Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με τα ξεκλειδωτα bios κιολας,γινονται μεγαλα παρτυ στις 980.

Αντε να κανεις oc τωρα στις 10Χ0 με power limit 115%.

Γενικα οταν επαιζε μεταχειρα στο 350αρι η 980Τι,επαιρνες πολυ καρτα για τα λεφτα της.

Οσο θυμαμαι οτι ειχα χασει και την ευκαιρια με την zotac extreme στα 370Ε καινουργια...Δε θελω να το θυμαμαι!

• Like 2
Δημοσ.

Κλοκαρισμένες αμφότερες και οι δύο δεν ξεπερνάει το 15% διαφορά σε απόδοση υπέρ της 1080...είτε σου αρέσει είτε όχι.........τώρα το αν αξίζει να δώσει +300 ευρώ για να πάρει gtx 1080 και να πουλήσει παράλληλα την ti ..... γιατί τα γράφεις παραπάνω και όπως θες....δηλαδή να δώσει 100% πάνω σε χρήματα για ένα +15% παραπάνω σε απόδοση στην καλύτερη.

Δεν έχει τι μου αρέσει και τι όχι έχει να κάνει ότι benchmarks υπάρχουν παντού στο ίντερνετ όπου μπορείς να διαβάσεις και να ξεστραβωθείς, έχει να κάνει με ότι σου έγραψα ότι είχα 980ti και έχω 1080 (οπότε έχω και ιδία γνώμη) και έχει να κάνει και ότι έχεις πετάξει ένα αυθαίρετο 15% μαξ υπονοώντας μάλιστα ότι είναι και best case scenario για την 1080, πλακίτσα έχει να διαβάζω χαζομάρες τέτοιες αλλά είναι κρίμα γιατί τα πιστεύεις κι' όλας λες και αν δεν καταλήξουμε στο ότι το δικό μας είναι το καλύτερο θα μας θιχτεί ο εγωισμός τι να σου πω ποτέ δεν ήμουν τόσο πορωμένος να με απασχολεί να πείσω κάποιον ότι το δικό μου είναι καλύτερο αλλά αν σου κάνει καλό ψυχολογικά

Ναι συμφωνώ έχεις το καλύτερο gaming setup και η 980ti είναι κτήνος

Δημοσ.

Qless καταρχας δεν ειδες το βιντεο μου!και δευτερον μπορεις να μηλας λιγο ποιο ομορφα διοτι δεν θα σε κρατησουν το ποστ! :P

Με τα ξεκλειδωτα bios κιολας,γινονται μεγαλα παρτυ στις 980.

Αντε να κανεις oc τωρα στις 10Χ0 με power limit 115%.

Γενικα οταν επαιζε μεταχειρα στο 350αρι η 980Τι,επαιρνες πολυ καρτα για τα λεφτα της.

Οσο θυμαμαι οτι ειχα χασει και την ευκαιρια με την zotac extreme στα 370Ε καινουργια...Δε θελω να το θυμαμαι!

Dantε φιλε εγω θημαμαι με την Gygabyte extreme Gaming με power limit 150% ανεβενε για πλακα 1600 με το καλημερα

Δημοσ.

Qless καταρχας δεν ειδες το βιντεο μου!και δευτερον μπορεις να μηλας λιγο ποιο ομορφα διοτι δεν θα σε κρατησουν το ποστ! :P

Dantε φιλε εγω θημαμαι με την Gygabyte extreme Gaming με power limit 150% ανεβενε για πλακα 1600 με το καλημερα

Η 980 δεν ειχε θεμα με το power limit αλλα και να ειχε πλεον περνας ενα bios και κανεις οτι θες.

Δεν έχει τι μου αρέσει και τι όχι έχει να κάνει ότι benchmarks υπάρχουν παντού στο ίντερνετ όπου μπορείς να διαβάσεις και να ξεστραβωθείς, έχει να κάνει με ότι σου έγραψα ότι είχα 980ti και έχω 1080 (οπότε έχω και ιδία γνώμη) και έχει να κάνει και ότι έχεις πετάξει ένα αυθαίρετο 15% μαξ υπονοώντας μάλιστα ότι είναι και best case scenario για την 1080, πλακίτσα έχει να διαβάζω χαζομάρες τέτοιες αλλά είναι κρίμα γιατί τα πιστεύεις κι' όλας λες και αν δεν καταλήξουμε στο ότι το δικό μας είναι το καλύτερο θα μας θιχτεί ο εγωισμός τι να σου πω ποτέ δεν ήμουν τόσο πορωμένος να με απασχολεί να πείσω κάποιον ότι το δικό μου είναι καλύτερο αλλά αν σου κάνει καλό ψυχολογικά

Ναι συμφωνώ έχεις το καλύτερο gaming setup και η 980ti είναι κτήνος

Και σου λενε οτι τα benchmarks δε λενε ολη την αληθεια.

Ειχα 980Τι και 1070.

Συμφωνα με τα benchmarks επρεπε να ειμαι το λιγοτερο 5% μπροστα.

Πουθενα και ουτε καν.

Εκτος οτι εχω περισσοτερο stuttering εξαιτιας του αθλιου boost 3, η συνολικη εμπειρια ειναι αρκετα χειροτερη.

Το σωζουν και δε τη δινω να ξαναπαρω 980,το οτι καιει λιγοτερο,ζεσταινεται λιγοτερο,κανει λιγοτερο θορυβο και οτι ισως βοηθησουν στο μελλον τα 8 γιγα μνημη και το οτι ειναι μια γενια πιο μπροστα και ισως υποστηριχθει για λιγο παραπανω.A και το οτι πλεον δε βρισκεις 980 με εγγυηση και δε ξερεις σε τι κατασταση ειναι.Αν εβρισκα αυτην που ειχα(που ηταν πραγματικα πιπιλα,επαθε πλακα αυτος που τη πηρε) θα την επαιρνα χθες.

Δημοσ.

Το stuttering δεν οφείλεται στο boost 3.0..Αν έχεις Win10 CU εκεί οφείλεται.

Δεν εχω W10.

Στο boost οφειλεται για τον απλουστατο λογο οτι η 980 κραταγε ενα 1300αρι σταθερο ενω η 1070 χωρις πειραγμα ανεβοκατεβαζει ρολογια συνεχεια.Αναγκαστηκα να κατσω να μπλεξω με undervolt και τα curve για να εχω κατι σταθερο.

Στο mass effect πονοκεφαλο μου προκαλουσε η 1070 σε σχεση με την 980.

Δημοσ.

Την Msi 1070 gtx Gaming 8GB αγορασε ενας φιλος και την εφερε να την παιξουμε με την 980Ti μου...ακομα ξυλο τρωει...τζουφια καρτα...

Η επομενη κινηση του φιλου, ηταν πωλητηριο στην MSI και αγορα Zotac Amp Omega 980Ti στα 380 ευρω απο oc.uk.

Δημοσ.

Λοιπον επειδη κατι διαβασα για flash bios , παιζει αν φλασαρω το bios της Asus Strix OC στην δικια μου , να χτυπησω πιο μεγαλα ρολογια χωρις να κανει τοση βαβουρα ? Τωρα δεν τολμαω να παω πανω απο +150 γιατι ειναι μικρο και το κουτι χωρις καλο airflow και κανει πολυ φασαρια , αν ειναι +150 ( τοσο περιπου ειναι η OC , ισως και παραπανω) και βαλω εγω αλλο +100 θα εχει αλλη συμπεριφορα απο +250 στην στοκ ? ΑSIC εχω 79,5 , επισης ξερω οτι η καρτα φτανει 1500 σταθερα ( μετα απο 1 ωρα heaven επεσε μεχρι 1490 στους 82 βαθμους ) 

Δημοσ.

Τη βαβουρα δε νομιζω να τη γλιτωνεις στο load οτι και να κανεις.

Ανεμιστηρες στο κουτι καλους εχεις?

Γιατι και εγω ελεγα στην αρχη οτι επιανε 80αρια ευκολα αλλα μολις αλλαξα τους μαμα αργοστροφους με κατι arctic κατεβηκαν οι θερμοκρασιες και ο θορυβος μαζι.

Modded bios βαζεις για να μη σε περιοριζει το power limit ,voltage κτλ.

Δημοσ.

5 af της corsair έχω , και πρόσφατα έβαλα και mx-4 στην gpu ... Αλλά αν και κάνανε δουλειά ( -15 βαθμούς ) , αν σηκώσω πάνω από +150 κάνει λίγο βαβούρα και σε σχεδόν silent σύστημα είναι ενοχλητικό :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...