Nikolas7_7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα παιδες, απο περισυ εχω αποφασισει να παρω μια Oled TV Καθως νομιζω οτι ειναι οι πιο εντυπωσιακες και δεδομενου οτι δεν αλλαζουμε καθε 3 χρονια, θεωρω οτι ειναι το μελλον. Κανοντας ερευνα απο περισυ ειχα καταληξει στην B6v, και φετος αναγκαστικα στην B7v (που την βρισκω γυρω στα 1600 που θεωρω οτι αξιζει. Δεν ειχα προχωρησει σε αγορα απο περισυ καθως παντρευομουν τωρα και ηθελα να περασει το εξοδο του γαμου. Τωρα οσο αφορα την TV, ειχα περασει σε ενα φλασακι μου διαφορα βιντεο απο την go pro, σε διαφορες αναλυσεις και fps, πχ σε fhd με 60fps κτλ κτλ, και ειδα οτι δεν μπορουσε να τα παιξει ολα. Ειτε επειδη δεν ειχε τον απαραιτητο codec ειτε κολλουσε (την δοκιμη την εκανα σε εναν ΚΩτσοβολο.) Αντιθετα η αντιστοιχη σονυ που εχει τα διπλα λεφτα ομως επαιζε πιο ανετα. Επισης η σονυ εχει ανδροιδ και κατεβαζεις εναν vlc οπου παιζει τα παντα. Τι γινεται τωρα εδω, θα παρουμε τοσο καλη τηλεοραση και θα πρεπει να μετατρεπω ολα τα αρχεια σε 30fps και συγκεκριμενο φορματ για να παιζουν? πιστευα οτι εχουν ξεπεραστει τετοια θεματα και τα βασικα avi,mp4 κτλ θα παιζουν σε ολες. Τελος, θεωρειτε οτι αξιζει η επιλογη της Β7 ή να παω σε καμια αντιστοιχη samsung ή κατι αλλο πουυ να θεωρειτε εσεις καλυτερο στα ιδια λεφτα? (καλυτερο εννοω τοσο σε εικονα οσο και οικοσυστημα γιατι με προβληματιζουν τα δικα τους λογισμικα.
cabdik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 δυστυχως, απο οτι φαινεται, οι ενσωματωμενες δυνατοτητες των τηλεορασεων, ακομα και στα 2017 μοντελα, εχουν περιορισμους...! εγω στη θεση σου θα εβαζα την πιο απλη OLED TV στις ιντσες που θες, και απο πισω θα συνεδεα ενα μινι PC, για να κανω οτι διαολο γουσταρω...!!! αυτο με τους Codecs, που αλλες TV εχουν, και αλλες οχι, εχει καταντησει αηδια..!! 1
isay Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 θα συμφωνήσω. Επενδυσε σε καλή εικόνα και ασχολήσου ελάχιστα με τους ενσωματωμένους players/codecs/κλπ. Ακομα και να επιλέξεις τηλεόραση με ενσωματομένο android και εκεί θα εχει πολλούς περιορισμους που θα σε εκνευρίσουν (σε κοβω για ατομο που κοιτα την λεπτομέρεια) και στο τέλος θα χτυπιέσαι για τα παραπάνω λεφτα για το feature. Δυστυχώς ακομα και εν έτη 2017 η καλύτερη λύση ειναι μια καλή οπτικά τηλεόραση ΚΑΙ ενα android tv box ή mini pc. Τοτε μονο μια τηλεόραση γίνεται πολύ smart και πολί πιο οικονομικά.
