al3xis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ασχολείται κανείς με το SUP, πέρα από fun ; Έχετε σανίδα, κάνετε συχνές προπονήσεις; Μοιραστείτε τις απόψεις σας Για τους μη γνώστες: Το SUP ή αλλιώς stand up paddle είναι η "όρθια κωπηλασία" εάν μπορούμε να το μεταφράσουμε έτσι στα Ελληνικά. Πρόκειται για μεγάλες σανίδες όπου είμαστε όρθιου και κινούμαστε με ένα μονό κουπί (δηλαδή έχει πτερύγιο μόνο στην μια μεριά - όχι διπλό σαν το κανό). Είναι μια φανταστική δραστηριότητα, γυμνάζει όλο το σώμα και αποκτάει φανατικούς αθλητές τα τελευταία χρόνια! Στην Ελλάδα αναπτύσσεται τα τελευταία 2-3 χρόνια δυναμικά..
al3xis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί το λες αυτό και που το βασίζεις; Εγώ προσωπικά ασχολούμαι από τον Ιούνιο και θα κάνω και όλο το χειμώνα 1-2 φορές την εβδομάδα συμπληρωματικά με το τρέξιμό μου. Θα έκανα περισσότερες φορές, αλλά νυχτώνει νωρίς και είναι πρόβλημα. Νομίζω είναι λίγο "άκυρο" το σχόλιό σου... Είναι μια πολύ καλή δραστηριότητα, σχετικά εύκολη να κάνει ο καθένας έστω τη βασική τεχνική και μια εξαιρετική γυμναστική.. Δε θα αναλύσω την καλοκαιρινή εξερεύνηση παραλιών, κολπίσκων,κ.ο.κ... Αλλά όχι και μόδα είναι θα περάσει..εδώ δεν είναι ούτε καν μόδα... 1
Κων/νοςοMegas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά Ναι , δεν είναι μόδα , άμα γίνει θα το δούμε και εγώ πάω αρκετά ακόμα αν και Αττική δεν έχω βρει καλά σποτ, αν έχει κανένας κάνα ωραίο σημείο ας ενημερώσει. Μεσσηνία πάντως έχει πολύ δυνατά μέρη π.χ. όρμος Ναβαρίνου. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από Κων/νοςοMegas 2
mad-proffessor Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Τα πιο φημισμένα μέρη στην Ελλάδα πάντως για θαλάσσια σπορ είναι με διαφορά Λευκάδα, Κέρκυρα, Νάξος, Καλαμάτα ενώ είμαι σίγουρος ότι έχω ακούσει και για Ικαρία, Πάρο οτι υπάρχουν κοινότητες ή και σχολές. 1
Κων/νοςοMegas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Όντως Νάξο αλλα και γενικά δυτική Ελλάδα που βγάζει κύματα και αερα έχω κάνει surf και είναι πολύ καλά, απλά η φάση στο sup (εκτός αν κάνεις surf-sup )ειναι ωραία ακτογραμμή, κολπακια και ήρεμα νερά για αυτό ρωτάω αν ξέρει κανείς για Αττική κυρίως σημεία :-), κάνεις κάποιο sea sport?
mad-proffessor Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μπά όχι, ίσως απο του χρόνου ξεκινήσω όμως. Θεωρητικά SUP κάνεις παντού πάντως (εκτός αν ψάχνεις για κοινότητα που νομίζω δύσκολα θα βρείς).
SteliosTh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Εγώ στην Ανάβυσσο κάνω και SUP και Windsurf . Έχω δικό μου εξοπλισμό αλλά νομίζω ότι μπορείς να νοικιάσεις στον Κούρο σανίδα ( φουσκωτή). Συμπαθητική διαδρομή με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας αναλόγως την ένταση και τη διεύθυνση του αέρα.
donblunts Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Στις 23/7/2019 στις 11:11 ΜΜ, mad-proffessor είπε Τα πιο φημισμένα μέρη στην Ελλάδα πάντως για θαλάσσια σπορ είναι με διαφορά Λευκάδα, Κέρκυρα, Νάξος, Καλαμάτα ενώ είμαι σίγουρος ότι έχω ακούσει και για Ικαρία, Πάρο οτι υπάρχουν κοινότητες ή και σχολές. Πάρο full KITE, Sup, Surf
gdriver Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 sup δεν κάνω αλλά κάνω κανό λόγω της ενασχόλησης με το άθλημα μου. Κάνω κάθε μέρα, το καλοκαίρι και ειδικά άνοιξη είναι η καλλίτερη περίοδος. Αν δεν έχεις χώρο να κάνεις κάθε εποχή, δυστυχώς το απολαμβάνεις μόνο στις πολύ καλές μέρες, που το χειμώνα και φθινόπωρο αλλά και αρκετές μέρες το καλοκαίρι δε μπορείς να κάνεις, λόγω ανέμων. Πολύ απαιτητική , απίστευτα διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα. Το χειμώνα πάω σε δύο μέρη. Κωπηλατοδρόμιο τα σβ, ίδρυμα νιάρχος πλέον το χειμώνα καθημερινές για διαλλειματικές. Αν έχεις χωρο να μπορέσεις να το κάνεις και με άσχημες καιρικές συνθήκες, είναι ασύγκριτο. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα