thant Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Στις 7/2/2019 στις 10:36 ΜΜ, GoS είπε Σε τι πάροχο τελικά συνδέεται η inter Telecom ? Μην την πάρουμε και δεν έχει σήμα!! Στις 11/7/2018 στις 2:37 ΜΜ, MerNion είπε Σε τι πάροχο συνδέεται η intertelecom; Vodafone; Wind; Cosmote; Συνδέεται και στις τρεις. Σε όποια έχει καλύτερο σήμα. 2
jmirko15 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Σε χρεώνει για κάθε εισερχόμενη κλήση όμως σωστά;
thant Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι, ειναι 0,03 το λεπτό η εισερχόμενη για αυτούς που μιλάνε. Αν το θες όμως για συναγερμό θα χρεώνει μόνο το sms που στέλνει προς το κινητό σου. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από thant 1
jmirko15 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 15 λεπτά πριν, thant είπε Ναι, ειναι 0,03 το λεπτό η εισερχόμενη για αυτούς που μιλάνε. Αν το θες όμως για συναγερμό θα χρεώνει μόνο το sms που στέλνει προς το κινητό σου. Βασικά θα ήθελα έναν 2ο αριθμό για εισερχόμενες κλήσεις μόνο αλλά δεν έχω βρει τίποτα που να αξίζει ακόμα.
thant Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Νόμιζα ρώταγες για συναγερμό. Αν δεν μιλάς με τις ώρες και θες εναν αριθμό για τα βασικά τοτε συμφέρει γιατι δεν θέλει καθε 2 μήνες καρτα. Εγω τον αριθμό της inter telecom τον εχω για βασικό και οχι για δεύτερο.
pavloa Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Σκέφτομαι και εγώ να πάρω 2 κάρτες inter telecom για του συναγερμούς. Η μια κάρτα θα μπει στον συναγερμό του καταστήματος σε gsm, δεν θα χρεώνεται καθόλου εκτός και αν ξεχαστούμε και το σηκώσουμε. Η δεύτερη κάρτα θα μπει στο gsm του σπιτιού, εδώ μπορεί να υπάρξει μια χρέωση τον μήνα. Όταν υπάρχει πρόβλημα στο σταθερό τότε με παίρνει τηλ το gsm και πρέπει να το σηκώσω για να ακούσω ποια ζώνη έχει δώσει συναγερμό. Πόσο χρεώνεται η κλήση? Επίσης είναι αξιόπιστη η inter telecom? Κάνω παραγγελία απο εδώ και μου την στέλνουν στο σπίτι? https://www.intertelecom.gr/mobile/order όσο για την ταυτοποίηση δίνω τα χαρτιά στον courier ? Επεξ/σία 21 Απριλίου 2019 από pavloa
thant Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 Δημοσ. 21 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, pavloa είπε 1. Πόσο χρεώνεται η κλήση? 2. Επίσης είναι αξιόπιστη η inter telecom? 3. Κάνω παραγγελία απο εδώ και μου την στέλνουν στο σπίτι? https://www.intertelecom.gr/mobile/order 4. όσο για την ταυτοποίηση δίνω τα χαρτιά στον courier ? 1. Οι εισερχόμενες 0.03€ το λεπτό και οι εξερχόμενες 0.10€ το λεπτό. Οι κλήσεις είναι ανά δευτερόλεπτο. 2. Για συναγερμό δεν έχω άποψη ακόμα μιας και τον αριθμό τον χρησιμοποιώ μόνο για κλήσεις. 3. Ακριβώς. Εμένα μου ήρθε με acs. 4. Ναι. Λέει όλες τις λεπτομέρειες στο site τους..
Nickokin Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/4/2019 στις 5:04 ΜΜ, thant είπε 1. Οι εισερχόμενες 0.03€ το λεπτό και οι εξερχόμενες 0.10€ το λεπτό. Οι κλήσεις είναι ανά δευτερόλεπτο. 2. Για συναγερμό δεν έχω άποψη ακόμα μιας και τον αριθμό τον χρησιμοποιώ μόνο για κλήσεις. 3. Ακριβώς. Εμένα μου ήρθε με acs. 4. Ναι. Λέει όλες τις λεπτομέρειες στο site τους.. Το κόστος εισερχόμενης κλήσης 0.03€ ποιον αφορά? Αυτόν που καλεί? Η αυτόν που έχει το νούμερο? Π.χ αν εγώ καλέσω το νούμερο αυτό θα χρεωθώ εγώ με 0.03€ επιπλέον ή η χρέωση αφορά το νούμερο intertelecom? Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από Nickokin
thant Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, Nickokin είπε Το κόστος εισερχόμενης κλήσης 0.03€ ποιον αφορά? Αυτόν που καλεί? Η αυτόν που έχει το νούμερο? Π.χ αν εγώ καλέσω το νούμερο αυτό θα χρεωθώ εγώ με 0.03€ επιπλέον ή η χρέωση αφορά το νούμερο intertelecom? Οι χρεώσεις που λέω παραπάνω (εισερχόμενες και εξερχόμενες) αφορούν μόνο συνδρομητές της I.T. Κάποιος που καλεί έναν τέτοιο αριθμό (217) είναι σαν να παίρνει σε ένα σταθερό Ελλάδας, οπότε δεν θα χρεωθεί κάτι παραπάνω. Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2019 από thant
dollyyy19 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2019 με καλεσε ο συναγερμος και απαντησα καταλαθος.η καρτα της ιντερτελεκομ ειχε 5 ευρα μεσα και μετα την κληση-απαντηση μου,εμειναν 4.97......
earthdog Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν ο συναγερμός στέλνει και sms "keep alive" μια φορά την ημέρα σε κέντρο λήψης σήματος , πάμε στο 0,19 χ 30 = 5,7 ευρώ το μήνα... άρα συμφέρει wind f2g? Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από earthdog
sphinxgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, earthdog είπε Αν ο συναγερμός στέλνει και sms "keep alive" μια φορά την ημέρα σε κέντρο λήψης σήματος , πάμε στο 0,19 χ 30 = 5,7 ευρώ το μήνα... άρα συμφέρει wind f2g? Ότι και να βάλεις έχει πάγιο 5€/μηνα. Οπότε δεν έχει μεγάλη διαφορά. Ψάξε κάποια κάρτα που σου δίνει πακέτο μηνυμάτων
agamoi-thytai Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Ξέρει κάνεις κανένα προγραμμα με καρτοκινητά που να δίνει data και sms; Το βασικό να μην είναι 10ρικο το μήνα.. έψαξα αλλα όλα εκεί μου βγαίνουν.
Hapatingo Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2019 On 16/09/2019 at 11:46, sphinxgr said: Ότι και να βάλεις έχει πάγιο 5€/μηνα. Οπότε δεν έχει μεγάλη διαφορά. Ψάξε κάποια κάρτα που σου δίνει πακέτο μηνυμάτων 1 hour ago, agamoi-thytai said: Ξέρει κάνεις κανένα προγραμμα με καρτοκινητά που να δίνει data και sms; Το βασικό να μην είναι 10ρικο το μήνα.. έψαξα αλλα όλα εκεί μου βγαίνουν. Αν έχετε κανέναν γνωστό στο εξωτερικό μπορείτε να πάρετε την sim της truphone. Δωρεάν εισερχόμενες, 0.06 το sms, 0.07 το λεπτό ομιλία κινητό/ σταθερό και 0.07 το mb.
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Τελικά καρτέλ στα κινητά. Κάτω από 10-12 το μηνα δεν υπάρχει. Παλιά είχα κάρτα που χρέωνε με τις κλήσεις. Πάνω από 10€ δεν είχα ποτέ σε ενα χρόνο. Ψαχνω καμία ξένη όπως παραπάνω , για να δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα