Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά εδώ και καποια χρόνια χρησιμοποιώ τον παραπάνω SSD για λειτουργικό και εφαρμογές στο PC. 

Η κατάσταση του δίσκου παρουσιάζεται παρακάτω. 

5cqwi.jpg

Όπως θα δειτε φοράει το τελευταίο frimware , δεν φαίνεται να έχει κάποιο θέμα. 

Πολλές φορές όμως χάνεται από το σύστημα με αποτέλεσμα να πρέπει να τον αφήσω για μέρες εκτός του κουτιού και να δουλέψω με άλλον ssd έως ότου είναι σε θέση να τον αναγνωρίσει ξανά το σύστημα.

Ξέρετε αν υπάρχει λύση σε κάτι τέτοιο?

Γενικά βλέπω πως έχει αναφερθεί και αλλού το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν έχω δει πουθενά να παρουσιάζεται λύση. 

Οπόιος γνωρίζει κάτι, ας απαντήσει ακόμα και αν δεν είναι 100% σίγουρος 

Δημοσ.

ήταν γνωστό πρόβλημα με τους m4. Γραψε στο google crucial m4 missing/disappearing στο google και θα δεις τα αποτελεσματα. Νομιζα οτι το χανε φτιάξει με το τελευταίο firmware αλλά για να λες οτι υπαρχει ακόμα, μάλλον οχι και δεν νομίζω πλεόν να φτιαχτεί

• Like 2
Δημοσ.

ήταν γνωστό πρόβλημα με τους m4. Γραψε στο google crucial m4 missing/disappearing στο google και θα δεις τα αποτελεσματα. Νομιζα οτι το χανε φτιάξει με το τελευταίο firmware αλλά για να λες οτι υπαρχει ακόμα, μάλλον οχι και δεν νομίζω πλεόν να φτιαχτεί

Ναι στο τελευταίο firmware αναφέρεται η λύση του προβλήματος αυτού.

Σε εμένα άρχισε τα κουλά, αρκετά μετά την εγκατάσταση του τελευταίου firmware, μετά από μια διακοπή ρεύματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...