GeorgeGK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ειμαι σίγουρος αν η κατηφορία ειναι εδώ ή στο softoware. Αν καποιος mod θεωρεί οτι ειναι λαθος η κατηγορια ας το μεταφέρει. To bs player μου πετάει τις τελευταίες μερες αυτό το error Και μολις πατήσω οκ κλεινει η εφαρμογή. Δοκιμάσα απεγκατάσταση και εγκατάσταση της τελευταίας εκδοσης του bs player οπως επίσης να εγκαταστησω και αυτό την εκδοση 2017 https://support.microsoft.com/en-us/help/2977003/the-latest-supported-visual-c-downloads Αλλα το πρόβλημα παραμένεις. Εχει κανεις καποια ιδεα στο πως μπορώ να το λύσω? Ευχαριστώ εντιτ: Απ οτι παρατηρώ δεν το κανω σε ολα τα αρχεία. Πχ σε ενα που δοκιμασα τώρα επαιζε κανονικά ενώ σε ενα αλλο με το που το πατάω να ξεκινησει το πετάει
micos000 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως να δοκίμαζες με άλλον Player; Δες mpc-hc ή potplayer.
GeorgeGK Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Μήπως να δοκίμαζες με άλλον Player; Δες mpc-hc ή potplayer. Εχω καταλήξει οτι αν δεν υπάρχουν υποτιτλοι (δεν ψαχνει δλδ απο μονο του αλλα τους εχω μεσα στο φακελο) δεν πετάει το πρόβλημα οποτε κανω αυτό πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα