nickvas19 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησοερα παιδες Λοιπον καηκε ενα χωραφι κ μαζι κ το καλωδιο ιντερνετ. Πηρα τηλ την cyta μου ειπαν απο το bοx k μετα ειναι δικης μου ευθυνης. Ετσι επειδη ειναι πολλα σπιτια μαζι πηραμε την τον ιδιοκτητη να φροντισει. Ο ιδιοκτητης εφερε εναν τεχνικο του οτε κ οταν τελειωσε την εργασια (αλλαξε το κομματι που καηκε μονο) πηγε κ μετρησε στο σπιτι που ειχε οτε και ειπε οτι ειναι κομπλε κ πως εαν έχουν οι αλλοι προβλημα δεν μπορει να κανει κατι.. Αυτος θα κοιτουσε μονο του οτε. Ετσι πηρα τηλ cyta ηρθε ενας και μου λεει είσαι εντάξει. Πηρα κεντρικα και μου ειπαν οτι απο 10 που επιανα πηγα 5. Τι να κανω;
NikosKallithea Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εσύ τι να κανεις ή η cyta, πάρε τηλέφωνο και ξεχεσε τους
poulinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Εσύ τι να κανεις ή η cyta, πάρε τηλέφωνο και ξεχεσε τους αν εχει προβλημα το καλωδιο που περασε ο αλλος η cyta Φταιει δηλαδη? επισης μπορει η χαμηλη ταχυτητα να ειναι και θεμα Profile.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα