cp5120 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τεχνολογικό φόρουμ δεν σημαίνει ούτε τεχνοφοβεία αλλά και ουτε τεχνολατρεία. Με πρόλαβες. Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Τεχνοφοβία δεν είναι να μην δέχεσαι ό,τι σου προσφέρουν χωρίς σκέψη... 1
primeragt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Θα βαλω μονο αυτο το ακραιο σεναριο που μπορει να ειναι το μελλον με την καταργηση των μετρητων αργοτερα. Δεν σημαινει οτι ετσι θα γινει αλλα καλο ειναι να εχουμε εκτως απο θετικες εντυπωσεις και μερικες αρνητικες εστω κ ακραιες. https://www.youtube.com/watch?v=UgZoqb3VMKo
Jophiel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Με πρόλαβες. Αυτό θα έλεγα κι εγώ. Τεχνοφοβία δεν είναι να μην δέχεσαι ό,τι σου προσφέρουν χωρίς σκέψη... Από τη στιγμή που κάποιος έχει τη γνώση να κρίνει κάτι τότε πρέπει να το κάνει.Αν ασχολείσαι με την τεχνολογία και καταλαβαίνεις κάποια πράγματα, τότε σίγουρα δεν καταπίνεις αμάσητο ότι σου σερβίρουν. Όταν κάποιος δέχεται ότι του σερβίρουν, τότε είναι άσχετος με την τεχνολογία και θύμα του υπερκαταναλωτισμού. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2017 από Jophiel 2
N.A.S.A. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Να σου θυμίσω πως κι εσύ, χρησιμοποιείς ψευδώνυμο για να γράψεις τη γνώμη σου... Που κολλάει αυτο? Την προστασία προσωπικων δεδομένων την παίρνω πολύ σοβαρά υπόψιν μου. Καμία συνοχή με αυτό που είπα. Reading comprehension = 0 Επίσης, τεχνολογικό φορουμ, με αναφορές σε Λουκάνικα Ζουπερμαρκετ, μαρκάρισμα αγελαδων, Άγιο Ιωαννη και Θηρίο, παλιά ανέμελα χρόνια, κτλ ως απαντήσεις σε thread Βιομετρικων Συστημάτων νέας γενιάς, προκαλεί λυπη. Λύπη και Απογοητευση. Μαλλον φταίει το ΙΧΩΡ.
zedsdead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Που κολλάει αυτο? Την προστασία προσωπικων δεδομένων την παίρνω πολύ σοβαρά υπόψιν μου. Καμία συνοχή με αυτό που είπα. Reading comprehension = 0 Επίσης, τεχνολογικό φορουμ, με αναφορές σε Λουκάνικα Ζουπερμαρκετ, μαρκάρισμα αγελαδων, Άγιο Ιωαννη και Θηρίο, παλιά ανέμελα χρόνια, κτλ ως απαντήσεις σε thread Βιομετρικων Συστημάτων νέας γενιάς, προκαλεί λυπη. Λύπη και Απογοητευση. Μαλλον φταίει το ΙΧΩΡ. Κολλάει στο οτι ειρωνεύεσαι έμμεσα κάποιους ανθρώπους που τυχαίνει να έχουν ευαισθησίες ως προς τα προσωπικά δεδομένα, μη χρησιμοποιώντας ο ίδιος το πραγματικό σου όνομα. Αυτό είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της ειρωνίας. Επίσης κανένα από τα 12 σχόλια που προηγούνται του δικού σου δε λέει για δράκους, θηρία, αγελάδες και Άγιο Ιωάννη. Γιατί ξεσπάθωσες; Μάλλον φταίει το... Reading comprehension
cabdik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Που κολλάει αυτο? Την προστασία προσωπικων δεδομένων την παίρνω πολύ σοβαρά υπόψιν μου. Καμία συνοχή με αυτό που είπα. Reading comprehension = 0 Επίσης, τεχνολογικό φορουμ, με αναφορές σε Λουκάνικα Ζουπερμαρκετ, μαρκάρισμα αγελαδων, Άγιο Ιωαννη και Θηρίο, παλιά ανέμελα χρόνια, κτλ ως απαντήσεις σε thread Βιομετρικων Συστημάτων νέας γενιάς, προκαλεί λυπη. Λύπη και Απογοητευση. Μαλλον φταίει το ΙΧΩΡ. φιλε N.A.S.A, επειδη εγω ανεφερα ως συγκριτικο παραδειγμα, για το μαρκαρισμα (=ταυτοποιηση, και οχι ως θρησκευτικο παραληρημα ή οτιδηποτε αλλο, γιατι δεν ειμαι και ο πιο θρησκος ανθρωπος στον κοσμο....), πες μου.., σε τι διαφερει απο την ταυτοποιηση με το αποτυπωμα, με την ιριδα του ματιου, με τις φλεβες των δακτυλων, με το DNA, κλπ....? ταυτοποιηση το ενα, ταυτοποιηση και το αλλο. μονο το μεσο της ταυτοποιησης διαφερει...! οσον αφορα την τεχνολογια, γενικοτερα, εχω την προσωπικη μου αποψη, οπως εχεις και εσυ φυσικα, και ο καθενας μας εδω μεσα. δεν σημαινει οτι εχουμε τις ιδιες αποψεις επειδη συμμετεχουμε σε τεχνολογικα φορουμ, γιατι αν ειχαμε ολοι την ιδια αποψη, αυτο θα ηταν ΤΟ περιεργο...!! επισης, κι εγω νιωθω λυπη και απογοητευση, οταν βγαινω να πιω εναν καφε και βλεπω παρεες πιτσιρικαδων με πολυ ωραια κοριτσια διπλα τους, και αυτοι να ειναι κολλημενοι στην οθονη ενος "Smartphone", αντι νααα.......(καταλαβαινετε)...........!!!! μπορουμε να πουμε πολλα, αλλα δεν εχει σημασια....εεε? θες να με πεις παλιομοδιτη, και οπως αλλιως θες. δεν με ενδιαφερει...!! οπως ειπε ενας φιλος πιο πανω, τεχνολατρης, δεν θα γινω..! μου αρεσει η τεχνολογια, τα γκατζετ, κλπ, αλλα μονο μεχρι εκει που μου χρειαζεται...! δεν μπορω να γινω σαν εκεινο το παιδι που περιμενε μερες εξω απο καταστημα, για να παρει το νεο iPhone....!!!!!!!!!! (και μην αρχισετε με το iPhone, για το παιδι λεω....). YΓ... τι ειναι το ΙΧΩΡ....?????
zedsdead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 εγω ανεφερα ως συγκριτικο παραδειγμα, για το μαρκαρισμα (=ταυτοποιηση, και οχι ως θρησκευτικό παραλήρημα Βλέπεις, μερικές λέξεις είναι ¨καμένες¨ δυστυχώς και επισύρουν παβλοβικές αντιδράσεις https://www.simplypsychology.org/pavlov.html
N.A.S.A. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 "Κολλάει στο οτι ειρωνεύεσαι έμμεσα κάποιους ανθρώπους που τυχαίνει να έχουν ευαισθησίες ως προς τα προσωπικά δεδομένα, μη χρησιμοποιώντας ο ίδιος το πραγματικό σου όνομα. Αυτό είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ της ειρωνίας. Επίσης κανένα από τα 12 σχόλια που προηγούνται του δικού σου δε λέει για δράκους, θηρία, αγελάδες και Άγιο Ιωάννη. Γιατί ξεσπάθωσες; Μάλλον φταίει το... Reading comprehension " Αν ειναι να το κάνεις, κανε το σωστα.. Βιομετρικες τεχνολογίες = Ψευδώνυμο στο Διαδίκτυο = Δαιμονοποιησις = Ανησυχίες για Προσωπικα Δεδομενα = Πυρηνικος Όλεθρος = Skynet = Illuminati. Ετσι... Οδοστρωτήρας. Πάμε παρακατω. Το να αναφέρομαι σε σχόλια, ΜΕΤΑ του δικού μου, ειναι ενα λογικό "άλμα". Δεν εχω την "απαίτηση" να το καταννοουν ολοι. Απεναντίας... Ίσως θα πρέπει να το σταματήσω εδώ, ολο αυτό. Ευχαριστώ
zedsdead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Το να αναφέρομαι σε σχόλια, ΜΕΤΑ του δικού μου, ειναι ενα λογικό "άλμα". Και χρονικό άλμα, καθώς παραβιάζει το time/space continuum. Χωρίς παρεξήγηση και έχθρες τώρα, όταν γράφεις κάτι δημόσια, να περιμένεις και τον αντίλογο. Όποιος και να'ναι αυτός. 1
N.A.S.A. Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Και χρονικό άλμα, καθώς παραβιάζει το time/space continuum. Χωρίς παρεξήγηση και έχθρες τώρα, όταν γράφεις κάτι δημόσια, να περιμένεις και τον αντίλογο. Όποιος και να'ναι αυτός. Το να αναφέρομαι (Με ΝΕΟ ποστ) σε σχόλια, ΜΕΤΑ του δικού (μου Πρωτου ποστ), ειναι ενα λογικό "άλμα". Χωρίς παρεξήγηση και έχθρες τώρα, εσυ παρα(βιασες) το sense/perception/intellection Continuum. Σ´Ωραιος !! Like, ολο δικο σου!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις