pavloa Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 30 λεπτά πριν, than2031995 είπε Έχω εδώ και έναν μήνα την IOT SIM πάνω στον AJAX με apn internet και δούλευε απροβληματιστα. Ξαφνικά μετά από μια διακοπή ρεύματος (ενώ δεν έσβησε αφού έχει την μπαταρία) έχει χάσει το cellular data λέει. Δείχνει ότι έχει σήμα κανονικά αλλά ταυτόχρονα no data. Ίντερνετ λέει έχει στο iotsim επίσης για να πω ότι έφταιγε αυτό. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Σε εμένα από τα ξημερώματα δεν έχει σήμα ενώ κλειδώνει σε πάροχο. Πήρα τηλ σήμερα το πρωί και μου είπαν ότι δεν είναι κάτι από αυτούς αλλά με το πάροχο στο εξωτερικό, το έχουν δώσει ως βλάβη και είπαν θα με ενημερώσουν, ακόμη δεν έχει γίνει κάτι.
than2031995 Δημοσ. 6 Ιουλίου Δημοσ. 6 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, pavloa είπε Σε εμένα από τα ξημερώματα δεν έχει σήμα ενώ κλειδώνει σε πάροχο. Πήρα τηλ σήμερα το πρωί και μου είπαν ότι δεν είναι κάτι από αυτούς αλλά με το πάροχο στο εξωτερικό, το έχουν δώσει ως βλάβη και είπαν θα με ενημερώσουν, ακόμη δεν έχει γίνει κάτι. Χμμ άρα πιθανώς δεν φταίω εγώ σε τίποτα. Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα και θα τους ενοχλήσω και γω τότε αν δεν δω προκοπή.
pavloa Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 7 ώρες πριν, than2031995 είπε Χμμ άρα πιθανώς δεν φταίω εγώ σε τίποτα. Θα περιμένω μέχρι Δευτέρα και θα τους ενοχλήσω και γω τότε αν δεν δω προκοπή. Λογικά όχι.. Πάντως το δικό μου ακόμη τίποτα, έτσι είναι απο χθες τα ξημερώματα.
gorge18 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Και σε εμενα το ιδιο με intertelecom... Επεξ/σία 7 Ιουλίου από gorge18
pavloa Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Και με λίγα μας έχουν αφήσει ξεκρεμαστους σε θέμα συναγερμού αρκετές ώρες .. εντάξει έχουμε το internet του σπιτιού για ειδοποίηση αλλααα... 1
than2031995 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Σκέφτηκα να πάω εδώ https://www.thingsmobile.com/ Αλλά δεν κάνει κλήσεις. Μόνο SMS και internet έχει. Επεξ/σία 7 Ιουλίου από than2031995
than2031995 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Πριν μισή ώρα ήρθε ειδοποίηση ότι έχει επαναφερθεί η σύνδεση!
pavloa Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου 56 λεπτά πριν, than2031995 είπε Πριν μισή ώρα ήρθε ειδοποίηση ότι έχει επαναφερθεί η σύνδεση! Και εγώ μόλις γύρισα σπίτι και είδα ότι έχει επανέλθει.. Μακάρι να μην ξανά γίνει κάτι παρόμοιο..
gorge18 Δημοσ. 7 Ιουλίου Δημοσ. 7 Ιουλίου Και εμένα μόλις μου ήρθε ειδοποίηση ότι συνδέθηκε. Τι να πω. Ίσως κάποιος σερβερ που κάθονται όλες αυτές οι sim να ήταν εκτός.
pavloa Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Μετά από το πρόβλημα που είχαμε με το σήμα.. λειτουργεί κανονικά σε εσάς? Εμένα μέχρι τώρα 2 φορές έχει μπλοκάρει. Αφού επανήλθε μετά το πρόβλημα που δεν είχαμε σήμα ένα ολόκληρο σαββατοκύριακo, την Τρίτη έχασε πάλι το σήμα, τους πήρα τηλ και είδαν ότι πράγματι κάτι έχει γίνει, έκανε επαναφορά στην κάρτα, την έβγαλε εκτός δικτύου για να χάσει το σήμα από την κεραία και μετά από λίγη ώρα επανήλθε, σήμερα έχει από τις 6 που το παρατηρώ πάλι δεν μπορεί να πιάσει σήμα. Έχω κάνει επανεκκίνηση το gsm αλλά τίποτα, ενώ βρίσκει τους παρόχους δεν μπορεί να πάρει ip και να συνδεθεί. Τι στο καλό γίνετε με την intertelecom δεν μπορώ να καταλάβω.. θα τους πάρω ξανά τηλ και αυτή θα είναι και η τελευταία. Δεν γίνετε κάθε τόσο να μας κρεμάει. Επεξ/σία 12 Ιουλίου από pavloa
amorealex Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου Και σε μένα από χθες 20:02 έχασε τη σύνδεση. Μάλλον ήρθε η ώρα να ψάξουμε εναλλακτική.
pavloa Δημοσ. 12 Ιουλίου Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, amorealex είπε Και σε μένα από χθες 20:02 έχασε τη σύνδεση. Μάλλον ήρθε η ώρα να ψάξουμε εναλλακτική. Οπότε δεν φταίει μόνο η δικιά μου κάρτα. Το θέμα ποια εναλλακτική έχουμε ? Σκέφτομαι για planetsim αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τα πακέτα για internet. Επεξ/σία 12 Ιουλίου από pavloa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα