mindreader Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ανοιγω εδω αυτο το θεμα, για να συζηταμε οτι εχει σχεση με αυτη τη νεα εκδοση του λειτουργικου συστηματος της Apple. Αντε, με το καλο να μας ερθει! 1
coffeex Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν αναβαθμίσετε ρίξτε και ματιά στο παρακάτω γιατί πιθανόν να σας αφορά. Final Cut Pro 7 Is Dead: Won’t Start in New Mac OS το Final Cut Pro X όπως είναι λογικό θα λειτουργεί μια χαρά.
mindreader Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη καθε χρονο εχω τα ιδια σκηνικα, και δεν θελω να περασω και φετος τις ιδιες ταλαιπωριες, δεν θα αναβαθμισω αν πρωτα δεν διασφαλισω τα θεματα - ntfs reading/writing - personal firewall Επι του παροντος εχω tuxera 2016.1, και little snitch 3.7x. Αν κανεις τα εχει και εχει δοκιμασει golden master high sierra, ή βαλει τις επομενες μερες την final εκδοση, ας ενημερωσει εδω αν λειτουργουν κανονικα.
tsofras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Και με VPN clients βλέπω θέματα οπότε και εγώ θα περιμένω να δώ τι γίνεται με της connectra....
sariil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδη καθε χρονο εχω τα ιδια σκηνικα, και δεν θελω να περασω και φετος τις ιδιες ταλαιπωριες, δεν θα αναβαθμισω αν πρωτα δεν διασφαλισω τα θεματα - ntfs reading/writing - personal firewall Επι του παροντος εχω tuxera 2016.1, και little snitch 3.7x. Αν κανεις τα εχει και εχει δοκιμασει golden master high sierra, ή βαλει τις επομενες μερες την final εκδοση, ας ενημερωσει εδω αν λειτουργουν κανονικα. Πρέπει να αγοράσεις το upgrade του little snitch, με το καινούριο λειτουργικό. 1
mindreader Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πρέπει να αγοράσεις το upgrade του little snitch, με το καινούριο λειτουργικό. Δηλαδη μονο η 4αρα παιζει με το high sierra? Η 3.7x δεν παιζει;
sariil Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη μονο η 4αρα παιζει με το high sierra? Η 3.7x δεν παιζει; Παίζει αλλά δεν παίρνει άλλη αναβάθμηση. 1
skiabox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αξίζει το little snitch 4 πάντως. Είναι άλλη εφαρμογή εντελώς. Επίσης χθες έκανε update. 1
mindreader Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ενταξει παιδια, εννοειται θα περασω στην 4αρα του little snitch. Αυτο που με νοιαζει ομως, ειναι μην ειμαι διχως firewall απο την number 1 day του high sierra. Αφου ο sariil λεει οτι παιζει και η 3.7x, αν λυσω και το θεμα με το ntfs, θα μπορω να αναβαθμιστω σε high sierra, και να ξερω οτι θα εχω 2 βασικα-ζωτικα θεματα λυμενα, διχως πιεση αμεσης αναβαθμισης.
skiabox Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ενταξει παιδια, εννοειται θα περασω στην 4αρα του little snitch. Αυτο που με νοιαζει ομως, ειναι μην ειμαι διχως firewall απο την number 1 day του high sierra. Αφου ο sariil λεει οτι παιζει και η 3.7x, αν λυσω και το θεμα με το ntfs, θα μπορω να αναβαθμιστω σε high sierra, και να ξερω οτι θα εχω 2 βασικα-ζωτικα θεματα λυμενα, διχως πιεση αμεσης αναβαθμισης. Ωραίος. Έτσι κι αλλιώς το upgrade έρχεται πιο φθηνά. Πάντως επειδή το έχω ξαναπεράσει το θέμα με τα upgrades του λειτουργικού, συνήθως κάνει να φτάσει καμιά ωρίτσα μέχρι το greek app store.
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 To επόμενο Macos λειτουργικό ειναι διαθέσιμο απο σήμερα στο App Store. Build ( 17A365 ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα