chrkain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπέρα εδώ και 9 μίνες έχω αγοράσει μια τηλεόραση της LG 43 UHD Smart είναι ακόμα στην εγγύηση εχθές το βράδυ μου έβγαλε στο αριστερό μέρος τις οθόνης 3 καθετες γεμίσαμε μια μαύρη και δύο γρι τη είναι αυτό ακριβός και το καλύπτει ι εγγύηση.. ευχαριστώ...
Mr_Terror Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Σιγουρα το καλυπτει η εγγυηση.Θα παρεις τηλεφωνο αυριο την Lg. Μπορει να ειναι panel, πλακετα τροφοδοσιας.Οτι και να ειναι σε καλυπτει η εγγυηση.
vairass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπέρα εδώ και 9 μίνες έχω αγοράσει μια τηλεόραση της LG 43 UHD Smart είναι ακόμα στην εγγύηση εχθές το βράδυ μου έβγαλε στο αριστερό μέρος τις οθόνης 3 καθετες γεμίσαμε μια μαύρη και δύο γρι τη είναι αυτό ακριβός και το καλύπτει ι εγγύηση.. ευχαριστώ... Τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία, έρχονται σε δύο ημέρες και την παίρνουν,μην ανησυχείς για τίποτα η LG σε αυτό το κομμάτι είναι κορυφή.
chrkain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 τελικά θα μου την αλαλάξουν με νέο μοντέλο γιατί δεν βρίσκουν panel ευχαριστώ.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα