Προς το περιεχόμενο

Λάμπα με χρώματα και WiFi

Barbara1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλημέρα :-)

Σκέφτομαι να πάρω κάποια λάμπα Ε27, που να έχει τηλεκοντρόλ και αν γίνεται wifi που να αλλάζει χρώματα μιας και υπάρχει διαφωνία.. για το λευκό και το κίτρινο στο σαλόνι.

Υπάρχει κάποια που να έχει δοκιμαστεί;

Αν υπάρχει Ελλάδα για αγορά, ακόμα καλύτερα, εκτός και αν η λάμπα της Xiaomi είναι μονόδρομος.

Βαρβάρα
Επεξ/σία από Barbara1980
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως να σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο, https://www.gearbest.com/led-light-bulbs/pp_231300.html έχω παραγγείλει αλλά δεν έχω παραλάβει για να σου πώ λεπτομέρειες..

Wifi δεν έχει, μόνο Bluetooth, για να συνδέεις συσκευές ήχου, για αναπαραγωγή απο το ενσωματωμένο ηχείο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ πολύ, όμως προτιμώ να έχει WiFi για να παίξω λίγο με το κινητό και ειδικά.. όταν λείπω από το σπίτι.

Βαρβάρα

Επεξ/σία από Barbara1980

Με μια γρήγορη ματιά στο gearbest, βλέπω αυτές..https://www.gearbest.com/led-bulb-wifi-_gear/c_11264/

..μάλλον αυτή της Xiaomi έχει τον πρώτο λόγο μιας που και η ελληνική τιμή δεν είναι τραγικά υψηλότερη..

Περίμενε και καμια άλλη γνώμη καθώς δεν θα με χαρακτήριζα και ειδικό :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρήγγειλα μία Xiaomi από το Gearbest, ελπίζω να είναι αυτό που θέλω.

Από τα λίγα πράγματα που είδα και διάβασα πρέπει να είναι ίσως η καλύτερη εκεί έξω.

Βαρβάρα.

Επεξ/σία από Barbara1980
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Xiaomi rgbw λαμπα και κατευαζεις κ το app

Καλα παιχνιδια (εχω 4 απο δαυτες 100%vfm)

Ειναι οντως απο τις καλυτερες.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1

Οχι ερχετε κομπλε

Ετοιμη για χρηση.

Ποσο την πηρες; επειδη κατα καιρους παιζουν κουπονια.

Εχω αγορασει απο 14€ μεχρι προσφατα στα 8.5€ ευκαιριαρα :)

• Like 1

Xiaomi rgbw λαμπα και κατευαζεις κ το app

Καλα παιχνιδια (εχω 4 απο δαυτες 100%vfm)

Ειναι οντως απο τις καλυτερες.

Έχω 3 συνδεδεμένες με Amazon Echo και δουλεύουν άψογα. Το καλύτερο VFM που μπορείς να βρεις και έχουν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

• Like 1

Πρόσφατα αγόρασα 2 λάμπες της Philips. Hue. Εκπληκτικές. Δουλεύουν υπερ-τέλεια με το Homekit της Apple και το Siri. Αλλάζουν όλα τα χρώματα και έχουν ένα σωρό αξεσουάρ.

Το μόνο αρνητικό είναι οτι χρειάζεται όπωςδηποτε το Hue Bridge 2.0 για να λειτουργήσουν το οποίο κοστίζει μόνο του 60 ευρώ.

Πρόσφατα αγόρασα 2 λάμπες της Philips. Hue. Εκπληκτικές. Δουλεύουν υπερ-τέλεια με το Homekit της Apple και το Siri. Αλλάζουν όλα τα χρώματα και έχουν ένα σωρό αξεσουάρ.

Το μόνο αρνητικό είναι οτι χρειάζεται όπωςδηποτε το Hue Bridge 2.0 για να λειτουργήσουν το οποίο κοστίζει μόνο του 60 ευρώ.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο προτίμησα τις λάμπες της Xioami είναι ότι δεν χρειάζονται Bridge. 

H xiaomi λαμπες δουλευουν αυτονομα

Αυτο τις καθιστα 100% vfm

Αν βεβαια θελεις ολοκληρωμενες δουλειες τσιμπας στα 20-25€ και ενα multifuctional και τα υπολοιπα πραγματακια.

Με κανα 70αρι χονδρικα για το σπιτι εισαι αρχοντας. Με τις λαμπες σου,τα door sensor,humidity και διαφορα αλλα.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο προτίμησα τις λάμπες της Xioami είναι ότι δεν χρειάζονται Bridge. 

Αυτές οι Xiaomi δουλεύουν καλά? Από automation πως ειναι? Με Homekit ειναι compatible?

H xiaomi λαμπες δουλευουν αυτονομα

Αυτο τις καθιστα 100% vfm

Αν βεβαια θελεις ολοκληρωμενες δουλειες τσιμπας στα 20-25€ και ενα multifuctional και τα υπολοιπα πραγματακια.

Με κανα 70αρι χονδρικα για το σπιτι εισαι αρχοντας. Με τις λαμπες σου,τα door sensor,humidity και διαφορα αλλα.

Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο link που να δείχνει τι περιλαμβάνει το όλο σετ;

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...