Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζετε ενα κινητο τηλεφωνο στο οποιο δεν θα βαλω καρτα gsm και θα το χρησιμοποιω αποκλειστικα ως mp3 player, σερφαρισμα στο ιντερνετ μεσω wifi κτλπ , εκπεμπει ακτινοβολια? Σκεφτομαι να το παρω στην κορη μου απλα δεν θελω ακτινοβολιες στο κεφαλι της απο τωρα...

Λογικα θα ειναι σαν ενα ταμπλετ τωρα που το σκεπτομαι...

Δημοσ.

Αφού δεν θα χρησιμοποιείς κάρτα σιμ τότε όχι δεν θα έχει καθόλου ακτινοβολία κινητής. Θα έχει του wifi βέβαια. Όχι ότι είναι επιβεβαιωμένο ότι βλάπτουν αυτά, αλλά w/e

• Like 2
Δημοσ.

εφοσον δεν εχει sim μεσα δε θα εκπεμπει τιποτα, οσον αφορα το κομματι της κινητης. απο κει και περα, εχεις το wifi, το οποιο το τρως ουτως η αλλως μεσα στο σπιτι.

για μενα, κατεβαζε της εσυ ο,τι ειναι να δει/ακουσει offline και μετα βαζε το σε airplane mode

Δημοσ.

Από την στιγμή που χρησιμοποιείται το τηλέφωνο για οποιοδήποτε λόγο εκπέμπει ακτινοβολία.

Δημοσ.

Θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζετε ενα κινητο τηλεφωνο στο οποιο δεν θα βαλω καρτα gsm και θα το χρησιμοποιω αποκλειστικα ως mp3 player, σερφαρισμα στο ιντερνετ μεσω wifi κτλπ , εκπεμπει ακτινοβολια? Σκεφτομαι να το παρω στην κορη μου απλα δεν θελω ακτινοβολιες στο κεφαλι της απο τωρα...

για την ιδια ακριβως ''δουλεια '' της εχω ενα ταμπλετ σε airplane mode 

Δημοσ.

Πληροφοριακά εκπέμπει έτσι και αλλιώς σήμα και χωρίς sim εκτός από το wifi και για δίκτυο κινητής λόγω κλήσεων έκτακτης ανάγκης.

Επίσης δεν νομίζω ότι στο σπίτι δεν έχετε wifi η σταθερό τηλέφωνο ή φούρνο μικροκυμάτων, και ότι ούτε εσείς δεν έχετε κινητά, έτσι και αλλιώς λοιπόν το παιδί είναι στην ακτινοβολία.

ΥΓ Επίσης είχαμε ένα άρθρο κάπου εδώ, αν το βρω θα το ποσταρω που έλεγε ότι δεν είναι βλαβερή η ακτινοβολία των κινητών.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως και η τηλεόραση με την οθόνη του PC ακόμα και οι πρίζες στο σπίτι ακτινοβολία εκπέμπουν

Δημοσ.

Για να μην έχει ακτινοβολια η κόρη σου, κλείσε το wifi router ,το ασυρματο και κινητό τηλέφωνο και μην ξαναναψεις τον φουρνο μικροκυμάτων. (που και όλα αυτα εκτός του τελευταίου, εχουν μικρη ακτινοβολια)

Με 2 λόγια, κλασική υστερία γονέων, χωρίς λογική.

Την μεγαλύτερη ακτινοβολία όλων την έχει ο Ηλιος, με διαφορά.

Επίσης δεν θα το βάλει και στο "κεφάλι" αν δεν έχει sim όπως λες.

• Like 1
Δημοσ.

Η επιρροή της ακτινοβολία χάνεται όταν απομακρύνουμε τη συσκευή μερικά μόλις εκατοστά από το σώμα μας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...