Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, SAVVAS_PAPADOPOULOS said:

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με το ίντερνετ στο σπίτι . 

Εννοώ αν μπορώ να δω για την τωρινή κάρτα τι έχει κάνει. Πχ μέσω της εφαρμογής του συναγερμού 

Γιατί να χρειαστεί να αλλάξει ρυθμίσεις ο τεχνικός στην sim ή στον συναγερμό ? 

Δεν βάζεις απλά την sim και δουλεύει;

σε γενικές γραμμές ναι βάζεις την κάρτα κ δουλεύει. Έχεις σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων? Αν ναι τότε θέλει προσοχή οτι θα παίζει σωστά (που πάλι λογικά θα παίζει).

Μπορείς να δεις τα πάντα απο την εφαρμογή σου. Υποθέτω οτι είσαι admin user.

• Απαντ. 366
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Καλησπέρα 

Έχει λήξει η συνδρομή μου σε κάρτα sim την οποία είχε βάλει ο τεχνικός. Κοστίζει 80 ευρώ για ανανέωση τα οποία θεωρώ πολλά. Δεν ξέρω τι sim είναι . 

Έχω ajax συναγερμό ( σπιτιού )χωρίς να ξέρω τι μοντέλο. Οι ειδοποιήσεις έρχονται μέσω ίντερνετ μέχρι στιγμής χωρίς να ξέρω αν είναι από την κάρτα ή από το ίντερνετ του σπιτιού. Δεν ξέρω αν μπορώ να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις 

Αξίζει να αγοράσω μόνος μου κάποια κάρτα και να την τοποθέτηση ( αν μπορείτε να με βοηθήσετε και που μπαίνει) . Θα κερδίσω κάποια χρήματα;

https://1nce.com/en-eu/ και ξεμπέρδεψες με μηδαμινό κόστος. 10€ για 10 χρόνια (δεν νομίζω να χρειαστείς επιπλέον πακέτο). Απλά δεν υποστηρίζει τηλεφωνικές κλήσεις αν και δεν βλέπω πόσο χρήσιμο είναι αυτό πλέον σε σύγχρονο συναγερμό.

Επεξ/σία από theopan
Δημοσ.
1 ώρα πριν, theopan είπε

https://1nce.com/en-eu/ και ξεμπέρδεψες με μηδαμινό κόστος. 10€ για 10 χρόνια (δεν νομίζω να χρειαστείς επιπλέον πακέτο). Απλά δεν υποστηρίζει τηλεφωνικές κλήσεις αν και δεν βλέπω πόσο χρήσιμο είναι αυτό πλέον σε σύγχρονο συναγερμό.

Καλο δειχνει! Δε με νοιαζει να παρω και αυτη για να την βαλω στην 2η υποδοχη του ax pro. Θα ειναι backup στην backup που ειναι backup του wifi που ειναι backup του ethernet! 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι συνδεδεμένο με κέντρο λήψεων 

Ναι είμαι admin 

Είναι καλό το να έχει πρόσβαση και ο εγκαταστατης ή να ζητήσω να αφαιρεθεί τελείως ;

2 ώρες πριν, theopan είπε

Την business ή την industrial προτείνεις ;

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Την business ή την industrial προτείνεις ;

Τη Business έχω πάρει εγώ (3 κομμάτια) και τα χρησιμοποιώ σε GNSS σύστημα. Την ίδια πρότεινα και πήρε και φίλος μου για τον συναγερμό του. Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε. Δεν ξέρω αν εσύ έχεις κάποιο λόγο για το "Freedom to switch" που αν κατάλαβα καλά σου επιτρέπει αλλαγή παρόχου περιαγωγής.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, theopan είπε

Τη Business έχω πάρει εγώ (3 κομμάτια) και τα χρησιμοποιώ σε GNSS σύστημα. Την ίδια πρότεινα και πήρε και φίλος μου για τον συναγερμό του. Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε. Δεν ξέρω αν εσύ έχεις κάποιο λόγο για το "Freedom to switch" που αν κατάλαβα καλά σου επιτρέπει αλλαγή παρόχου περιαγωγής.

Δεν ξέρω τι είναι αυτό το freedom to switch και τι κάνει ακριβώς 

Gnss τι σύστημα είναι ; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Δεν ξέρω τι είναι αυτό το freedom to switch και τι κάνει ακριβώς 

Gnss τι σύστημα είναι ; 

Αυτό που λέγαμε παλιά "RTK GPS" (γεωδαιτικό που μετράμε οι τοπογράφοι και δίνουμε κρατικές συντεταγμένες). Παίρνει διορθώσεις αυτό μέσω ίντερνετ από δίκτυο σε πραγματικό χρόνο οπότε θέλει κάποια κάρτα SIM για σύνδεση.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, theopan είπε

Αυτό που λέγαμε παλιά "RTK GPS" (γεωδαιτικό που μετράμε οι τοπογράφοι και δίνουμε κρατικές συντεταγμένες). Παίρνει διορθώσεις αυτό μέσω ίντερνετ από δίκτυο σε πραγματικό χρόνο οπότε θέλει κάποια κάρτα SIM για σύνδεση.

Για να την χρησιμοποιήσεις σε αυτό το κομμάτι τότε αξίζει αυτή η εταιρεία 

Στο θέμα του συναγερμού η κάρτα δουλεύει μόνο αν πέσει το ίντερνετ ή σε ενημερώνει παράλληλα; Σε εμένα δεν είχε στείλει ποτέ κάποιο μήνυμα πάντως . 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε

Για να την χρησιμοποιήσεις σε αυτό το κομμάτι τότε αξίζει αυτή η εταιρεία 

Στο θέμα του συναγερμού η κάρτα δουλεύει μόνο αν πέσει το ίντερνετ ή σε ενημερώνει παράλληλα; Σε εμένα δεν είχε στείλει ποτέ κάποιο μήνυμα πάντως . 

Μια κάρτα SIM παρόχου εξωτερικού που δουλεύει με περιαγωγή και απλά δεν υποστηρίζει ομιλία (δεν έχει καν τηλεφωνικό αριθμό) είναι. Δεν ξέρω να απαντήσω την απορία σου αλλά δουλεύει όπως οποιαδήποτε κάρτα Cosmote, Voda, Nova κλπ. στο θέμα των δεδομένων. Βάζεις στη συσκευή το δικό της APN και έχει ίντερνετ.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια ψαχνω καρτα σιμ για 4g Router, το οποιο θα ειναι συνδεδεμενο με wifi καμερες (ολα αυτα σε απομακρισμενο χωραφι χωρις ρευμα) . Υπολογιζω οτι η καταναλωση μου θα ειναι περιπου 5-10 GB τον μηνα. 

Εχετε sim να μου προτεινετε ? 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, jogroig είπε

Παιδια ψαχνω καρτα σιμ για 4g Router, το οποιο θα ειναι συνδεδεμενο με wifi καμερες (ολα αυτα σε απομακρισμενο χωραφι χωρις ρευμα) . Υπολογιζω οτι η καταναλωση μου θα ειναι περιπου 5-10 GB τον μηνα. 

Για τόσα πολλά gb θα σου έλεγα να ψάξεις σε παροχο τύπου cosmote / Vodafone . 

Πχ με 11.8 το μήνα με cu σου δίνουν 50gb.

Ή αν έχεις ήδη σύνδεση cosmote μπορείς με 5€ νομίζω να μοιράζεσαι τα data σου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Για τόσα πολλά gb θα σου έλεγα να ψάξεις σε παροχο τύπου cosmote / Vodafone . 

Πχ με 11.8 το μήνα με cu σου δίνουν 50gb.

Ή αν έχεις ήδη σύνδεση cosmote μπορείς με 5€ νομίζω να μοιράζεσαι τα data σου

Πες μου περισσοτερα για αυτο με το cosmote ? Εχω , τι θα τους ζητησω? 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, jogroig είπε

Απο ρευμα; πως θα το τροφοδοτείς;

Εγω σε απλο controller φωτοβολταικου που εχει usb πανω, εχω βαλει ενα mfi της vodafone που δινει 10gb με 6 ευρω τον μηνα. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, jogroig είπε

ολα αυτα σε απομακρισμενο χωραφι χωρις ρευμα

Απορία! Πως θα τροφοδοτούνται κάμερες και Router;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...