nuxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα παδια. Εχω ενα PC με Windows7 το οποιο μετα το "Starting Windows" εκανε συνεχως επανεκινηση. Αποφασισα να κανω format και να του βαλω τα Windows 10. Εκανα backup (ετσι νομιζα) και ξεχασα να κανω backup σε ενα σημαντικο φακελο που ειχα στο C. Τωρα ειμαι πια formatted σε Windows 10. Ποιο προγραμμα μου προτεινετε για να ανακτησω τα χαμενα video και photos που ειχα μεσα στο φακελο? Ευχαριστω!
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Ξεκίνα με το recuva αλλά μην το εγκαταστήσεις στον σκληρό αυτό. Σε άλλον δίσκο. τα προγράμματα αυτά τα εγκαθιστούμε σε άλλον δίσκο από αυτόν που θέλουμε να ανακτήσουμε. 1
nuxx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Το δοκιμασα το recuva αλλα δε βρηκε τιποτα απο αυτα που ηθελα.
XPHSTOS_ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Παλιά είχα πάθει μια παρόμοια πλάκα και βρήκα αρχεία με το Easeus Data Recovery.Προσωπικά κάτι φωτογραφίες και τραγούδια έψαχνα... τώρα αν θέλεις πολύπλοκα αρχεία ίσως να είναι dmged.Δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις.
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πάρτα με τη σειρά τα προγράμματα που υπάρχουν. Δες και το easus που λέει ο φίλος και το mini tool power data recovery. δεν πιστεύω να εγκατέστησες το πρόγραμμα στον σκληρό που θες να κάνεις ανάκτηση?
nuxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα παιδια. Ευχαριστω για τις απαντησεις. Απ΄οτι εψαξα, και εγω στο EaseUS Data Recovery Technician (μη χεσω) edition κατεληξα, αλλα ακομη δεν εχω προλαβει να το κανω. Μετα αν δε κατσει, θα δοκιμασω το mini tool power data recovery. Δυστυχως ναι, στο C το εκανα εγκατασταση, αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο... Μιας και συνειδητοποιησα πως εχασα τα αρχεια πολυ-πολυ μετα το format, εβαλα ολα τα απαραιτητα προγραμματα, και μετα απο 1-2 ημερες το καταλαβα.... Ασε, θα ευχηθω για το καλυτερο και θα ενημερωσω! Και παλι ευχαριστω
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Και άμα τα βρεις στείλε μου ένα τηλεγράφημα. 2
nuxx Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μη το λες... πριν 2 χρονια ενα iMac εφαγε format, και μετα τη νεα εγκατασταση, περασαν ολα τα κλασικα προγραμματα και μετα ανακτηθηκαν 13.000 emails!
BlueBlood7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Άσχετα με αυτό την χαζομάρα την έκανες. Στο είχα γράψει κιόλας μην εγκαταστήσεις το πρόγραμμα στον σκληρό που θα κάνεις ανάκτηση. Αλλά το βιολί σου εσύ.
dancer_69 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Και προφανώς ακόμη χρησιμοποιεί το δίσκο, πράγμα που μειώνει συνεχώς τις πιθανότητες ανάκτησης από τη στιγμή που ο δίσκος συνεχώς χρησιμοποιείται και γίνονται εγγραφές/διαγραφές πάνω στην επιφάνειά του. 1
rfc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Απο τη στιγμη που εβαλες αλλο λειτουργικο πανω, windows 10 οπως λες, ταχασες τα αρχεια σου να ξερεις. Η πιθανοτητα να μην εχει γραφτει κατι απο πανω και να τα ξαναβρεις ειναι αμελητεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα