constantineparas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ψάχνω για usb hub 2.0 ή και 3 με usb ή panel που μπαίνει στο κουτί του σταθερού.καμία πρόταση; Έχω δοκιμάσει ήδη αρκετά αλλά κανένα δεν μπορεί να βγάλει πολύ ρεύμα . π.χ. δεν μπορεί να φορτίσει ένα κινητό με 2A δεν λειτουργεί ο εξωτερικός σκληρός δίσκος ή θα λειτουργήσει εξαιρετικά αργά και άλλα. Αυτό λύνεται μόνο όταν συνδεθούν πίσω στη μητρική.
SaFiS Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν φταίνε τα hubs αλλά τα USB headers της μητρικής, που είναι σχεδιασμένα να βγάζουν 0.5Α. Τα πίσω τροφοδοτούνται από διαφορετικό κύκλωμα γι'αυτό και σηκώνουν αυτά που θέλεις. Γενικά, όλες οι μητρικές έτσι είναι...
constantineparas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) άρα ψάχνω μόνο usb hub για να πάρω ρεύμα από πίσω και είμαι οκ; καλό θα ήταν να είχε εξωτερική παροχή ρεύματος ή το usb αρκεί; Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2017 από constantineparas
HALF EVIL Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.skroutz.gr/s/5839754/TP-LINK-UH700.html Πολύ καλό και ποιοτικό. Το έχω και είναι ότι καλύτερο είχα σε usb hub.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα