080ti και μπορω να πω οτι 8 στα 10 games τα φερνει εις περας σε 4κ αναλυση ultra settings  
Δημοσ.

Φιλε μου εφοσον παιζεις σε 4κ αναλυση πας μονο σε 1080ti....εγω εχω την 

MSI GeForce GTX 1080ti και μπορω να πω οτι 8 στα 10 games τα φερνει εις περας σε 4κ αναλυση ultra settings

ναι αλλα η αναλυση που ενδιαφερει τον ts δεν ειναι 4Κ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...