Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειναι απλο ο οτε δεν ειχε βρογχους ποτε για πελατες αλλης εταιριας. εβαζε μονο για αυτόν 2 φορεσ μου ειπε θελει αλαγμα ο βρογχος μου και καποια στιγμη θα γινει. Σημερα εγινε μετα απο 3 μηνες τυχαιο λετε;

βρόχος = θηλιά, επανάληψη, loop

βρόγχος = ένας από τους δύο σωλήνες του αναπνευστικού συστήματος (εξού και βρογχίτιδα)

• Like 5
Δημοσ.

θυμάμαι την χολ εκείνους τους καιρούς που το service μιλούσε όλη μέρα και ποτέ δεν έπιανες γραμμή! έπρεπε να πάρεις τηλ. μετά τις 12 την νύχτα μήπως έχεις τύχη επειδή προφανώς η χολ είχε κρίνει τότε ότι η εξυπηρέτηση πελατών μετά την πώληση δεν χρειάζεται και τόσο! για αυτά και κάποια τέτοια ανάλογα δεν βλέπω να έχει πέσει κανένα πρόστιμο!

• Like 3
Δημοσ.

Καλά κάνει η EETT εφ' όσον υπάρχουν στοιχεία.

Το κράτος έχει επιτρέψει στον ΟΤΕ να διατηρεί τη διαχείριση του δικτύου,

με την προϋπόθεση ότι ο ΟΤΕ ως διαχειριστης δε θα νοθεύει τον ανταγωνισμό με αθέμιτες πρακτικές που θα ευνοούν τη θέση του ως παρόχου.

Αυτό που μόνο στον πάροχο ΟΤΕ

θα πρέπει να έχεις καλές ταχύτητες στο ADSL

και άμεση υποστήριξη,

επειδή ο πάρχος ΟΤΕ έχει κοινά συμφέροντα με το διαχειριστή ΟΤΕ

πρέπει να τελειώνει.

• Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καλά κάνει η EETT εφ' όσον υπάρχουν στοιχεία.

Το κράτος έχει επιτρέψει στον ΟΤΕ να διατηρεί τη διαχείριση του δικτύου,

με την προϋπόθεση ότι ο ΟΤΕ ως διαχειριστης δε θα νοθεύει τον ανταγωνισμό με αθέμιτες πρακτικές που θα ευνοούν τη θέση του ως παρόχου.

Αυτό που μόνο στον πάροχο ΟΤΕ

θα πρέπει να έχεις καλές ταχύτητες στο ADSL

και άμεση υποστήριξη,

επειδή ο πάρχος ΟΤΕ έχει κοινά συμφέροντα με το διαχειριστή ΟΤΕ

πρέπει να τελειώνει.

Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι απλά διαχειριστής, το χάλκινο δίκτυο πουλήθηκε μαζί με τον ΟΤΕ στην DT...

• Like 6
Δημοσ.

Hellas On Line, Wind, Cyta και Forthnet....

Σας βλέπω πάνω στην κολόνες να τραβάτε καλώδια.

Η CYTA βγήκε στο σφυρί

• Like 1
Δημοσ.

Κι η Forthnet εκεί βρίσκεται πάνω κάτω...

και στο τέλος θα κλείσουν και όλες οι υπόλοιπες και θα αποτελέσει μονοπώλιο ο ΟΤΕ και θα πάρουμε το τρίτο το πιο ένδοξο γιατί η χώρα μας οδεύει μπροστά με την όπισθεν

• Like 1
Δημοσ.

εμένα πάντως μου στείλανε email να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με χαμηλότερη τιμή παρόλο που έληγε τον Μάιο!Από 42 που πλήρωνα για vdsl 50αρα με απεριόριστα σταθερά μισή ώρα προς κινητά πήρα προσφορά στα 37τελικη..

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

εμένα πάντως μου στείλανε email να ανανεώσω το συμβόλαιο μου με χαμηλότερη τιμή παρόλο που έληγε τον Μάιο!Από 42 που πλήρωνα για vdsl 50αρα με απεριόριστα σταθερά μισή ώρα προς κινητά πήρα προσφορά στα 37τελικη..

Τι να σου έλεγαν? Φύγε για να δείξουμε στους υποψήφιους αγοραστές ότι έχουμε λιγότερους πελάτες? :P

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι απλά διαχειριστής, το χάλκινο δίκτυο πουλήθηκε μαζί με τον ΟΤΕ στην DT...

Υπάρχει ένα ιδιότυπο καθεστώς.

Σχηματικά όμως ο ΟΤΕ διαχειρίζεται την υποδομή με κανόνες διαφάνειας.

Αν ο ΟΤΕ δεν το κάνει και δεν συμμορφώνεται,

το κράτος είναι υποχρεωμένο να διασφαλίσει τα συμφέροντα τα δικά του και της κονωνίας

και έχει κάθε δικαιοδοσία να το πράξει οποτεδήποτε.

Με κατασταλτικά μέτρα όπως εδώ κάνει η ΕΕΤΤ,

ή με προληπτικά μέτρα όπως συμβαίνει στη αγορά ηλεκτρικής ενέργειας με το σπάσιμο της ΔΕΗ.

Επομένως δεν ισχύει το ότι ο ΟΤΕ αποκομίζει οφέλη ως πάροχος καταχρώμενος το ρόλο του ως διαχειριστή του δικτύου.

Δημοσ.

Hellas On Line, Wind, Cyta και Forthnet....

Σας βλέπω πάνω στην κολόνες να τραβάτε καλώδια.

Ο ΟΤΕ μισθώνει τα δίκτυα του και βγάζει κέρδη εκατομμυρίων !!! και αυτό το ξέρει ο 10χρονος ανιψιός μου... εσύ δεν το ξέρεις;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει ένα ιδιότυπο καθεστώς.

Σχηματικά όμως ο ΟΤΕ διαχειρίζεται την υποδομή με κανόνες διαφάνειας.

Αν ο ΟΤΕ δεν το κάνει και δεν συμμορφώνεται,

το κράτος είναι υποχρεωμένο να διασφαλίσει τα συμφέροντα τα δικά του και της κονωνίας

και έχει κάθε δικαιοδοσία να το πράξει οποτεδήποτε.

Επομένως δεν ισχύει το ότι ο ΟΤΕ αποκομίζει οφέλη ως πάροχος καταχρώμενος το ρόλο του ως διαχειριστή του δικτύου.

Ναι δεν διαφωνώ, απλά το ανέφερα από πλευράς ότι δεν είναι μόνο διαχειριστής αλλά κι ιδιοκτήτης κι ας έχει αυτούς τους περιορισμούς.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει δλδ επιλογή να το αναλάβει κάποιος άλλος πάροχος ή το κράτος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...