darkdemon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Εδω και 3-4 μερες ενω το κινητο μου κραταγε 2 μερες ανετα χωρις φορτιση (κανω ελαχιστη χρηση) , τωρα δεν κραταει ουτε μερα. Δεν ξερω μηπως φταιει το γεγονος οτι εβαλα 2η καρτα SIM και μαλιστα εξωτερικου (lebara). Του στυλ μηπως ψαχνει για σημα ( που ειναι κομπλε) ή κατι αλλο. Εχω official global rom και δεν εχω πειραξει τιποτα ουτε φλάς ουτε τπτ. Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη. Ευχαριστω.
saruman123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό στο παρουσίασε όταν έβαλες και δεύτερη sim ; Αν είναι βγάλε την μια και παρακολούθησε το.
darkdemon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εβγαλα την καρτα και τα πραγματα ειναι αρκετα καλυτερα, παρολαυτα χρειαζομαι και τις 2 sim. Ξερετι τι μπορει να παιζει? Γενικα παρατηρησα οτι στο idle χαλαει πολυ περισσοτερο...μιλαμε για διαφορα 25% στο ιδιο διαστμηα στο Idle
saruman123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το γνωρίζω.... Δεν ξέρω αν βάλεις δύο Ελληνικές αν σου κάνει το ίδιο. Αν δεν στο κάνει τότε θα φταίνε οι sim του εξωτερικού.
darkdemon Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το θεμα ειναι γτ στο IDLE να καιει τοσο
saruman123 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το θεμα ειναι γτ στο IDLE να καιει τοσοΤο idle μήπως χρειάζεται internet?
vchristod84 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το idle μήπως χρειάζεται internet?Το idle είναι όταν το κινητό είναι σε κατάσταση αναμονής. Όταν το έχεις αφημένο χωρίς να το χρησιμοποιείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα