Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως αν εισαι διαθεσιμος να περιμενεις τοτε καλυτερα να περιμενεις.

Παντως επειδη βλεπω οτι αποφευγεις amd,δε νομιζω πως υπαρχει λογος.

Θα μεινεις αρκετα ικανοποιημενος και με λεφτα στη τσεπη που θα μπορεις να τα διαθεσεις αλλου,ειδικα σε μια καλυτερη καρτα.

Δημοσ.

Δεν εχω χρησιμοποιει ποτε μου και γι'αυτο τον λογο την "αποφευγω/φοβαμαι". Γενικα γνωσεις πανω σε hardware δεν εχω, και διαβαζω οτι γραφουν και προσπαθω να βγαλω ενα γενικο συμπερασμα. Π.χ. για παιχνιδια εχω ακουσει οτι τρεχουν καλυτερα σε intel cpu. Παραλληλα λενε οτι αξιζουν τα παραπανω cores/threads γιατι ισως στ μελλον τα παιχνιδια να θελουν "περισσοτερα cores" κτλπ. Γι'αυτο εδω και μερες προσπαθω να βγαλω ακρη, αν αξιζει να παρω i7 7700k με μια gtx 1060 6gb, ή να περιμενω για coffee lake, ή να παω τελικα σε ryzen. Εχω μπερδεψει μεχρι κ γω ο ιδιος τα μπουτια μου..

Δημοσ.

Αν έχεις φθηνή οθόνη δεν υπάρχει λόγος να δώσεις τόσα χρήματα σε επεξεργαστή.

Παιρνεις τον ryzen 5 1600 η coffee lake i5 8400 ανάλογα την εταιρεία που προτιμάς.

Άσε τους επεξεργαστες για oc όπως η σειρά Και γιατί δεν γνωρίζεις/δεν σε ενδιαφέρει και τσάμπα χρήματα θα δώσεις.

Ούτε ακριβές ψύξεις χρειάζεσαι.

Ένας 8400 με μια ψυκτρα hyper212evo των 32ευρω η ο ryzen 5 με την stock η evo σου είναι αρκετοί.

Μην δώσεις τσάμπα χρήματα όπως και με τον i5 σου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα, θα ήθελα τις γνώσεις σας σχετικά με μια ενδεχόμενη αγορά ενός 7600Κ ES επεξεργαστή από κάποιον εδώ μέσα που τους φέρνει απο το εξωτερικό... η τιμή ειναι δελεαστική.. το θέμα ειναι να προτιμήσω ES έκδοση για όχι ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...