Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εχω οπιτες ινες. Και δεν μου δεινουν 24 απο οπτικη ινα..δεν του το επιτρέπει η εεττ...δεν μου το ειπαν. Οναμαστικη ταχύτητα που εχω 24.και μου δεινουν vdsl 50.αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατότητα να βαλω..vdsl.ευχαρηστο

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποιο πρόγραμμα έχεις ακριβώς στη νόβα; Εμένα όταν ήταν να φύγω μου πρόσφεραν vdsl(+απεριόριστα σταθερά/κινητά) με 22 ευρώ που αν το συγκρίνεις με τα πακέτα adsl η διαφορά είναι πολύ μικρή. Πόσο πιο κάτω πληρώνεις; Ψάξε να δεις αν υπάρχει κάποια προσφορά αυτή τη περίοδο.

Δημοσ.

Το σίγουρο είναι ότι κάπου μέσα στο 2018 όσοι έχουν adsl 24 θα πιάνουν πλέον full 24.

Δεν παίζει να γίνει αυτό. Μόνο αν αλλάξουν σε VDSL θα δουν διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

An "insider" from ΟΤΕ, λόγο Ευρωπαϊκής οδηγίας και παύση προστίμων.

Δημοσ.

Δεν ισχύει λέμε. Και γνωρίζω καλύτερα από τον "insider" που λες :)

Δημοσ.

Φιλε τιμο..και εκανα ανανέωση με την προοπτική να γεινη κατι καλλητερο..εχω για 2 χρονια σύμβολο.. μου εκαννα προσφορά vdsl στα 22€.με τον+20€α αλλαγης γραμης μετα απο ληγες μερες μεξαναποραν και μου το εκαναν δωρεάν.. εγω δεν εχω την οικονομία ν να δωσω τα1 10€ επιπλέον στο λογαριασμό.. ειναι λάθος των εταιρον και τις εεττ. Να πριονουμε ζαπα τα ευρώ.. και να μην εχουμε μια καλη ηπεριεσια..

Δημοσ.

Ειμαι στη nova..4.7 εσεις μπωρειτε να κανετε εγρασεις στο pc..

???????παραπανω δεν γινεται να πας παρα μονο αν πας vdsl

Διαβάζω κάθε μέρα νέα topic με χαμηλές ταχύτητες, έχετε δίκιο. Αλλά παιδιά υπομονή λίγο μέχρι (ΙΣΩΣ) Μάιο - Αύγουστο 2018 γιατί γίνονται παντού εργασίες αναβάθμισης και μερικοί πάρωχοι ρίχνουν τις ταχύτητες λόγο αυτού για το ότι παίζουν δοκιμές και μετρήσεις. Το σίγουρο είναι ότι κάπου μέσα στο 2018 όσοι έχουν adsl 24 θα πιάνουν πλέον full 24 και θα έρθει και οι εποχή vectoring σε 100αρες ταχύτητες σε αντίθεση που μέχρι σήμερα έχουμε 50.

δεν υπαρχει λογος καποιος να σου κατεβασει ταχυτητα για δοκιμες.οι ταχυτητες μειωνονται ειτε λογω crosstalk που ολοι και περισσοτεροι βαζουν adsl/ vdsl ειτε μειωνονται επειδη ο χαλκος απλα γινεται χειροτερος απο το κοψε ραψε με καλωδιακες και αλλα προβληματα.σε λιγες περιπτωσεις που περνανε νεα καλωδια χαλκου για επαυξησεις μπορει καποιος να ανεβει σε ταχυτητα αν τον βαλουν σε νεο καλωδιο ή σε σπανιες περιπτωσεις που καποιος/καποιοι παιζουν τοσο χαλια που τους δινουν adsl/vdsl απο το Kv για να μην ειναι στο 1Mbit με προβληματα απο το αστικο κεντρο..και μετα βεβαια παιζει ρολο και η εσωτερικη καλωδιωση οπως και το Profile που δινει ο καθε παροχος.για να πιασει καποιος adsl 24 και να ειναι 24 πρεπει να του δωσεις vdsl 24/1 απο το Kv.σε adsl αμα τον εχεις δεν θα πιασει 24 οχι λογω αποστασης αλλα λογω οτι ριχνουν το Output power για να μην δημιουργουν προβληματα στους αλλους παροχους που δινουν adsl απο το αστικο κεντρο.σε καποιους εχει γινει που επαιζαν πολυ χαλια αλλα ειναι λιγοι

Δημοσ.

Μου λενε οτι δεν μπωρει να μου δωσουν adls απο οπτική ινα..εγω δεν τα εχω τα 10 παραπανω το δυμηνο...που έπρεπε απο μονη τους να μου το εβαζαν...μου λενε οτι μπωρει να βαλουν μονο τα εμπορικά χαρκηριστηκα πακετα..δεν μπωρουν να μου βαλουν 30 vdslπχ.

Μονο ο οτε δεινη...ειμαι forthet..

Δημοσ.

Εχω εχω οπιτες ινες. Και δεν μου δεινουν 24 απο οπτικη ινα..δεν του το επιτρέπει η εεττ...δεν μου το ειπαν. Οναμαστικη ταχύτητα που εχω 24.και μου δεινουν vdsl 50.αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατότητα να βαλω..vdsl.ευχαρηστο

kai ξαναλεμε για 100η φορα.οτι εχει χαμηλη ταχυτητα και οτι υπαρχει δυνατοτητα kv (vdsl) στην περιοχη σου δεν σημαινει οτι ουτε ο οτε ουτε αλλος παροχος θα σου δωσει απο το kv.αυτο γινεται σε σπανιες περιπτωσεις με παροχο τον οτε που ο πελατης ή αρκετοι πελατες παιζουν παρα πολυ χαλια πχ 1 mbit και χειροτερα ή εχουν απειρα προβληματα.οποτε ή μενεις ετσι ή vdsl.

Μου λενε οτι δεν μπωρει να μου δωσουν adls απο οπτική ινα..εγω δεν τα εχω τα 10 παραπανω το δυμηνο...που έπρεπε απο μονη τους να μου το εβαζαν...μου λενε οτι μπωρει να βαλουν μονο τα εμπορικά χαρκηριστηκα πακετα..δεν μπωρουν να μου βαλουν 30 vdslπχ.

Μονο ο οτε δεινη...ειμαι forthet..

μονο vdsl.δεν υπαρχει κατι αλλο.

ελαχιστους εχουν γυρισει σε 24 αρι adsl/vdsl απο το Kv

για να παρεις 24αρι θα πρεπει ο οτε να σου δωσει απο το kv ειτε adsl που λΟγω output power δεν θα ειναι 24αρα ή να δωσει vdsl και να σε κοψει στα 24/1

Φιλε τιμο..και εκανα ανανέωση με την προοπτική να γεινη κατι καλλητερο..εχω για 2 χρονια σύμβολο.. μου εκαννα προσφορά vdsl στα 22€.με τον+20€α αλλαγης γραμης μετα απο ληγες μερες μεξαναποραν και μου το εκαναν δωρεάν.. εγω δεν εχω την οικονομία ν να δωσω τα1 10€ επιπλέον στο λογαριασμό.. ειναι λάθος των εταιρον και τις εεττ. Να πριονουμε ζαπα τα ευρώ.. και να μην εχουμε μια καλη ηπεριεσια..

δυστυχως καλως η κακως ετσι ειναι.η μενεις adsl και οσο παιζεις ή πας vdsl να παρεις απο το Kv

Δημοσ.

προσπαθω να καταλαβω σε τι γλωσσα προσπαθει να γραψει ο νηματοθετης αλλα αδυνατω! 

Μονο αλλαγη σε vdsl μπορεις να κανεις για εχεις διαφορα, ΤΙΠΟΤΑ αλλο, γιατι δεν το καταλαβαινεις; Αν δεν μπορεις λογω οικονομικων δεν μπορεις να κανεις κατι... Κοψε απο αλλου αυτα τα +10 ευρω στην τελικη αν εχεις τοσο μεγαλη αναγκη σε ιντερνετ.

Α και σιγουρεψου οτι τα καλωδια, οι συνδεσμολογιες και τα φιλτρα/spliter στο σπιτι σου ειναι σε καλη κατασταση.

Δημοσ.

για την ταχυτητα του μπορει να κανει και μετρηση στον κατανεμητη/χωνευτη για να δει αν εχει καποιο θεμα με την εσωτερικη καλωδιωση και για αυτο συγχρονιζει λιγοτερο.στην χειροτερη στην κεντρικη πριζα αποσυνδεοντας ολα τα αλλα πριζακια.

• Like 1
Δημοσ.

εμενα πως το βλεπετε??

cyta vdsl

Link Status Up

Modulation Type VDSL2
Actual Rate(Up/Down) 4996/49999 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 28725/87688 kbps
Noise Margin(Up/Down) 30/10.6 dB
Line Attenuation(Up/Down) 0/6.3 dB
Output Power(Up/Down) 3.6/11 dBm
Data Path(Up/Down) Fast/Interleaved
Interleave Depth(Up/Down) 1/1515
Interleave Delay(Up/Down) 0/9 ms
INP(Up/Down) 0/5.5 symbols
Profile 17a
Showtime Start 63 h 48 min 33 s
LinkEncap G.993.2_Annex_K_PTM
CRC Errors(Up/Down) 76/137
FEC Errors(Up/Down) 0/54122

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...