Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Doubt είπε

Έπρεπε να τους το πεις στο chat της εφαρμογής πως έχεις κι άλλον αριθμό, ίσως στο περνούσαν εκείνοι.

Μόλις βρω ευκαιρία θα μιλήσω μαζί τους. Μια ερώτηση αν γνωρίζεις: η κάρτα αυτή που είναι μόνο για δεδομένα, μπορεί να μετατραπεί σε  esim?

• Απαντ. 376
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Μια ερώτηση αν γνωρίζεις: η κάρτα αυτή που είναι μόνο για δεδομένα, μπορεί να μετατραπεί σε  esim?

Ρώτησε το κι αυτό, δεν γνωρίζω.

-------------------------------

Τελικά ανανέωσα την inter telecom για ένα ένα χρόνο ακόμα.

Ενημερωτικά

https://www.iotsim.gr/#plans

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια για την global sim. 

Πήρα αυτή που έχει τα 50 SMS για έναν gps tracker, το θέμα είναι επειδή δεν μπορούσα να την ρυθμίσω στον tracker την έβαλα στο κινητό για να δω αν μπορώ να στείλω μήνυμα.

Δεν στέλνει! Την έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής σε 3 διαφορετικά κινητά αλλά τίποτα. Δεν θα έπρεπε να μπορώ να στείλω μήνυμα;

Μου γράφει μόνο "πρόβλημα με την αποστολή" , τι κάνω λάθος;;;

Δημοσ.
On 10/06/2023 at 14:57, Maurikycli said:

^ αν κόψεις 10" insomnia μπλα-μπλά κάθε μέρα, μια χαρά σου βγαίνει να πηγαίνεις μια φορά το χρόνο για τη διαδικασία 😕

Ψάχνω αυτή την κάρτα με τα 20€/12μηνο και 12GB, της cosmote. Μήπως έχετε τον σύνδεσμο να με παραπέμψετε; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Ψάχνω αυτή την κάρτα με τα 20€/12μηνο και 12GB, της cosmote. Μήπως έχετε τον σύνδεσμο να με παραπέμψετε; 

Μόνο data προσφέρει;

Επειδή έχω ήδη ένα παλαιότερο gsm σε συναγερμό το οποίο δεν δέχεται αλλαγή αποστολής σημάτων με data, μόνο voice κλήσεις και το τελευταίο 6μηνο με έχει ταράξει στα υπέρογκα ποσά!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Με έπιασες απροετοίμαστο 😕

Δημοσ.
Στις 11/6/2023 στις 3:25 ΜΜ, MauroPaltoudias είπε

Και ποιός εξασφαλίζει ότι η δεύτερη κάρτα δίνει δυνατότητα ενεργοποίησης, έναν χρόνο μετά την ημερομηνία αγοράς της; 

Επισης, στην Planetsim κάνεις την υπεύθυνη δήλωση από το γραφείο/σπίτι σου και την αποστέλλεις μέσω email σε αυτούς. Το γιατί θέλει η cosmote και ο Γερμανός να κάνεις βόλτα από τα καταστήματα τους, νομίζω είναι αυτονόητο.. 

Όταν όμως, κάνετε τη διαδικασία απόκτησης της κάρτας (και όχι υποθετικά) και όπως σας έγραψα ήδη και παραπάνω, κάντε ένα κόπο να μας ενημερώσετε για τα "10-15' " αναμονής.

Μα δεν θέλω να εμφανίζομαι με 6-7 νούμερα στην εταιρεία (για πολλούς και διάφορους λόγους).

Τι εννοείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον άργησες γιατί το δείχνει μή διαθέσιμο 😕

https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370

10 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Εχω υπομονή γενικά. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Maurikycli
Δημοσ.
1 minute ago, Maurikycli said:

Μάλλον άργησες γιατί το δείχνει μή διαθέσιμο 😕

https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/prepaid/cosmote-mobile-internet-me-karta-sim-only-pack/?productId=20373370

Άργησα 14 μέρες δηλαδή. Κρίμα! 😕 Και εκεί που νόμιζα ότι ήταν μια σταθερή λύση, αυτή που μου είχες προτείνει εμμέσως εσύ αλλά και ο Νικόλας και ήμουν εγώ αρνητικός.

Δεν πειράζει, την επόμενη...!

Ευχαριστώ και πάλι.

8 minutes ago, gousias said:

Τι εννοείς;

Εννοώ να υποχρεωθείς να ρίξεις μια ματιά στις βιτρίνες, να σε ρωτήσει ο υπάλληλος αν έχεις καρτοκινητό ή σύνδεση (μπας και σε πείσει να αγοράσεις καμία σύνδεση), ενώ κατά την έξοδο/είσοδο θα σε ρωτήσουν και ποια εταιρεία ενέργειας έχεις στο σπίτι (μπας και σπρώξουν καμία νέα σύνδεση).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Maurikycli said:

Λ

Μπορεί να είναι μή διαθέσιμο για ηλεκτρονική αγορα

Spoiler

(Αν το βρεις στην cosmote, θα σου είμαι ευγνώμων ✌🏽️. Δεν γίνεται και η ίδια η εταιρία να το έχει εκτός καταλόγου..)

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ Καταπληκτικό πακέτο, ευχαριστώ!

Απλώς αυτό είναι για απεριόριστα δεδομένα, για 2 μήνες...☹️ Όταν γίνει ξανά διαθέσιμο όμως και εφόσον ψάχνω κάτι για δύο μήνες, θα το εξετάσω με προσοχή.

(Ενώ εγώ έγραψα ότι "...Ψάχνω αυτή την κάρτα με τα 20€/12μηνο και 12GB, της cosmote. ".)

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...