kamounias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2017 Πηγές εισόδου. Πάτα στη δεξιά μεριά, πάνω στο ^space να το επιλέξεις και χτύπα στο πληκτρολόγιο cmd+space φίλε σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου άλλα δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα...έχω Mcbook retina όχι pro...έκανα ότι μ είπες άλλα δεν κατάφερα τίποτα!! δεν ξέρω βέβαια κατά ποσό τα έκανα σωστά άλλα τζίφος
CryptoCSM01 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Πηγές εισόδου. Πάτα στη δεξιά μεριά, πάνω στο ^space να το επιλέξεις και χτύπα στο πληκτρολόγιο cmd+space φίλε σ ευχαριστώ για τον χρόνο σου άλλα δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω τίποτα...έχω Mcbook retina όχι pro...έκανα ότι μ είπες άλλα δεν κατάφερα τίποτα!! δεν ξέρω βέβαια κατά ποσό τα έκανα σωστά άλλα τζίφος Σίγουρα δεν έκανες τις σωστές κινήσεις. Το τι μηχάνημα έχεις δεν έχει καμία σημασία.
Romanzo Criminale Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2017 Ξέρετε τι παρατήρησα; Όταν αλλάζεις το desktop background, αυτό δεν αλλάζει και το background κατά το startup. Συμβαίνει και σε εσάς; Επίσης θέλω να ρωτήσω ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος όταν έχω ανοίξει πολλά windows από τον browser ή όταν είμαι στο mail client αλλά έχω 2-3 windows (πχ mail client και σύνταξη νέου μνματος) πως μπορώ να κάνω γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων της ίδιας εφαρμογής. Επίσης έφτιαξα τη συντόμευση για αλλαγή γλώσσας σε command και space, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν παραδοσιακά αυτή ήταν η συντόμευση ή κακώς συνηθίζω έτσι; Γενικά και το spotlite θα με βοηθούσε απίστευτα με την αναζήτηση που έχει, αλλά τώρα δεν το χρησιμοποιώ καθόλου μιας και αντικατέστησα τη συντόμευση. Τέλος μήπως υπάρχει τρόπος όταν αλλάζω τη γλώσσα να μένει ίδια σε όλες τις εφαρμογές μέχρι να ξαναπατήσω την συντόμευση; Γιατί μου έχει σπάσει λίγο τα νεύρα αυτό καθώς και η αλλαγή όταν έχω ενεργοποιημένο το caps lock.
antonis1111 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Ξέρετε τι παρατήρησα; Όταν αλλάζεις το desktop background, αυτό δεν αλλάζει και το background κατά το startup. Συμβαίνει και σε εσάς; Επίσης θέλω να ρωτήσω ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος όταν έχω ανοίξει πολλά windows από τον browser ή όταν είμαι στο mail client αλλά έχω 2-3 windows (πχ mail client και σύνταξη νέου μνματος) πως μπορώ να κάνω γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων της ίδιας εφαρμογής. Επίσης έφτιαξα τη συντόμευση για αλλαγή γλώσσας σε command και space, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν παραδοσιακά αυτή ήταν η συντόμευση ή κακώς συνηθίζω έτσι; Γενικά και το spotlite θα με βοηθούσε απίστευτα με την αναζήτηση που έχει, αλλά τώρα δεν το χρησιμοποιώ καθόλου μιας και αντικατέστησα τη συντόμευση. Τέλος μήπως υπάρχει τρόπος όταν αλλάζω τη γλώσσα να μένει ίδια σε όλες τις εφαρμογές μέχρι να ξαναπατήσω την συντόμευση; Γιατί μου έχει σπάσει λίγο τα νεύρα αυτό καθώς και η αλλαγή όταν έχω ενεργοποιημένο το caps lock. -Ξέρετε τι παρατήρησα; Όταν αλλάζεις το desktop background, αυτό δεν αλλάζει και το background κατά το startup. Συμβαίνει και σε εσάς; -Ναι. -Επίσης θέλω να ρωτήσω ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος όταν έχω ανοίξει πολλά windows από τον browser ή όταν είμαι στο mail client αλλά έχω 2-3 windows (πχ mail client και σύνταξη νέου μνματος) πως μπορώ να κάνω γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων της ίδιας εφαρμογής. -Πατάς ταυτόχρονα cmd και ` (το πλήκτρο δίπλα στο αριστερό shift). Άλλη χρήσιμη συντόμευση είναι το cmd + tab για να εναλλάσεσαι μεταξύ των διαφορετικών εφαρμογών, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις. -Επίσης έφτιαξα τη συντόμευση για αλλαγή γλώσσας σε command και space, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν παραδοσιακά αυτή ήταν η συντόμευση ή κακώς συνηθίζω έτσι; Γενικά και το spotlite θα με βοηθούσε απίστευτα με την αναζήτηση που έχει, αλλά τώρα δεν το χρησιμοποιώ καθόλου μιας και αντικατέστησα τη συντόμευση. -Δεν ξέρω τι ίσχυε παλαιότερα, αλλά τώρα η προεπιλογή για να αλλάζεις γλώσσα είναι ctrl+spacebar. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αλλάζεις γλώσσα με το caps lock (system preferences -> keyboard -> input sources), και για να πας σε κεφαλαία ή μικρά αντίστοιχα να πατάς το caps lock παρατεταμένα. Αυτό είναι χρήσιμο αν δεν χρησιμοποιείς συχνά το caps lock. -Τέλος μήπως υπάρχει τρόπος όταν αλλάζω τη γλώσσα να μένει ίδια σε όλες τις εφαρμογές μέχρι να ξαναπατήσω την συντόμευση; Γιατί μου έχει σπάσει λίγο τα νεύρα αυτό καθώς και η αλλαγή όταν έχω ενεργοποιημένο το caps lock. -Πας στο system preferences -> keyboard -> input sources και απενεργοποίησε την επιλογή "automatically switch to a document's input source"
dkotanid Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά λογικά σήμερα 30/10 θα δώσουν την 10.13.1 - πιστεύω και εύχομαι να βελτιωθεί σε πολλά. Αναμένουμε...
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 High Sierra, αδυναμία πρόσβασης στο recovery partition μιας και πλέον δεν είναι ορατό μετά απο boot και πατημένο ALT/option key ενώ το command-R (και σχετικές παραλλαγές με +option+shift) με έχει χαιρετήσει εδώ και καιρό σε παλιό MBP...
mindreader Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά λογικά σήμερα 30/10 θα δώσουν την 10.13.1 - πιστεύω και εύχομαι να βελτιωθεί σε πολλά. Αναμένουμε... Βγηκε τελικα;
Romanzo Criminale Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Βγηκε τελικα; Όχι, δε βγήκε κάτι ακόμη. Αναμένουμε.
dkotanid Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Αναμένουμε. Πάμε μάλλον για την επόμενη βδομάδα. Πάντως επείγει. Πολλά προβλήματα με την 10.13
Romanzo Criminale Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Χρησιμοποιεί κάποιος netflix? Με το high sierra δε μπορώ να δω τώρα που έκανα συνδρομή καμία ταινία και μου βγάζει μαύρη οθόνη. Λέει ότι μάλλον χρειάζομαι το silverlight plugin, αλλά είμαι σίγουρος πως μπορώ να χρησιμοποιώ μόνο html5 σε Safari.
axlgk Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Χρησιμοποιεί κάποιος netflix? Με το high sierra δε μπορώ να δω τώρα που έκανα συνδρομή καμία ταινία και μου βγάζει μαύρη οθόνη. Λέει ότι μάλλον χρειάζομαι το silverlight plugin, αλλά είμαι σίγουρος πως μπορώ να χρησιμοποιώ μόνο html5 σε Safari. Κανενα προβλημα με το neflix με chrome και safari.
najinblue3 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2017 Χρησιμοποιεί κάποιος netflix? Με το high sierra δε μπορώ να δω τώρα που έκανα συνδρομή καμία ταινία και μου βγάζει μαύρη οθόνη. Λέει ότι μάλλον χρειάζομαι το silverlight plugin, αλλά είμαι σίγουρος πως μπορώ να χρησιμοποιώ μόνο html5 σε Safari. με ποιον browser ? Site: check_me για τσεκαρε εδω
Homecinemakias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Πριν αναβαθμίσετε ρίξτε και ματιά στο παρακάτω γιατί πιθανόν να σας αφορά. Final Cut Pro 7 Is Dead: Won’t Start in New Mac OS το Final Cut Pro X όπως είναι λογικό θα λειτουργεί μια χαρά. Kαλησπέρα. Δυστυχώς δεν είχα διαβάσει την συζήτησή σας εδώ και πλέον έπεσα "θύμα" της αναβάθμισης. Δεν λειτουργεί το πρόγραμμά μου και το χειρότερο είναι πως με βάζει να το ξαναγοράσω!!!! Εκτός κι αν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με την εταιρία και στο εγκαθιστούν δωρεάν σε όσους είχαν αγοράσει το πρόγραμμα. Η και εαν υπάρχει τρόπος επιστροφής στο σκέτο sierra, τότε οκ!
CheOnWeb Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2017 Kαλησπέρα. Δυστυχώς δεν είχα διαβάσει την συζήτησή σας εδώ και πλέον έπεσα "θύμα" της αναβάθμισης. Δεν λειτουργεί το πρόγραμμά μου και το χειρότερο είναι πως με βάζει να το ξαναγοράσω!!!! Εκτός κι αν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με την εταιρία και στο εγκαθιστούν δωρεάν σε όσους είχαν αγοράσει το πρόγραμμα. Η και εαν υπάρχει τρόπος επιστροφής στο σκέτο sierra, τότε οκ! Φυσικά και γίνεται να γυρίσεις στο Sierra αλλά αν το πρόγραμμά σου είναι το Final Cut 7, γιατί δεν το ξεφορτώνεσαι; Έχει πεθάνει χρόνια τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα