purif Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2024 On 16/08/2024 at 17:57, jogroig said: Παιδια ψαχνω καρτα σιμ για 4g Router, το οποιο θα ειναι συνδεδεμενο με wifi καμερες (ολα αυτα σε απομακρισμενο χωραφι χωρις ρευμα) . Υπολογιζω οτι η καταναλωση μου θα ειναι περιπου 5-10 GB τον μηνα. Εχετε sim να μου προτεινετε ? Το παρακάτω, αν παίζει ακόμα η προσφορά. Πάρε ένα τηλέφωνο να δεις. Αυτή έχω και είναι όντως unlimited και με πολύ καλές ταχύτητες (πατάει πάνω στο δίκτυο της Cosmote).
ecuador Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, αν έχω καταλάβει καλά από το νήμα, αν έχουμε συναγερμό που μπορεί να κάνει μόνο κλήσεις οι επιλογές είναι η iotsim lite με 25 Ευρώ/έτος και ίσως και η Planet Sim; Αν και για την τελευταία δεν καταλαβαίνω, έχει κόστος 20 Ευρώ, έρχεται και με λεπτά ή πρέπει να τη "φορτίσω" για να κάνει κλήσεις (έστω αναπάντητες;). Edit: ΟΚ, τη βρήκα την πληροφορία, η Planetsim Eurosim έρχεται με 11.90 ευρώ credit, οπότε θεωρητικά είναι ελαφρά φθηνότερη λύση αν κάνετε μόνο αναπάντητες... Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2024 από ecuador
slaughter Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 8 hours ago, ecuador said: Καλησπέρα, αν έχω καταλάβει καλά από το νήμα, αν έχουμε συναγερμό που μπορεί να κάνει μόνο κλήσεις οι επιλογές είναι η iotsim lite με 25 Ευρώ/έτος και ίσως και η Planet Sim; Αν και για την τελευταία δεν καταλαβαίνω, έχει κόστος 20 Ευρώ, έρχεται και με λεπτά ή πρέπει να τη "φορτίσω" για να κάνει κλήσεις (έστω αναπάντητες;). Edit: ΟΚ, τη βρήκα την πληροφορία, η Planetsim Eurosim έρχεται με 11.90 ευρώ credit, οπότε θεωρητικά είναι ελαφρά φθηνότερη λύση αν κάνετε μόνο αναπάντητες... Μπορείς να πάρεις και το πιο κάτω πακετο της IOT και να βάλεις κ 5-10 ευρώ κάρτα για κλήσεις και μηνύματα.
ecuador Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 11 ώρες πριν, slaughter είπε Μπορείς να πάρεις και το πιο κάτω πακετο της IOT και να βάλεις κ 5-10 ευρώ κάρτα για κλήσεις και μηνύματα. Κάτσε, με άφησες ξεκρέμαστο, στο πιο κάτω λες και δεν έχει πιο κάτω... 😆
slaughter Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2024 13 hours ago, ecuador said: Κάτσε, με άφησες ξεκρέμαστο, στο πιο κάτω λες και δεν έχει πιο κάτω... 😆 έχει το Base
ecuador Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2024 Πήρα την Planetsim για ένα συναγερμό Bosch και, δυστυχώς, το gsm module (δεν ξέρω τί ακριβώς είναι, γράφει BOSS grm-160 πάνω του και κάνει απλά φωνητικές κλήσεις) δεν τη δέχεται. Δοκίμασα κάρτες και με ελληνική SIM ανάβει το κίτρινο λαμπάκι κανονικά μετά από λίγο, με την Planetsim και μία Αγγλική δική μου που δουλεύουν κανονικά στο κινητό μου, συνεχίζει να αναβοσβήνει το κόκκινο. Ακούω αχνά ένα θόρυβο σα modem που μάλλον προσπαθεί να συνδεθεί στο δίκτυο. Απλά την πάτησα, δηλαδή μπορεί να μη δουλεύει με roaming κάρτες? Ο εγκαταστάτης δεν είχε ιδέα. Σας έχει τύχει κάτι τέτοιο;
pavloa Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει την iotsim που κλειδώνει σε όποιο δίκτυο έχεις καλύτερο σήμα αλλά μέσα στο σπίτι έχουμε καλό σήμα μόνο στην Vodafone. Το θέμα είναι ότι που και που αλλάζει πάροχο και μερικές φορές δεν παίρνει ip και πρέπει να αλλάξω πάροχο χειροκίνητα. Υπάρχει κάρτα που να κλειδώνει μόνο στην Vodafone? Βρήκα την planetsim machine 2 machine που είναι κλειδωμένη μόνο στην Vodafone, απλά αν υπάρχει πιο φθηνή? Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2024 από pavloa
mataragas24 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 On 03/11/2024 at 16:07, pavloa said: Έχω πάρει την iotsim που κλειδώνει σε όποιο δίκτυο έχεις καλύτερο σήμα αλλά μέσα στο σπίτι έχουμε καλό σήμα μόνο στην Vodafone. Το θέμα είναι ότι που και που αλλάζει πάροχο και μερικές φορές δεν παίρνει ip και πρέπει να αλλάξω πάροχο χειροκίνητα. Υπάρχει κάρτα που να κλειδώνει μόνο στην Vodafone? Βρήκα την planetsim machine 2 machine που είναι κλειδωμένη μόνο στην Vodafone, απλά αν υπάρχει πιο φθηνή? Καλησπερα και χρονια πολλα! Η planetsim κλειδωνει αποκλειστικά μονο στη vodafone? Εγω ψαχνω κατι αντίστοιχο που να ειναι κλειδωμενο στη cosmote με χρηση 50mb/μηνα.. σημα εχω ελαχιστο απο αλλες εταιριες..
pavloa Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Στις 26/12/2024 στις 6:21 ΜΜ, mataragas24 είπε Καλησπερα και χρονια πολλα! Η planetsim κλειδωνει αποκλειστικά μονο στη vodafone? Εγω ψαχνω κατι αντίστοιχο που να ειναι κλειδωμενο στη cosmote με χρηση 50mb/μηνα.. σημα εχω ελαχιστο απο αλλες εταιριες.. Καλησπέρα χρόνια πολλά. Η planet sim machine 2 machine κλειδώνει μόνο στην Vodafone.. η απλή βρίσκει όλα τα δίκτυα. 1
motoboots Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Της intertelecom κλειδώνει σε όλα τα δίκτυα;
pavloa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, motoboots είπε Της intertelecom κλειδώνει σε όλα τα δίκτυα; Ναι σε όλα τα δίκτυα κλειδώνει.. βασικά σε όποιο έχει πιο ισχυρό σήμα.. 2
mataragas24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, pavloa said: Ναι σε όλα τα δίκτυα κλειδώνει.. βασικά σε όποιο έχει πιο ισχυρό σήμα.. Αλλαζει δικτυα? Γτ σε μενα εχει cosmote 2 γραμμες και vodafone 0-1... θα μου κλειδωνει η cosmote?
pavloa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, mataragas24 είπε Αλλαζει δικτυα? Γτ σε μενα εχει cosmote 2 γραμμες και vodafone 0-1... θα μου κλειδωνει η cosmote? Η intertelecom επιλέγει το καλύτερο δίκτυο και υποτίθεται κλειδώνει σε αυτό. Βασικά εμένα κάνει το εξής. Ενώ βγάζει ότι η vodafone έχει φουλ σήμα και κλειδώνει εκεί, μετά από λίγες μέρες αλλάζει και και πάει cosmote ή wind που σε αυτά τα δύο δίκτυα δεν έχω καλό σήμα μέσα στο σπίτι.. ακόμη και κεραία άλλαξα και έβαλα μια με μεγαλύτερη εμβέλεια. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρά μόνο αν έχει κάποια ρύθμιση ο συναγερμός - gsm ώστε να μπορεί να είναι κλειδωμένο μόνο σε ένα δίκτυο.
konandrio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, pavloa είπε Η intertelecom επιλέγει το καλύτερο δίκτυο και υποτίθεται κλειδώνει σε αυτό. Βασικά εμένα κάνει το εξής. Ενώ βγάζει ότι η vodafone έχει φουλ σήμα και κλειδώνει εκεί, μετά από λίγες μέρες αλλάζει και και πάει cosmote ή wind που σε αυτά τα δύο δίκτυα δεν έχω καλό σήμα μέσα στο σπίτι.. ακόμη και κεραία άλλαξα και έβαλα μια με μεγαλύτερη εμβέλεια. Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παρά μόνο αν έχει κάποια ρύθμιση ο συναγερμός - gsm ώστε να μπορεί να είναι κλειδωμένο μόνο σε ένα δίκτυο. Μήπως το κρατάει αν το βάλεις σε μια συσκευή τηλ και επιλέξεις το δίκτυο που θες και μετά το βάλεις στο συναγερμό ; Έχω 6 μήνες στον Ajax και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα παρόλο που όλα τα δίκτυα μέσα στο σπίτι μου είναι άθλια.
pavloa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, konandrio είπε Μήπως το κρατάει αν το βάλεις σε μια συσκευή τηλ και επιλέξεις το δίκτυο που θες και μετά το βάλεις στο συναγερμό ; Έχω 6 μήνες στον Ajax και δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα παρόλο που όλα τα δίκτυα μέσα στο σπίτι μου είναι άθλια. Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά δεν έπιασε... Σε εμένα ανά 2-3 μέρες αλλάζει πάροχο. Δεν ξέρω τι φταίει και γίνετε αυτό.. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2024 από pavloa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα