grayden Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Και λίγα λες... Τέτοια τεχνοφοβεια σε τεχνολογικό φόρουμ μόνο εδω συναντώ στην τριτοκοσμική Ελλάδα. Κάτι παπαδες στο youtube να λένε αντίχριστους κ κουραφέξαλα τα barcode εκεί το καταλαβαίνω οι άνθρωποι θέλουν σκοτάδι και σπηλιές. Άλλα σε τεχνολογικό φόρουμ με τιποτα! Αντι να λέμε όλοι πως θα εkσυγχρονιστούμε να κάνουμε τις δουλειές μας εύκολα και γρήγορα αρχίζουμε τις δηθενιές για ιδιωτικότητα και κολοκύθια. Ενω όλοι έχουμε σελίδα στο facebook. Όποιος δεν έχει κάτι να κρύψει, δεν έχει κάτι να φοβάται. Αμήν και πότε θα έρθει ηλεκτρονική ταυτότητα, να ξεφωρτοθούμε αυτό το κωλόχαρτο το προπολεμικό... Αν είναι και το τσιπ στο χέρι ή στο βραχιόλι να εκμηδενίσει τη γραφειοκρατία με τα μπούνια για τσιπ. Σε όποιον δεν αρέσει ας κάτσει off the grid. Είπαμε να είμαστε προοδευτικοί αλλά εσύ το γ....σες. Το ότι δεν έχω κάτι να κρύψω δεν λέει τίποτα. 7
panosveto12 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρόβλημα είναι ότι η οικονομική κρίση θα είναι πολύ εντονότερη σε μερικά χρόνια . Και όχι το φακέλωμα μας
mertaghon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 εχω μαζι καρτα σε μια τσεπη και χρηματα στην αλλη. αυτες οι εταιρεις προσπαθουν να "πληρωθουν" απλα..τπτ αλλο. σουηδια οποτε δε δουλευε η καρτα, ετυχε δυο φορες το χρονο απο βλαβη στο σ.μαρκετ, εδωσα μετρητα.. οποτε εχω δυο εναλλακτικες. τριτη δεν θελω ευχαριστω. οχι δεν την θελω απλα ΔΕΝ πιστευω οτι ειναι διαφορετικη απο την λυση καρτας.. οποτε δεν με εξυπηρετει. [συν οτι δεν βαζω κανενα μελος του σωματος μου πουθενα εχμ αυτο λαθος ακουστηκε χαχα]
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 πολυ καλυτερο αυτο απο το contactless που δεν εμπιστευομαι καθόλου μιας και δεν ζηταει pin (για αυτο και το καταργησα).
zedsdead Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 ...σε όποιον δεν αρέσει ας κάτσει off the grid. Επιλογή 1: δεχόμαστε τα πάντα χωρίς μιλιά. Επιλογή 2: get of the grid??? Δεν νομίζω... https://en.m.wikipedia.org/wiki/False_dilemma Αγαπητέ μου φίλε, καταλαβαίνεις οτι όλα αυτά που έγραψες, λιακοπουλίζουν απ´την ανάποδη Α ρε Λιακοπουλε.. Μη σε πετυχω πουθενα μονο.. Ετσι που τους εκανες.. Να σου θυμίσω πως κι εσύ, χρησιμοποιείς ψευδώνυμο για να γράψεις τη γνώμη σου... 3
d_crazy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Συμφωνώ με τον Graham Cluley.Γενικά,κιόλας όλο και πιο πολύ πλησιάζουμε σε εποχές τσιπαρίσματος...
HotShot84 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Το οτι αυτα γραφτηκαν στην αποκαλυψη του Ιωαννη πριν καν ανακαλυφτει ο ηλεκτρισμος και εφευρεθουν οι Η/Υ δεν προβληματιζει καποιους. Μαλιστα θα θελησουν πρωτοι να παρουν το χαραγμα. Το κακο ειναι οτι δεν εχουν ιχνος αμφιβολιας ουτε να αφησουν ενα μικρο ενδεχομενο οτι μπορει να ειναι αληθεια για αυτα που λενε σχετικα περι αντιχριστου και παγκοσμιας δικτατοριας που οποιος δεν φερει το χαραγμα του θηριου δεν θα μπορει να αγορασει και να πουλησει 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Το οτι αυτα γραφτηκαν στην αποκαλυψη του Ιωαννη πριν καν ανακαλυφτει ο ηλεκτρισμος και εφευρεθουν οι Η/Υ δεν προβληματιζει καποιους. Μαλιστα θα θελησουν πρωτοι να παρουν το χαραγμα. Το κακο ειναι οτι δεν εχουν ιχνος αμφιβολιας ουτε να αφησουν ενα μικρο ενδεχομενο οτι μπορει να ειναι αληθεια για αυτα που λενε σχετικα περι αντιχριστου και παγκοσμιας δικτατοριας που οποιος δεν φερει το χαραγμα του θηριου δεν θα μπορει να αγορασει και να πουλησει Εγώ πρώτος θα πάω να τσιπαριστώ! Και θα περνάω ζάχαρη με τον Αντί και τον Lucifer. Όλα όσα σας λένε για καζάνια και φωτιές είναι ψέματα για να νιώθετε φόβο και τρόμο ώστε να μην ανακαλύψετε τον πραγματικό παράδεισο. Λέμε όχι στα fake news και την προπαγάνδα του Αρχάγγελου Γαβριήλ και στα υπόλοιπα εκδοτικά συγκροτήματα που ελέγχει. 6
portomarko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν απο 200 χρονια ο Αγ. κοσμας ο Αιτωλός είχε πει ότι οποιος πάρει το χάραγμα και στου βοδιού το κερατο να κρυφτεί, θα τον βρούν, εμενα κάτι μου λέει αυτό. Άσχετα μετην σχέση μου με την εκκλησία πιστεύω ότι πραγματικά υπήρξαν η μπορεί και να υπάρχουν ακομα κάποιοι οι οποίοι είχαν φώτιση.. Sent from my RM-1077_1018 2
Jophiel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Και λίγα λες... Τέτοια τεχνοφοβεια σε τεχνολογικό φόρουμ μόνο εδω συναντώ στην τριτοκοσμική Ελλάδα. Κάτι παπαδες στο youtube να λένε αντίχριστους κ κουραφέξαλα τα barcode εκεί το καταλαβαίνω οι άνθρωποι θέλουν σκοτάδι και σπηλιές. Άλλα σε τεχνολογικό φόρουμ με τιποτα! Αντι να λέμε όλοι πως θα εkσυγχρονιστούμε να κάνουμε τις δουλειές μας εύκολα και γρήγορα αρχίζουμε τις δηθενιές για ιδιωτικότητα και κολοκύθια. Ενω όλοι έχουμε σελίδα στο facebook. Όποιος δεν έχει κάτι να κρύψει, δεν έχει κάτι να φοβάται. Αμήν και πότε θα έρθει ηλεκτρονική ταυτότητα, να ξεφωρτοθούμε αυτό το κωλόχαρτο το προπολεμικό... Αν είναι και το τσιπ στο χέρι ή στο βραχιόλι να εκμηδενίσει τη γραφειοκρατία με τα μπούνια για τσιπ. Σε όποιον δεν αρέσει ας κάτσει off the grid. Άρα υποθέτω ότι στο σπίτι σου δεν έχεις κουρτίνες και ότι θα μπορούσες να μου στείλεις όλους τους κωδικούς από οποιοδήποτε λογαριασμό έχεις. Τους περιμένω με pm λοιπόν. Εκτός κι αν έχεις κάτι να κρύψεις, οπότε είσαι εγκληματίας... Επιπλεόν υποθέτω ότι θα πρέπει να σου αφαιρείται και το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης κάθε φορά που δε θα έχεις να πεις κάτι... Ποιος σου είπε ότι όποιος ασχολείται με την τεχνολογία θα πρέπει να δέχεται παθητικά ότι του σερβίρουν; Το ακριβώς αντίθετο: οι γνώσεις σου πάνω σε κάποιο θέμα σε κάνουν πιο εκλεκτικό, αφού αποκτάς την ικανότητα να κρίνεις. Αυτό δε σημαίνει ότι όσοι κατακρίνουν έχουν αυτόματα και τις απαραίτητες γνώσεις, αλλά αν είναι κάποιοι που μπορούν να κατακρίνουν είναι αυτοί που έχουν τις απαραίτητες γνώσεις. Μη μπερδεύεις, λοιπόν, τον (κάθε) Λιακόπουλο, όταν απευθύνεσαι σε άτομα που συχνάζουν σε τεχνολογικό φόρουμ. Οι περισσότεροι εδώ έχουν τεχνολογικές γνώσεις ή τεχνολογικές ανησυχίες. Δεν είσαι στο site της εκκλησίας, στο insomnia είσαι. Μάλλον κάποιοι το έχετε καταλάβει πολύ λάθος... 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν απο 200 χρονια ο Αγ. κοσμας ο Αιτωλός είχε πει ότι οποιος πάρει το χάραγμα και στου βοδιού το κερατο να κρυφτεί, θα τον βρούν, εμενα κάτι μου λέει αυτό. Άσχετα μετην σχέση μου με την εκκλησία πιστεύω ότι πραγματικά υπήρξαν η μπορεί και να υπάρχουν ακομα κάποιοι οι οποίοι είχαν φώτιση.. Sent from my RM-1077_1018 Σκέψου πως και το κινητό από το οποίο ποστάρεις είναι εργαλείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Lumia που είναι καλυμμένο το όνομα ilLUMInati. 2
ff7lucas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ πρώτος θα πάω να τσιπαριστώ! Και θα περνάω ζάχαρη με τον Αντί και τον Lucifer. Όλα όσα σας λένε για καζάνια και φωτιές είναι ψέματα για να νιώθετε φόβο και τρόμο ώστε να μην ανακαλύψετε τον πραγματικό παράδεισο. Λέμε όχι στα fake news και την προπαγάνδα του Αρχάγγελου Γαβριήλ και στα υπόλοιπα εκδοτικά συγκροτήματα που ελέγχει. κλαιω απο τα γελια, ευχαριστω
Heybro Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Άμα κόψω το δάχτυλο κάποιου και πάω να πληρώσω θα το δεχτούν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις