Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε λαπτοπ αλλαξα τον παλιο δισκο με εναν SSD και του εβαλα windows 10. Τον παλιο δισκο, που ειχε windows 8 (SAMSUNG ST1000LM024 (HN-M101MBB/LCP)  1TB), τον εβαλα σε εξωτερικη θηκη για να τον συνδεσω μεσω usb στο λαπτοπ ομως συνδεοντας τον δεν μπορω να δω τα περιεχομενα του (ακολουθουν φωτο). Δεν ειναι "ορατος" απο το "Υπολογιστης μου". Δεν εχω παρει backup απο ολα τα αρχεια. Δεν μου εχει πεσει ο δισκος ποτέ.Πώς μπορω να ανακτησω τα αρχεια μου; Χαθηκαν ή εχω ελπιδες; Δοκιμασα με αλλη θηκη και αλλα καλωδια αλλα το ιδιο αποτελεσμα ειχαν; Σαν τελικη λυση καποια στιγμη αν δοκιμασω να τον συνδεσω εσωτερικα στο λαπτοπ θα δω διαφορά; Προς το παρον ακουω προτασεις για "δω" τα αρχεια χωρις να τα χασω.

sdn1wn.jpg

28juww3.jpg

b3ojle.png

Δημοσ.

Προς το παρον ακουω προτασεις για "δω" τα αρχεια χωρις να τα χασω.

Εαν εχεις σταθερο υπολογιστη  τον συνδεεις εκει με sata.

Εαν οχι,τον βαζεις παλι στο λαπτοπ και μαζευεις τα αρχεια σου σε μια μερια.

Δοκιμασε να βαλεις τον νεο δισκο στη θηκη για να δεις εαν τον αναγνωριζει το λαπτοπ.

Εαν τον αναγνωριζει μπορεις να μεταφερεις εκει τα αρχεια σου.

Εαν εισαι σιγουρος οτι τα εχεις μαζεψει ολα δοκιμασε να κανεις φορματ στον παλιο και να δεις μετα, αφου αλλαξεις παλι θεση στους δισκους ,εαν τον αναγνωριζει.

Δημοσ.

Αν τον συνδεεις  με θηκη που εχει 1 καλωδιο usb και για δεδομενα και για ρευμα, τοτε βρες θηκη με 2 usb γιατι λογικα δεν επαρκει το ρευμα για να δουλεψει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...