Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i) Το ποσό που διαθέτουμε:1300

ii) Tη χρήση του υπολογιστή :lol,csgo,AAA games και video editing

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? Εχω μια lg free sync 1080 24 75hz αλλά στο μέλλον θα πάρω με 144hz

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Διαφορετικά έστω και απο εξωτερικο

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από εμενα

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Θέλω windows 10

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού και παίζει ρόλο και στην επιλογή κουτιού: δεν νομίζω sli και προτιμώ μικρό κουτί γιατί μου αρέσουν περισσότερο τα micro και mini

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) -> συμβάλλει στην επιλογή κατάλληλου τροφοδοτικού, μητρικής και φυσικά κατάλληλης ψύκτρας ίσως μικρο

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? -> οχι

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα:όλα new

Δημοσ.

Περίμενε τους coffee lake σε ένα μήνα και φτιάξε μια σύνθεση με τον 8600k. Αλλιώς αν βιάζεσαι, τσίμπα έναν 1600, μια asus b350m ή την asrock b350m pro 4, samsung b-die 3200c14 μνήμες και μια nvidia 1060/1070.

Δημοσ.

gtx 1080 έστω από amazon δεν χωράει στο budget?

Ίσως αλλά πρώτον είναι υπερβολή για 1080p 60/75 Hz, ενώ για 1080p 144Hz σε μερικά games θα σε κόβει ο 1600 σε σχέση με τον 8600k που αναμένουμε. Παθών και μαθών :-D

Δημοσ.

Ίσως αλλά πρώτον είναι υπερβολή για 1080p 60/75 Hz, ενώ για 1080p 144Hz σε μερικά games θα σε κόβει ο 1600 σε σχέση με τον 8600k που αναμένουμε. Παθών και μαθών :-D

Αν τσιμπήσεις τέρμα oc τις μνήμες ακόμη σε κόβει ο 1600;;; Δεν το περίμενα... Τον είχα για καλύτερο για αυτό τον πήρα και εγώ!

Δημοσ.

Αφού σου χα πει νομίζω σε 1080p χάνεις 10-15 fps σε σχέση με i7 στο pubg σε low-medium και καμιά 30ρα στο csgo. Με τον i5 πάνω κάτω στα ίδια είναι. Όλα αυτά με την 1080, η 1060 δε σκελάρει τόσο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επανερχομαι στο θεμα. Με το release ton coffe lake αξιζει να ανεβω σε i5 8600k+ mobo + cooler η απλα να τελειωνω και να παραγγειλω r5 1600 με asus x370 pro? Θα δω ουσιαστικη διαφορα σε games στα 1080p 60-75hz?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επανερχομαι στο θεμα. Με το release ton coffe lake αξιζει να ανεβω σε i5 8600k+ mobo + cooler η απλα να τελειωνω και να παραγγειλω r5 1600 με asus x370 pro? Θα δω ουσιαστικη διαφορα σε games στα 1080p 60-75hz?

Αν είσαι διατεθειμένος να ανέβει στο μπάτζετ σου κατά 100€ πήγαινε για τον 8600Κ με μια καλή αερόψυκτρα. Οι τιμές λογικά θα αρχίσουν να πέφτουν μετά τον Δεκέμβρη, όταν θα αρχίσει να ωριμάζει το προϊόν και αφού βγουν οι υπόλοιπες μητρικές Β360/Η370. Τα πρώτα benchmarks δείχνουν ότι σε 1080p υπάρχουν αισθητές διαφορές υπέρ του 8600Κ, οι οποίες όμως μικραίνουν σε μεγαλύτερες αναλύσεις σε σχέση με τον R5 1600.  

Αν δεν μπορείς να δώσεις το premium για τον 8600Κ πας στον 1600 @3.8ghz με στοκ ψύκτρα, ο οποίος είναι πιο δελεαστικός στα μάτια μου από τον i5 8400.

Επεξ/σία από tanasen01
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Περίμενα να δω τι γίνεται με τα benchmarks και κατέληξα σε

i5 8600k

κουτί nzxt s340 elite

psu μάλλον corsair rmx 650(εκτός αν παίζει κάτι που να είναι το ίδιο καλό με λιγότερα λεφτά)

ssd 960 evo NVME ή 850EVO

Κάρτα γραφικών μια φτηνη gtx 1060 μέχρι να βγουν οι καινούριες γιατι τα λεφτα που ζητάνε τώρα για 1070/1080 αρνουμαι να τα δώσω.

Θα ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή mobο, ραμ, ψυχτρα επεξεργαστή και case fans.

Overclock πρώτη φορα θα επιχειρήσω να κανω και light πράγματα.

Τώρα για ram νομίζω δεν έχει τόσο πολύ σημασία το frequency όπως στους ryzen οπότε θα προτιμουσα να μην πάνε στον Θεό.

Δημοσ.

Περίμενα να δω τι γίνεται με τα benchmarks και κατέληξα σε

i5 8600k

κουτί nzxt s340 elite

psu μάλλον corsair rmx 650(εκτός αν παίζει κάτι που να είναι το ίδιο καλό με λιγότερα λεφτά)

ssd 960 evo NVME ή 850EVO

Κάρτα γραφικών μια φτηνη gtx 1060 μέχρι να βγουν οι καινούριες γιατι τα λεφτα που ζητάνε τώρα για 1070/1080 αρνουμαι να τα δώσω.

Θα ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή mobο, ραμ, ψυχτρα επεξεργαστή και case fans.

Overclock πρώτη φορα θα επιχειρήσω να κανω και light πράγματα.

Τώρα για ram νομίζω δεν έχει τόσο πολύ σημασία το frequency όπως στους ryzen οπότε θα προτιμουσα να μην πάνε στον Θεό.

Aπό quickshop 

BEJ3ujA.jpg

και e-gate

0T2oEyV.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Και windows από πού μπορώ να πάρω legit key φτηνό?

Ειμαι και γω σε αναζητηση για win key 10 prof.  λογικα στο ebay απο οτι είδα βρίσκεις με 3-4 ε . 

Καλύτερα πάρε την μητρική απο msystem . Ιδια τιμη και εχει επιστροφή η gigabyte 20e στο steam acc σου . (αφορα μονο για αγορες plaisio / msystem και αλλο ενα μαγαζι που μου διαφεύγει ... ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...