CENTAURUS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζετε ενα κινητο τηλεφωνο στο οποιο δεν θα βαλω καρτα gsm και θα το χρησιμοποιω αποκλειστικα ως mp3 player, σερφαρισμα στο ιντερνετ μεσω wifi κτλπ , εκπεμπει ακτινοβολια? Σκεφτομαι να το παρω στην κορη μου απλα δεν θελω ακτινοβολιες στο κεφαλι της απο τωρα... Λογικα θα ειναι σαν ενα ταμπλετ τωρα που το σκεπτομαι...
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού δεν θα χρησιμοποιείς κάρτα σιμ τότε όχι δεν θα έχει καθόλου ακτινοβολία κινητής. Θα έχει του wifi βέβαια. Όχι ότι είναι επιβεβαιωμένο ότι βλάπτουν αυτά, αλλά w/e 2
NT1G Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ προσπαθώ να αποφεύγω την ακτινοβολία μεταξύ 380 - 780 nm. 1
andreapaog328 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ προσπαθώ να αποφεύγω την ακτινοβολία μεταξύ 380 - 780 nm. εγω τη ραδιενεργεια 3
nvel Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ προσπαθώ να αποφεύγω την ακτινοβολία μεταξύ 380 - 780 nm.Βρυκόλακας; 1
duende Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 εφοσον δεν εχει sim μεσα δε θα εκπεμπει τιποτα, οσον αφορα το κομματι της κινητης. απο κει και περα, εχεις το wifi, το οποιο το τρως ουτως η αλλως μεσα στο σπιτι. για μενα, κατεβαζε της εσυ ο,τι ειναι να δει/ακουσει offline και μετα βαζε το σε airplane mode
saruman123 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Από την στιγμή που χρησιμοποιείται το τηλέφωνο για οποιοδήποτε λόγο εκπέμπει ακτινοβολία.
alada4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζετε ενα κινητο τηλεφωνο στο οποιο δεν θα βαλω καρτα gsm και θα το χρησιμοποιω αποκλειστικα ως mp3 player, σερφαρισμα στο ιντερνετ μεσω wifi κτλπ , εκπεμπει ακτινοβολια? Σκεφτομαι να το παρω στην κορη μου απλα δεν θελω ακτινοβολιες στο κεφαλι της απο τωρα... Λογικα θα ειναι σαν ενα ταμπλετ τωρα που το σκεπτομαι... για την ιδια ακριβως ''δουλεια '' της εχω ενα ταμπλετ σε airplane mode
panos- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Πληροφοριακά εκπέμπει έτσι και αλλιώς σήμα και χωρίς sim εκτός από το wifi και για δίκτυο κινητής λόγω κλήσεων έκτακτης ανάγκης. Επίσης δεν νομίζω ότι στο σπίτι δεν έχετε wifi η σταθερό τηλέφωνο ή φούρνο μικροκυμάτων, και ότι ούτε εσείς δεν έχετε κινητά, έτσι και αλλιώς λοιπόν το παιδί είναι στην ακτινοβολία. ΥΓ Επίσης είχαμε ένα άρθρο κάπου εδώ, αν το βρω θα το ποσταρω που έλεγε ότι δεν είναι βλαβερή η ακτινοβολία των κινητών. 1
AggelosTz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Και ο φούρνος μικροκυμάτων εκπέμπει ακτινοβολία παρεπιπτόντως.
ziaba Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως και η τηλεόραση με την οθόνη του PC ακόμα και οι πρίζες στο σπίτι ακτινοβολία εκπέμπουν
Zerg13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζετε ενα κινητο τηλεφωνο στο οποιο δεν θα βαλω καρτα gsm και θα το χρησιμοποιω αποκλειστικα ως mp3 player, σερφαρισμα στο ιντερνετ μεσω wifi κτλπ , εκπεμπει ακτινοβολια? Σκεφτομαι να το παρω στην κορη μου απλα δεν θελω ακτινοβολιες στο κεφαλι της απο τωρα... Λογικα θα ειναι σαν ενα ταμπλετ τωρα που το σκεπτομαι... Για να μην έχει ακτινοβολια η κόρη σου, κλείσε το wifi router ,το ασυρματο και κινητό τηλέφωνο και μην ξαναναψεις τον φουρνο μικροκυμάτων. (που και όλα αυτα εκτός του τελευταίου, εχουν μικρη ακτινοβολια) Με 2 λόγια, κλασική υστερία γονέων, χωρίς λογική. Την μεγαλύτερη ακτινοβολία όλων την έχει ο Ηλιος, με διαφορά. Επίσης δεν θα το βάλει και στο "κεφάλι" αν δεν έχει sim όπως λες. 1
dimips Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Η επιρροή της ακτινοβολία χάνεται όταν απομακρύνουμε τη συσκευή μερικά μόλις εκατοστά από το σώμα μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα