Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Την έχω πατήσει με γνωστό κατάστημα από το οποίο αγόρασα Galaxy S7 προ εξαμήνου. Άρχισε να κουδουνίζει στο ύψος της κάμερας και να αδειάζει η μπαταρία σε 5-6 ώρες. Είχα κάνει την επέκταση εγγύησης γιατί μου είχαν πει ότι όταν έχω κάποιο θέμα έρχομαι και το αλλάζουν σε 2 μέρες.

Πήγα λοιπόν και μου είπαν ότι θα σταλεί στα κεντρικά για έλεγχο και το πολύ σε 10 μέρες θα το έχουμε πίσω. Έχουν περάσει ήδη 2 εβδομάδες και μου λένε ότι μάλλον θα πάρει άλλες 2. Αυτά για τα ψέμματα και τις επεκτάσεις εγγύησης...

Δημοσ.

Κάθε παρόμοια "επέκταση εγγύησης" είναι παραμύθι, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η ανάληψη υποχρέωσης μελλοντικής επισκευής εξισούται με "ανάληψη μελλοντικού κινδύνου" και μελλοντικό κίνδυνο βάσει Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας μπορούν να αναλάβουν οι Ασφαλιστικές Εταιρείες (για αυτό εξάλλου υπάρχει και ο σχετικός κλάδος)

Αν η "επέκταση" ανέφερε τον αριθμό του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου αλλά και την επωνυμία της Ασφαλιστικής Εταιρείας θα το συζητούσαμε διαφορετικά.

Ομως αρκετές αλυσίδες βρήκαν ενα εύκολο τρόπο να "μαζέψουν" ρευστό χωρίς καμμία υποχρέωση (βλ. "κουβάς") και έλεγχο.

ΜΟΥΦΑ καραμπινάτη και ψάξιμο δεν χρειάζεται.

Παρ' όλα αυτά προφανώς σου έχουν χορηγήσει κάποια έγγραφα και αν απο αυτά προκύπτει συγκεκριμένη χρονική δέσμευση για την αποκατάσταση/αντικατάσταση, διαβάζεις προσεκτικά τους Ορους και προχωράς σε μια ωραία καταγγελία στο Συνήγορο του Καταναλωτή θα τους "στρώσει" με τη μία.

Αρκετά με την ασυδοσία, μας έχουν για αφελείς τελικά.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι σίγουρα θα αναφέρει κάποιο χρονικό διάστημα το οποίο θα είναι μεγάλο για να είναι καλυμμένοι.

Το θέμα είναι τα ψέματα που λένε όπως αυτά που μου είπαν για να σου πουλήσουν την επέκταση...

Δημοσ.

Ακάλυπτοι είναι ούτως ή άλλως. Το θέμα είναι πόσο θέλεις να το "τραβήξεις"......................

Αν ήταν κύριοι, όφειλαν να συνάψουν Ασφαλιστική Σύμβαση, έστω Ομαδική, και να αναφέρουν τα στοιχεία της.

Ο "κουβάς" δεν είναι ούτε θα γίνει σύννομη ως διαδικασία.

Ομως η δική σου περίπτωση αφορά βλάβη εντός εγγύησης κατασκευαστή, ούτως ή άλλως. Αυτό μπορεί να αποτελέσει το μόνο "πάτημά" τους.

Δημοσ.

Αυτό που σκέφτομαι είναι ακόμα και να ζητήσω να παραλάβω την συσκευή μου και να την πάω μόνος σε επίσημο service της Samsung... Πιο λίγο θα κάνουν να την επιστρέψουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...