Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 θα το πω ας γινω κακος.κρατα τα λεφτακια σου παιδακι μου.με 2500 ουτε πατινι δεν αγοραζεις. Αγοραζει κατι παραπανω..Ενα αμαξι μικρο 15ετιας...Μπορει να ειναι και σε καλη κατασταση .
mp123 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 με ολο τον σεβασμο δεν βρισκει ουτε μια στο εκατομυριο.δεν θα εχει καλα φρενα , αμορτισερ , λαστιχα , μηχανη θα ειναι χιλιοτρακαρισμενο ,σαπιο.θα εχει οργοσει ολη την ελλαδα.ασ πουμε οτι το βρηκε.θα θελει τουλαχιστον 1000 ευρω να γινει καπως αυτοκινητο. στο car τα βλεπεις τα αυτοκινητα μια χαρα.οταν πας να τα δεις απο κοντα κλαφτα.χτυπιμενα,σκισμενα καθισματα κλπ.
Joshua21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 ευχαριστω πολυ την αγορα την καλυπτω ειχα παρει κατι λεφτα απο ασφαλιστικη 1700 και εχω και χαρτι που το λεει Τα λεφτά αυτά τα δήλωσες στην εφορία? Αν όχι, τότε δεν θα μπορέσεις με αυτά να καλύψεις την αγορά που θα κάνεις. με ολο τον σεβασμο δεν βρισκει ουτε μια στο εκατομυριο.δεν θα εχει καλα φρενα , αμορτισερ , λαστιχα , μηχανη θα ειναι χιλιοτρακαρισμενο ,σαπιο.θα εχει οργοσει ολη την ελλαδα.ασ πουμε οτι το βρηκε.θα θελει τουλαχιστον 1000 ευρω να γινει καπως αυτοκινητο. στο car τα βλεπεις τα αυτοκινητα μια χαρα.οταν πας να τα δεις απο κοντα κλαφτα.χτυπιμενα,σκισμενα καθισματα κλπ. Με όλο το σεβασμό, αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. 2.500 αρκούν για ένα μικρό αυτοκίνητο 15ετίας, φτάνει να μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Πχ για mini cooper δεν φτάνουν, για ibiza όμως άνετα. 2
magnet01 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τα λεφτά αυτά τα δήλωσες στην εφορία? Αν όχι, τότε δεν θα μπορέσεις με αυτά να καλύψεις την αγορά που θα κάνεις. Με όλο το σεβασμό, αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. 2.500 αρκούν για ένα μικρό αυτοκίνητο 15ετίας, φτάνει να μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Πχ για mini cooper δεν φτάνουν, για ibiza όμως άνετα. νμζω πως ναι ειναι δηλωμενα η μητερα μου το ξερει...αμαξι θα παρω καποιο ιαπωνικο δεν εχω πολλες απαιτησεις τωρα με νοιαζει να κανω την δουλεια μου και οταν παω στρατο και μετα βρω μια καλη δουλεια θα παρω κατι καλο
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Με όλο το σεβασμό, αυτά που γράφεις δεν ισχύουν. 2.500 αρκούν για ένα μικρό αυτοκίνητο 15ετίας, φτάνει να μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις. Πχ για mini cooper δεν φτάνουν, για ibiza όμως άνετα. Συφωνω κι εγω.....
mp123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 το ξαναλεω .μην βλεπετε το car.με 2500 κανενα σαπακι ενταξη βρισκει.αυτοκινητο οχι.θα χασει τα λεφτα του.μαζεψε 5000 να παρεις κατι καπως καλο 10 ετιας.
magnet01 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 το ξαναλεω .μην βλεπετε το car.με 2500 κανενα σαπακι ενταξη βρισκει.αυτοκινητο οχι.θα χασει τα λεφτα του.μαζεψε 5000 να παρεις κατι καπως καλο 10 ετιας. σαυτο που λες φιλε μου δεν εχεις αδικο αλλα ειναι δυσκολο να μαζεψω τοσα και δεν θα με καλυψουν σιγουρα τα ενσυμα μου και οδηγαω μονο ενα χρονο γιαυτο θελω τωρα κατι απλα για να κανω την δουλεια να μαθω καλυτερα να οδηγαω δεν θα το κρατησω πολυ ετσι κιαλιως σε 2-3 χρονια σιγουρα θα το δωσω αλλα σε περιπτωση που δεν καταφερω να παρω αμαξι λογω ενσημων τοτε θα παρω μηχανακι
dabla Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σε αυτο που ρωτησες...Υπαρχει και το αφορολογητο(για οσο θα υπαρχει γιατι καθε χρονο το μειωνουν) αλλα θα σε καλυψη και ενα πιο ακριβο να παρεις,εκτος και αν εχεις καποιο σπιτι στο ονομα σου.Αυτα καλο ειναι να πας να τα μιλησεις με τον φοροτεχνικο που θα σου κανει την δηλωση η εκει που πηγαινουν ενδεχομενος οι γονεις σου.
magnet01 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Σε αυτο που ρωτησες... Υπαρχει και το αφορολογητο(για οσο θα υπαρχει γιατι καθε χρονο το μειωνουν) αλλα θα σε καλυψη και ενα πιο ακριβο να παρεις,εκτος και αν εχεις καποιο σπιτι στο ονομα σου. Αυτα καλο ειναι να πας να τα μιλησεις με τον φοροτεχνικο που θα σου κανει την δηλωση η εκει που πηγαινουν ενδεχομενος οι γονεις σου. δεν εχω τπτ στο ονομα μου αυτο για το αφορολογητο δεν το ηξερα καλυτερα ναι να παω σε εναν φοροτεχνικο εγω δεν εχω κανει ακομα δηλωση
mp123 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 ακομα εισαι μικρος .δεν εχεις παει ακομα φανταρος απο οτι λες.μαζεψε τα λεφτα σου.μην τα πετας ετσι στα σαπακια.δεν αξιζει.
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 το ξαναλεω .μην βλεπετε το car.με 2500 κανενα σαπακι ενταξη βρισκει.αυτοκινητο οχι.θα χασει τα λεφτα του.μαζεψε 5000 να παρεις κατι καπως καλο 10 ετιας. Τσουβαλιάζεις ασύστολα. "Σαπάκι" στην κατηγορία που λέμε βρίσκεις και με χιλιάρικο, με 2.500 βρίσκεις καθαρό. Τα λεφτά σου τα χάνεις αν κάνεις κακή αγορά, όχι αν πάρεις αυτοκίνητο των 2.500. Σαφώς και με 5.000 παίρνεις πολύ καλύτερο και πιο καινούργιο αυτοκίνητο από ότι με 2.500, όπως και με 6.000 παίρνεις πολύ καλύτερο, και ου το κάθε εξής. Όλοι το ξέρουμε αυτό. Έλα όμως που υπάρχει ο παράγοντας που λέγεται budget, και το να μην πάρεις αυτοκίνητο μέχρι να μαζέψεις τα διπλάσια από όσα μπορείς να διαθέσεις δεν είναι λύση. Επίσης είναι γεγονός το ότι στο car.gr βλέπεις μια χαρά τα αυτοκίνητα, και όταν τα βλέπεις από κοντά έχουν ελλείψεις. Ότι και να θες να αγοράσεις ξεκινάς το ψάξιμο με δεδομένο πως στα 10 αυτοκίνητα που θα δεις ζήτημα να αξίζει το ένα. Η διαφορά όμως είναι ότι αυτό συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα, συμβαίνει εξίσου και στα αυτοκίνητα 15ετίας με 2.500 και στα 10ετίας με 5.000. 1
Joshua21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 νμζω πως ναι ειναι δηλωμενα η μητερα μου το ξερει... Δηλωμένα αποκλείεται να είναι μια και λες ότι δεν έχεις κάνει ποτέ δήλωση ως τώρα. Μόνο αν τα πήρες φέτος(μέσα στο 17) μπορείς να βάλεις στην δήλωση που θα κάνεις το 2018. Επίσης για να πάρεις την έκπτωση φόρου(το αφορολόγητο που αναφέρθηκε παραπάνω) πρέπει να έχεις κάνει τις ανάλογες δαπάνες με κάρτα. 1
magnet01 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλωμένα αποκλείεται να είναι μια και λες ότι δεν έχεις κάνει ποτέ δήλωση ως τώρα. Μόνο αν τα πήρες φέτος(μέσα στο 17) μπορείς να βάλεις στην δήλωση που θα κάνεις το 2018. Επίσης για να πάρεις την έκπτωση φόρου(το αφορολόγητο που αναφέρθηκε παραπάνω) πρέπει να έχεις κάνει τις ανάλογες δαπάνες με κάρτα. μεσα στο 17 τα πηρα τα λεφτα αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα