BlueBlood7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 πρωτος παρεξηγημένος. Ξιδακι φιλε δε πειράζει. Ο 1200 έχει παρομοιεσ Δυνατότητες με έναν g4560 και ο g4560 Ήταν πολύ πιο φθηνοσ. Αλλά ο άνθρωπος θέλει ryzen και εκεί τουλάχιστον θα την κάνει την δουλειά ο 1200. Αν και με πολύ πιο φθηνό apu σε fm2+ Πάλι θα την έκανε τη δουλειά πολύ άνετα. Στα λόγια μ έρχεσαι αλλά δε πειράζει ξιδακι είπαμε. Και δε μ λέει τίποτα το παράδειγμα σου. Εγώ με 8πυρηνο 5ετιας παίζω οτιδήποτε δεν θα παίζει ο παλιό 1200; Για τα onboard γραφικά της μητρικής δεν ξέρω τι δυνατότητες έχουν και μέχρι που φτάνουν. Ούτε εσυ φαίνεται ξέρεις όποτε καλύτερα μη μιλάς. Αργότερα άμα θέλει κάτι μεγαλύτερο θα αγοράσει άλλο σύστημα εξαρχής. Μ αρέσει που το συνεχίζεις κιόλας. ευχαριστω ολους καταρχην για τις απαντησεις μην ρωτατε γιατι αυτες ακριβως οι απαιτησεις - θα επρεπε να γραφω σελιδες - ειδικη παραγγελία περίεργος αγοραστης .... με επεξεργαστη / mobo βλεπω να βγαινει ακρη απο τις προτασεις σας - ειπαμε ryzen μονο με το θεμα θορυβο / εικονα για θεμα εικονας ( αν εχει νοημα αυτο σε λογικες τιμες) τι κανουμε η συνδεση θα ειναι σε εξωτερικο usb dac/καρτα ηχου και ακριβο στερεοφονικο και σε οθονη tv μεγαλη ή μονιτορ παλιο μεν αλλα απο αυτα που εχουν σε στουντιο για μονταζ - sony αν δεν κανω λαθος και καποτε ειχε αρκετες χιλιαδες ευρω ... για να δειτε λιγο το concept - αλλα ο θορυβος ιδανικα να ειναι στο 0 αλλα αν γινεται χωρις xtreme κουτια και περιπλοκες υδροψυξεις κτλ κτλ αλλα σε μαζεμενο κουτι για πολυ μικρο χωρο - γραφειο παλια του πουλαγαν παρανοιες και πανακριβα μηχανηματα gaming / τωρα δεν παιζει αυτο + οτι μπορει και να γινουν και 2 και 3 ιδια μηχανηματα - οποτε οσο πιο οικονομικα και value for money θα ηταν το ιδανικο ευχαριστω για το χρονο σας εκ τον προτέρων... Αδερφέ σου ζητήθηκε να συμπληρώσεις την φόρμα και δεν το έκανες. Περιμένεις έτσι σωστές απαντήσεις? 3
efkar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 παραφέρθηκα , συγγνώμη. off topic ομως αποτι καταλαβα τα ενσωματωμένα γραφικά στην μητρική θα λειτουργήσουν μόνο με apu, δε λειτουργούν ανεξαρτητα;(αρα δε τη γλιτωνει την καρτα γραφικων) 1
adtakhs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 αυτή δεν είναι value, αυτή είναι value https://www.skroutz.gr/s/11943820/Asrock-A320M-HDV.html#specs και παίρνει και m.2 δίσκο που θα πηγαίνει σφαίρα τις εφαρμογές. Αλλα αμα θες οικονομια βαζεις απλό hdd και γλιτωνεις ενα 50ευρω ο πιο οικονομικός ryzen είναι ο 1200, σκουπίδι κατα την γνώμη μου (ξενερώνω και προσβάλλω κόσμο αλλά αυτή είναι η αλήθεια) αλλα για γραφείο,ταινίες και ιντερνετ !ΚΑΙ ΜΟΝΟ! θα σε υπερκαλύψει. ryzen απο 1500x και πάνω σοβαρεύει και αξίζει κατα την γνώμη μου. Αλλα αφού θες ό,τι πιο οικονομικό και για γραφείο, είναι συγκεκριμένες οι επιλογές σου. Αυτή ΔΕΝ είναι ΙΤΧ, δεν μπαίνει στο κουτί Φίλε TS. Θα πάρεις RYZEN επεξεργαστή, έστω τον R3 1200 για τους παρακάτω λόγους ! 1) Σαν VFM αξίζει γιατί έχει 4πυρήνες το λιγότερο πραγματικούς και δίνεται στα 102€ , ενώ οι Pentium πλέον δίνονται στα 80+€ και δίνουν 2 πυρήνες με Hyperthreading. 2) Γιατί στην AM4 πλατφόρμα ακόμα και στα μικρά Chipest έχεις Μ2 NVME PCI-E X4 υποστήριξη για SSD τελευταίας γενιάς . 3) Για να έχεις αναβαθμισιμότητα στο σύστημα σε βάθος 4 ετίας. Η 1151 πλατφόρμα πλέον είναι παρελθόν, οπότε .... Παραπανω σου έδωσα ένα σύστημα σε MINI ITX κουτί για μικρό χώρο με μικρή κατανάλωση και σχετικα αθόρυβο σύστημα. Απαραίτητη προυπόθεση για να πας σε τέτοιο σύστημα ειναι να χρησιμοποιησεις ITX μητρική που ανεβάζει λιγάκι το κόστος. Από την άλλη η μητρική εχει και wifi που οι απλές δεν έχουν , οπότε αν βάλεις πως η προσθήκη μιας τέτοιας έχει γύρω στα 20€, καταλαβαίνεις πως το κόστος δεν είναι και πολύ υψηλοτερο. 2
countass Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δε ζητησε wifi ρε συ. Old school καλωδια να σαι σιγουρος! Εγω εχω απο τον 1ο στον 3ο σπιτι μου . Το m2 γιατι το παρουσιαζεις σαν πλεινεκτημα; διορθωστε με αν κανω λαθος,δεν το χω ψαξει πολυ με m2 αλλα απ τα λιγα που ξερω ειναι για εξειδικευμενη χρηση,σε οικιακη δε θα δει διαφορα.
adtakhs Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δε ζητησε wifi ρε συ. Old school καλωδια να σαι σιγουρος! Εγω εχω απο τον 1ο στον 3ο σπιτι μου . Το m2 γιατι το παρουσιαζεις σαν πλεινεκτημα; διορθωστε με αν κανω λαθος,δεν το χω ψαξει πολυ με m2 αλλα απ τα λιγα που ξερω ειναι για εξειδικευμενη χρηση,σε οικιακη δε θα δει διαφορα. Γιατί οι ταχύτητες των SATA SSD έχουν πιάσει ταβάνι. Αν θες να πάρεις κάτι ταχύτερο, ακόμα και αν αυτό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, θα θες M2 NVME X4 υποστήριξη από το mobo. Εκεί θα βλέπουμε αυξήσεις ταχύτητας από εδώ και και περα. EDIT: Και εγώ με καλωδιακό είμαι από υπογειο, πρώτο , 2ο , ταράτσα, αλλά για ευκολία έχω και wifi pci-e adapter, miracast κ.λ.π. με τον projector.
jgeorgiou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 καλό είναι το M2 NVME X4 αλλά έχει νόημα σε υψηλών επιδόσεων μηχανήματα , ποιο ακριβά νομίζω ότι ο 4560 έχει ακριβύνει , ποιο πολύ συμφέρει ένα celeron 3930 αλλιώς πάμε σε ΑΜ4 R1200
mindtrapper Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ΙΤΧ σύστημα με πραγματικά μικρό κουτί (και όχι κανένα Manta, lol) εννοείται ότι μετράει η m.2. Δεν είναι θέμα ταχύτητας (ssd θα είναι ο δίσκος, όχι nvme) αλλά θέμα διαχείρισης καλωδίων. Δύο λιγότερα σε τέτοιο build είναι ευτύχημα. 1
dimoskoutr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Σε ΙΤΧ σύστημα με πραγματικά μικρό κουτί (και όχι κανένα Manta, lol) εννοείται ότι μετράει η m.2. Δεν είναι θέμα ταχύτητας (ssd θα είναι ο δίσκος, όχι nvme) αλλά θέμα διαχείρισης καλωδίων. Δύο λιγότερα σε τέτοιο build είναι ευτύχημα. Απόλυτα συμφωνώ και είναι η μόνη αγορά που μετάνιωσα που δεν έκανα στο mini itx που ολοκλήρωσα πριν μια εβδομάδα... Έναν m.2 sata ssd...2 καλώδια λιγότερα... Έχουν την ίδια τιμή με τους 2,5 και πραγματικά απορώ με τον εαυτό μου πως την πάτησα έτσι... Μεγάλη διαφορά σε μικρά κουτιά τα 2 λιγότερα καλώδια. Σε πρώτη ευκαιρία σε προσφορά εγώ αλλάζω σίγουρα τον 2,5αρη ssd μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα