gorge18 Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου 8 ώρες πριν, amorealex είπε Μάλλον ήρθε η ώρα να ψάξουμε εναλλακτική. Και εμενα απο εχθες ξεκίνησε παλι και δεν λειτουργει. Την προηγούμενη φορα με ειχαν παρει τηλ και μου ειπαν οτι δεν ειναι δικο τους θεμα αλλα απο τους κεντρικους σερβερ. Με λιγα λογια επηρεάζονται και αλλες εταιρίες.
slaughter Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Και εγώ το ίδιο θέμα με 2 κάρτες από την intertelecom. Ακόμα δεν δουλεύει τίποτα. Τους πήρα χθες
gousias Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Στις 7/7/2024 στις 11:58 ΠΜ, pavloa είπε Και με λίγα μας έχουν αφήσει ξεκρεμαστους σε θέμα συναγερμού αρκετές ώρες .. εντάξει έχουμε το internet του σπιτιού για ειδοποίηση αλλααα... Σήμερα τοποθέτησα την κάρτα και είδα ότι δεν έχει σήμα, αλλά διαβάζοντας τώρα αυτά που όλοι αναφέρετε έχω απογοητευθεί κι εγώ, αφού όπως σωστά ανέφερες όταν αφορά σύστημα συναγερμού μας έχουν αφήσει ξεκρέμαστους!
pavloa Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Πήρα και εγώ τηλ χθες το απόγευμα και μου είπαν ότι είναι θέμα από τους server στο εξωτερικό και ότι μέχρι την Δευτέρα λογικά θα έχει λυθεί το πρόβλημα. Μου είπε ότι αν δεν μπορώ να περιμένω να μου επιστρέψουν τα λεφτά της κάρτας ή αν το gsm μπορεί να δουλέψει με sms ή με τηλεφωνία να μου βάλουν δωρεάν λεπτά και sms. Μου είπε ότι αν ήταν δικό τους πρόβλημα θα το είχαν διορθώσει αμέσως. Εγώ τους είπα οτι αν δεν έχει γίνει μέχρι την Δευτέρα τότε θα τους ξανά καλέσω. Τελευταία ευκαιρία τους δίνω, μετά θα ψάξω για άλλη κάρτα, είδη άρχισα να κοιτάω να δω τι άλλο παίζει. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από pavloa
gorge18 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Αν βρειτε κατι αλλο με ενδιαφέρει. Ετσι και αλλιως ο δικος μου 2 διαφορετικές sim μπορει να βαλει. Να την εχω backup στο backup...
gousias Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, gorge18 είπε Αν βρειτε κατι αλλο με ενδιαφέρει. Ετσι και αλλιως ο δικος μου 2 διαφορετικές sim μπορει να βαλει. Να την εχω backup στο backup... Ποιος συναγερμός δέχεται 2 sim; Εννοείς ότι έχεις μία συσκευή gsm που δέχεται 2 sim ή έχεις βάλει δύο διαφορετικές συσκευές gsm; Επεξ/σία 13 Ιουλίου από gousias
Sarantos92 Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 24 λεπτά πριν, gousias είπε Ποιος συναγερμός δέχεται 2 sim; Εννοείς ότι έχεις μία συσκευή gsm που δέχεται 2 sim ή έχεις βάλει δύο διαφορετικές συσκευές gsm; Ax pro, Ajax 1
pavloa Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Το δικό μου πάντως έπιασε σήμα από της 5 τα ξημερώματα από ότι είδα μέσα στο gsm. Άντε να δούμε αν θα ξανά γίνει. Πάντως αυτό ήταν το τελευταίο τους. Με την planetsim έχει ασχοληθεί κάποιος? Τα κοιτούσα χθες και με μπέρδεψε λίγο με τα πακέτα. Η machine 2 machine στα 34,90 με ενσωματωμένη αξία 22,70 μέσα έχει είδη κάποιο πακέτο ή το χρεώνομαι έξτρα? Βάζω στο καλάθι την κάρτα και ένα πακέτο το 980 μόνο για mb και μου το βγάζει σύνολο 54,40. Επεξ/σία 14 Ιουλίου από pavloa
gorge18 Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου 10 ώρες πριν, gousias είπε Ποιος συναγερμός δέχεται 2 sim; Εννοείς ότι έχεις μία συσκευή gsm που δέχεται 2 sim ή έχεις βάλει δύο διαφορετικές συσκευές gsm; Ο ax pro hybrid της hikvision παίρνει wifi, ethernet και 2 διαφορετικές κάρτες sim. Ρεύμα και μπαταρία. Αν τα έχεις όλα συνδεμενα είναι σχεδόν απίθανο να μην τον βρεις. Τουλάχιστον μέχρι πριν αρχίσουν τα θέματα με την sim... να δούμε πως θα πάει. Και εμένα ξημερώματα δούλεψε πάλι. Τίποτα, όλοι σε έναν σερβερ είμαστε και κάτι έχει πάθει τώρα..
slaughter Δημοσ. 14 Ιουλίου Δημοσ. 14 Ιουλίου Και εμένα έφτιαξαν κ οι 2 κάρτες χωρίς να κάνω κάτι. Γενικά η πρώτη μου εμπειρία με την εταιρία ήταν πολύ θετική κ ελπίζω να μην είναι συχνό το φαινόμενο γιατί τότε δεν θα αξίζει. Τα έχουμε στο νου μας και συνεχίζουμε 1
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Έχει λήξει η συνδρομή μου σε κάρτα sim την οποία είχε βάλει ο τεχνικός. Κοστίζει 80 ευρώ για ανανέωση τα οποία θεωρώ πολλά. Δεν ξέρω τι sim είναι . Έχω ajax συναγερμό ( σπιτιού )χωρίς να ξέρω τι μοντέλο. Οι ειδοποιήσεις έρχονται μέσω ίντερνετ μέχρι στιγμής χωρίς να ξέρω αν είναι από την κάρτα ή από το ίντερνετ του σπιτιού. Δεν ξέρω αν μπορώ να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις Αξίζει να αγοράσω μόνος μου κάποια κάρτα και να την τοποθέτηση ( αν μπορείτε να με βοηθήσετε και που μπαίνει) . Θα κερδίσω κάποια χρήματα; Επεξ/σία 1 Αυγούστου από SAVVAS_PAPADOPOULOS
gorge18 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 36 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Καλησπέρα Έχει λήξει η συνδρομή μου σε κάρτα sim την οποία είχε βάλει ο τεχνικός. Κοστίζει 80 ευρώ για ανανέωση τα οποία θεωρώ πολλά. Δεν ξέρω τι sim είναι . Έχω ajax συναγερμό ( σπιτιού )χωρίς να ξέρω τι μοντέλο. Οι ειδοποιήσεις έρχονται μέσω ίντερνετ μέχρι στιγμής χωρίς να ξέρω αν είναι από την κάρτα ή από το ίντερνετ του σπιτιού. Δεν ξέρω αν μπορώ να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις Αξίζει να αγοράσω μόνος μου κάποια κάρτα και να την τοποθέτηση ( αν μπορείτε να με βοηθήσετε και που μπαίνει) . Θα κερδίσω κάποια χρήματα; Εγω αυτη που εχω ειναι 25-30ευρω τον χρονο και εχει 30λεπτα να με καλεσει καποια μηνυματα να μου στειλει και 1gb νομιζω; κατι τετοιο. Δεν ξερω τον ajax ομως και αν τυχει και θελει μετα εξτρα ρυθμίσεις (που δεν πιστεύω να θελει. Απλα θα αλλαξεις καρτα) και αν γινει μετα κατι και θες παλι τον τεχνικο και σου βγει ιδια τιμη; https://www.youtube.com/watch?v=PVLJgfId9cI https://www.iotsim.gr/#plans
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 56 λεπτά πριν, gorge18 είπε Εγω αυτη που εχω ειναι 25-30ευρω τον χρονο και εχει 30λεπτα να με καλεσει καποια μηνυματα να μου στειλει και 1gb νομιζω; κατι τετοιο. Δεν ξερω τον ajax ομως και αν τυχει και θελει μετα εξτρα ρυθμίσεις (που δεν πιστεύω να θελει. Απλα θα αλλαξεις καρτα) και αν γινει μετα κατι και θες παλι τον τεχνικο και σου βγει ιδια τιμη; https://www.youtube.com/watch?v=PVLJgfId9cI https://www.iotsim.gr/#plans Θα την κοιτάξω την κάρτα Μπορώ να δω σε έναν χρόνο πόσα mb, λεπτά και sms ( αν χρησιμοποίησα )χρησιμοποίησα ώστε να δω τι με συμφέρει; Τι εννοείς ότι αν χρειαστεί ρυθμίσεις θα πληρώσω τον τεχνικό έξτρα πάλι ;
gorge18 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 7 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Θα την κοιτάξω την κάρτα Μπορώ να δω σε έναν χρόνο πόσα mb, λεπτά και sms ( αν χρησιμοποίησα )χρησιμοποίησα ώστε να δω τι με συμφέρει; gf Τι εννοείς ότι αν χρειαστεί ρυθμίσεις θα πληρώσω τον τεχνικό έξτρα πάλι ; Οτι αν χρειαστει να αλλαξει κατι στις ρυθμισεις οταν βαλεις αλλη sim. Απο την σελιδα της καρτας βλεπεις τι δεδομενα εκαψε. Εμενα ολο τον χρονο εκαψε 30mb αλλα μενει σπανια χωρις ιντερνετ. Μονο καμια διακοπη ρευματος.
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με το ίντερνετ στο σπίτι . Εννοώ αν μπορώ να δω για την τωρινή κάρτα τι έχει κάνει. Πχ μέσω της εφαρμογής του συναγερμού Γιατί να χρειαστεί να αλλάξει ρυθμίσεις ο τεχνικός στην sim ή στον συναγερμό ? Δεν βάζεις απλά την sim και δουλεύει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα