Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι στο σφυρί εδώ και χρόνια. Απλά τώρα έγινε επίσημο.

Αν θυμάμαι καλά είχε σταματήσει το deal λόγω capital. Νομίζω υπήρχε ενδιαφέρον από wind λόγω του δικτύου οπτικών ινών που έχει στην Κρήτη (μπορεί να την μπερδεύω με κάποια άλλη εταιρεία).

Δημοσ.

Γιατί δεν θα έπαιρνε τα λεφτά που "χρειαζοταν" τότε από την πώληση του ΟΤΕ. :P

Kαι είμαστε και λίγο ζώα :)

Μέχρι πρόσφατα (πρίν 2 χρόνια περίπου) είχε κρατήσει και αρκετούς μετόχους (δεν τα θυμάμαι καθόλου καλά, αλλά νομίζω κάτι με τον ΤΑΠΟΤΕ και το ταμείο γενικότερα έχει να κάνει). Κάπου σταμάτησα να παρακολουθώ όμως και δε ξέρω τι κάνει τώρα.

Δημοσ.

Το συμπέρασμα είναι πως ο ΟΤΕ όσες καταγγελίες και προστίματα και αν φάει δεν ιδρώνει το αυτί του! Κάνουν πραγματικά ότι γουστάρουν!! Δυστυχώς!!!

Δημοσ.

Ο ΟΤΕ μισθώνει τα δίκτυα του και βγάζει κέρδη εκατομμυρίων !!! και αυτό το ξέρει ο 10χρονος ανιψιός μου... εσύ δεν το ξέρεις;

Το ξέρω ρε αγορίνα, γι'αυτό το λέω, θα τους κόψει ή θα τους αυξήσει την μίσθωση και να δώ τί θα κάνουν μετά.

Δημοσ.

"
Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2017

Σε συνέχεια ανακοίνωσης της ΕΕΤΤ σχετικά με την επιβολή προστίμου στον ΟΤΕ, η εταιρεία σημειώνει τα εξής:

·         Η απόφαση της ΕΕΤΤ είναι αβάσιμη και ο ΟΤΕ επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός του.

·         H EETT τιμωρεί τον ΟΤΕ χωρίς να έχει αποδειχθεί παράβαση. Οι ενεργοποιήσεις ή μεταφορές χονδρικής από τον ΟΤΕ ήταν μέσα στο χρονικό πλαίσιο που έχει ορίσει η ίδια η ΕΕΤΤ (Κανονισμός Χονδρικής RUO-Regulated Unbundled Offer).

·         H EETT τιμωρεί τον ΟΤΕ χωρίς να έχει αποδειχθεί ζημία. Οι αιτιάσεις του ανταγωνισμού περί απώλειας πελατών δεν αποδείχθηκαν. Αντίθετα, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, οι ενεργοποιήσεις του ανταγωνισμού εμφάνισαν σταθερή αύξηση.

·         Οι ανταγωνιστές του ΟΤΕ κατέχουν πλέον μεγαλύτερο ποσοστό της αγοράς από τον ΟΤΕ, άρα δεν μπορεί να γίνεται λόγος από πλευράς ΕΕΤΤ περί «προστασίας του ανταγωνισμού».

Όλα αυτά τα χρόνια η ΕΕΤΤ, με τις τιμωρητικές αποφάσεις εναντίον του ΟΤΕ, τα προσκόμματα που δημιουργεί στην ανάπτυξη δικτύων και τη διάθεση νέων προϊόντων και υπηρεσιών, αντί να προωθεί τις επενδύσεις, κρατάει την αγορά και τη χώρα πίσω και στρεβλώνει τον ανταγωνισμό.

Με τις πρακτικές της, η ΕΕΤΤ περιορίζει τη δυνατότητα πρόσβασης των πολιτών της χώρας σε προηγμένες τηλεπικοινωνιακές υποδομές, καθώς τιμωρεί τη μόνη εταιρεία που υλοποιεί τεράστιες επενδύσεις, πάνω από το 65% του συνόλου του κλάδου, για να δημιουργήσει τα δίκτυα του μέλλοντος τώρα.

Σημειώνεται ότι ο ΟΤΕ έχει επανειλημμένα στο παρελθόν καταγγείλει στην ΕΕΤΤ αθέμιτες συμπεριφορές προσέλκυσης πελατών από παρόχους, αλλά και περιπτώσεις δημιουργίας προσκομμάτων σε πελάτες που θέλουν να επιστρέψουν στον ΟΤΕ. Για την τύχη αυτών των καταγγελιών, ο ΟΤΕ δεν έχει καμία ενημέρωση από την ΕΕΤΤ.

Σημειώνεται, επίσης, ότι η ΕΕΤΤ έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση για την επιβολή προστίμου ενώ επέδιδε το 103 σελίδων κείμενο της Απόφασης στον ΟΤΕ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Γραφείο Τύπου

Εταιρική Επικοινωνία Ομίλου ΟΤΕ

Τηλ. 210-6117434, 210-6177566

Fax. 210-6115825

E-mail: media-office@ote.gr

Δημοσ.

Και ξερετε φιλοι ποιοι εχουν σειρα ε?

Τωρα που βγηκαν και αλλες εταιριες στο κλαδο, σε 4-5 χρονια θα δουμε και τετοιες καταγγελιες στη ΔΕΗ. Και θα το αξιζει!

Καλημέρα φίλε μου! Καμία σχέση η αγορά ενέργειας με την αγορά των τηλεπικοινωνιών, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Πχ αν κάνεις αίτηση μετάβασης σε άλλο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας, δεν έρχεται καν ΔΕΗτζής στο σπίτι σου, δεν αλλάζεις ρολόι, δεν γίνεται τίποτα. Το μόνο που γίνεται είναι ότι αντί να σου έρχεται το τιμολόγιο από την ΔΕΗ σου έρχεται από το νέο πάροχο.

Σε ποιο πλαίσιο βάζεις τις καταγγελίες που λες;

Όσο για τις τιμές, πάλι αυτές είναι ρυθμιζόμενες κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος.

Φαντάσου ότι πριν πολύ λίγα χρόνια, σε εργοστάσιο με πολύ μεγάλες καταναλώσεις λέγαμε στη ΔΕΗ ότι έχουμε καλύτερη προσφορά από άλλες εταιρείες, να μας ρίξει το κόστος, και μας έλεγε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μας περιορίζει η επιτροπή ανταγωνισμού.

Το πρόβλημα δηλαδή είναι από την πλευρά της ΔΕΗ, παράγει το ρεύμα και υποχρεώνεται να το πουλάει πάμφθηνα χονδρικώς στους εναλλακτικούς, οι οποίοι το μεταπωλούν λιανικώς φθηνότερα από την ΔΕΗ και της παίρνουν πελατεία χωρίς η ΔΕΗ να μπορεί να κάνει τίποτα.

Δημοσ.

Σε αυτήν εδώ την χώρα όλοι έχουν λερωμένη την φωλιά τους. Αν όντως έγιναν όλα τα παραπάνω, καλά έκανε η ΕΕΤΤ και τους έβγαλε πρόστιμο. Και σε επόμενα με το καλό μπας και βάλουν μυαλό όλοι τους κάποια στιγμή!

• Super Moderators
Δημοσ.

Το ξέρω ρε αγορίνα, γι'αυτό το λέω, θα τους κόψει ή θα τους αυξήσει την μίσθωση και να δώ τί θα κάνουν μετά.

Στο 2ο θα αυξήσουν τα παγιά μας, αλλά και πάλι δεν γίνονται αυτά...

Δημοσ.

Οι τιμές που πουλάει στους άλλους παρόχους εποπτεύονται από την ΕΕΤΤ όμως. Αλλιώς ξέρεις πόσα θα δίναμε για σταθερό....

Δημοσ.

... αγορίνα και τα δύο που αναφέρεις αποκλείετε να συμβούν !!! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ !!!

Οι συμβάσεις που υπογράφουν οι εταιρίες μεταξύ τους, δεν είναι κωλόχαρτα !!! ... (αυτό το γνωρίζει και ο 10χρονος ανιψιός μου)

Δημοσ.

Οτι μου είπαν σου λέω.

Αν τους πάρεις τώρα τηλέφωνο και τους πεις ότι θες να γίνεις πελάτης τους αλλά ότι έχεις ποινή από τον τωρινό σου πάροχο για σπάσιμο συμβολαίου ξέρεις τι θα σου πουν; Οτι δεν πληρώνεις κάτι και ότι αναλαμβάνουν αυτοί... Στο ποιος φταίει για το δίκτυο θα κολλήσουν τώρα; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...