Nikolas7_7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 επειδη δεν ειχα λαπτοπ μεχρι προσφατα και στο παλιο σπιτι επαιζα απευθειας απο το deskotop pc στην παλια smart μου με καλωδιο δε με ενδιεφερε αυτο, αλλα τωρα δεν γινεται να τραβηξω καλωδιο ετσι οπως ειναι οι αποστασεις και μεσω wifi δεν ξερω αν θα παιζει ανετα 4Κ (δε νομιζω να παιζει δηλαδη, fhd παιζει που εχω δοκιμασει στην παλια.) Παρολα αυτα, εφοσον τωρα υπαρχει λαπτοπ, θα παιζω με ενα hdmi και τελος, μου ειχε διαφυγει σαν επιλογη οποτε οκ. Βεβαια στα 4Κ βιντεο μου απο go pro σερνεται το λαπτοπ, αλλα τελος παντων, θα δω τι θα κανω. ΟΣο για την εικονα, θεωρω οτι η Β7 ειναι ιδανικη ή πιστευετε οτι δεν αξιζει να παω σε τοσο ακριβη (σχετικο το ακριβη αλλα θα ηθελα κατι πιο φθηνο αν υπαρχει) με δεδομενο οτι αν δεν χαλασει θα την κρατησω τουλαχιστον 10 χρονια. Την προηγουμενη την εχω απο το 2012 περιπου αλλα θα την δωσω σε γονεις αλλιως δε θα αλλαζα, και απλα το αργησα να μπουν για τα καλα οι oled, Με αφορμη τον γαμο μου δηλαδη.
isay Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 οταν λεω για android tv box ή mini pc εννοω κάτι σαν τα παρακάτω (ενδεικτικά links). Υππάρχουν και αντίστοιχα με windows Εμενα δε με βολευει καθολου το συνδεση με υπολογιστή, παρολο που τεχνικά και τοπογραφικά ειναι ευκολο
Nikolas7_7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 καταλαβα. Αυτα ομως εχουν αρχισει και τα στριμωχνουν λιγο, ετσι μαθαινω για το raspery πχ. ή μου τα λενε λαθος? επισης με το λαπτοπ δεν ειναι πιο ευκολο αφου εκει ριχνεις πρωτα την ταινια? ομοιως για βιντεο δικα μου? μιας και με ενδιαφερει και αυτο το κομματι.
isay Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοείς τα στριμώχνουν; Δεν καταλαβαίνω. Η αγόρα, πώληση και χρήση τους δεν ειναι παράνομη. Παρανομο ειναι αν χρησιμοποιες λογισμικό πρόσβασης σε υλικό με πνευματικά δικαιώματα, όπως ακριβως και στον υπολογιστή. Τo rasb3 μπορεί και αυτό να χρησιμοποιηθεί ως tv box. Οσο για το τι σε βολευει ειναι καθαρά θέμα του εκάστοτε χρήστη. Ζυγιζεις και αποφασίζεις.
Nikolas7_7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 ναι μιλαω για τετοιο περιεχομενο. Τωρα για απλη Multimedia χρηση, νομιζω το ιδιο ειναι με το λαπτοπ
kostasbm Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 δεν ειναι το ιδιο γιατι το λαπτοπ εχει ογκο ενω το tvbox ειναι 2 πακετα τσιγαρα σημασια εχει ομως εσυ γιατι την παιρνεις....για επιγεια τηλέοπτικα προγραμματα η για ταινιες και λιγο gaming to tv box (ενα 8πυρηνο πολυ γρηγορο) και δικτυωνεται(εγω το εχω με καλωδιο) αλλοι με wifi οποτε το μονο που θα εχεις στα χερια σου θα ειναι ενα καλο πληκτρολογιο mouse συνηθειο ειναι....ομως εχεις και το ετερον ημισυ και πρεπει να βολευεστε και οι 2................
Nikolas7_7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 σωστο, απλα λεω να μην δωσω εξτρα λεφτα εφοσον με το λαπτοπ κανω δουλεια. ΟΣο για την TV δεν μου ειπατε, αξιζει τα λεφτα της ή να παω σε κατι πιο φθηνο? εψαχνα και την b6v που ελεγα οτι θα την παρω πιο φθηνα αλλα εξαφανιζεται σιγα σιγα και δεν εχει και τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη τελικα. Απλα η b7 πηρε ενα 100αρικο τελευταια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα