Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα υπαρχει τροπος να αυξηθει το οριο στις αγγελιες απο 2 σε περισσοτερες?η να μην χρειαζεται να περιμενεις 7 μερες?

Όχι και όχι.

Δημοσ.

Εισαι εμπορος;;;. Αν ναι,ανοιξε μαγαζι να πληρωνεις φορους ασφαλεια κτλ.... Αν βλεπεις το ινσομνια σαν μαγαζακι,αλλαξε φορουμ

κουλαρε δικε μου,μια ερωτηση εκανε.

• Like 1
Δημοσ.

κουλαρε δικε μου,μια ερωτηση εκανε.

Cool ειμαι "δικε μου". Το οτι καποιοι "βλεπουν" το ινσομνια σαν μαγαζακι,εσενα δεν το πηρε το ματι σου πουθενα,να υποθεσω.

Δημοσ.

Cool ειμαι "δικε μου". Το οτι καποιοι "βλεπουν" το ινσομνια σαν μαγαζακι,εσενα δεν το πηρε το ματι σου πουθενα,να υποθεσω.

Ουτε εμενα με βολευουν οι 2 αγγελιες,τι παει να πει,οτι ειμαι εμπορος,η οτι βλεπω το ινσομνια σα "μαγαζακι"?

Δε θα παθεις κατι αν μιλας λιγο καλυτερα εδω μεσα.

• Like 2
Δημοσ.

Από την στιγμή που υπάρχει ενότητα πάνω πάνω με μεγάλα γράμματα αγγελίες παίζει ένα μεγάλο μέρος στην κοινότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε εμενα με βολευουν οι 2 αγγελιες,τι παει να πει,οτι ειμαι εμπορος,η οτι βλεπω το ινσομνια σα "μαγαζακι"?

Δε θα παθεις κατι αν μιλας λιγο καλυτερα εδω μεσα.

Δειξε μου που ειδες οτι μιλω ασχημα.... Ξερω ,η αληθεια ποναει πολλους... Αν κρινω την υπογραφη σου... Για να εχουν θεσει οριο 2 αγγελιες ανα εβδομαδα,θα υπαρχει λογος... Δεν τις εθεσα εγω. Εξ'αλλου ,υπαρχουν παντα τα αλλα φορουμς,για οποιον δεν "βολευεται"

Από την στιγμή που υπάρχει ενότητα πάνω πάνω με μεγάλα γράμματα αγγελίες παίζει ένα μεγάλο μέρος στην κοινότητα.

Εσενα απλα θα σε παρακαμψω και δεν θα ασχοληθω περα απο την παραθεση σου...
Δημοσ.

Δειξε μου που ειδες οτι μιλω ασχημα.... Ξερω ,η αληθεια ποναει πολλους... Αν κρινω την υπογραφη σου... Για να εχουν θεσει οριο 2 αγγελιες ανα εβδομαδα,θα υπαρχει λογος... Δεν τις εθεσα εγω. Εξ'αλλου ,υπαρχουν παντα τα αλλα φορουμς,για οποιον δεν "βολευεται"

Εσενα απλα θα σε παρακαμψω και δεν θα ασχοληθω περα απο την παραθεση σου...

Φιλε επειδη εσυ εδω μεσα μπαινεις για να τρολαρεις,δε σημαινει οτι το κανουμε ολοι.

Ατομα σαν εσενα αποτρεπουν καινουργιους χρηστες απο το να ασχοληθουν με την κοινοτητα μας.

Εισαι εμπορος;;;. Αν ναι,ανοιξε μαγαζι να πληρωνεις φορους ασφαλεια κτλ.... Αν βλεπεις το ινσομνια σαν μαγαζακι,αλλαξε φορουμ

Αν δεν καταλαβαινεις που μιλησες ασχημα,πραγματικα δε μπορω να σε βοηθησω,ουτε και να ασχοληθω παραπερα μαζι σου.
  • Like 2
Δημοσ.

Τρολαρω εγω;;;. Με εχεις παρακολουθησει εδω μεσα και ειδες οτι το παιζω τρολ;;;. Και να στο πω αλλη μια φορα,η υπογραφη σου σε συναρτηση με τα οσα λες και μου επιρριπτεις,την δικη σου αξιοπιστια αναιρουν και εσυ πιπτεις στην συνομοταξια των τρολς. Και την βοηθεια σου ,δεν στην ζητησα... Κρατα την... Θα σου χρειαστει αλλου..

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...