Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με κρανος μηχανής (ξερω δεν εχει δουλειά εδω αλλα που να γραφομαι τώρα σε site μηχανών)

xampo_s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά. Πηρα στη σύντροφο μου ενα κράνος το οποιο φαινομενικά ηταν το σωστό κατα την αγορά καθως το αμέσως μεγαλύτερο νούμερο ήταν μεγάλο (ειχε κενό στο μέτωπο) . Ομως διαπιστώσαμε αργότερα οτι το αγορασθεν την πίεζε στο μέτωπο με αποτέλεσμα σε διαδρομές μεγαλύτερες των 10 λεπτών να της πονάει το κεφάλι και να αφήνει ενα Κόκκινο σημάδι στο μέτωπο απο την πίεση. Ειπαμε οτι θα ανοίξει με τον καιρό αλλα δεν... Ίσως γιατί οι συνήθεις διαδρομές ειναι μικρές και δεν προλαβαίνει να ανοίξει; Τι να κανω; Αν "φαω" λιγο το εσωτερικό παίζει να χαλασω την ασφάλεια του κράνους; Ή να το αφήσω να ανοίξει μόνο του. Ξερω οτι δεν πρέπει να σε πιεζει το κράνος στο μέτωπο και γενικα στο πανω μέρος του κεφαλιού. Τα φώτα σας ,χελπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πετά το και πάρε άλλο καλυτερο και όταν πας να ειναι και η δικιά σου μαζί για να το δοκιμάσει, επίσεις μην βιαστειτε θέλει ψάξιμο το κράνος

• Like 1

Φορεμένο κράνος θα γυρίσει ρε παιδιά ; 

Αγγελία σε ΧΕ, φόρουμ μηχανών, εδώ και αλλαγή κράνους, δυστυχώς η μόνη λύση

Στο σημείο του μετώπου δε πρόκειται ποτέ να ανοίξει...

Και εγώ πάντα έτσι την πατάω όταν κάνω βιαστικές αγορές εφόσον το medium small δεν έκανε και το medium large ήταν μεγάλο άρα η λογική επιτάσσει medium ... αλλά φαίνεται δεν είχε το κατάστημα και ήταν όμορφο το κράνος σε καλή τιμή και πήρατε το m/s και εγώ αυτό θα έκανα και θα την πατούσα :P αλλά στα λόγια πάντα σοφά τα λέω χαχαχαχα

• Like 1

Υπομονή και σε λίγο καιρό θα συμπιεστουν τα αφρολεξ και θα εφαρμόζει τέλεια.

Καλύτερα να το κρατήσει και να μην το αλλάξει με μεγαλυτερο

• Like 2

Δεν τα HJC ταιριάζουν καλύτερα στίς γυναίκες.

Όταν σε ενα κράνος "συμπιεστούν" τα αφρολεξ απο την χρηση το κράνος ηδη έχει λήξει απο καιρό και θέλει πέταμα

• Like 1

Και εγώ πάντα έτσι την πατάω όταν κάνω βιαστικές αγορές εφόσον το medium small δεν έκανε και το medium large ήταν μεγάλο άρα η λογική επιτάσσει medium ... αλλά φαίνεται δεν είχε το κατάστημα και ήταν όμορφο το κράνος σε καλή τιμή και πήρατε το m/s και εγώ αυτό θα έκανα και θα την πατούσα :P αλλά στα λόγια πάντα σοφά τα λέω χαχαχαχα

πουθενα δεν βρήκα M σκετο το συγκεριμένο. μαλλον δεν βγαινει(?)  ειχε μονο m/s m/L. πόσο λέτε να πιάσει μεταχειρισμένο; 

Δεν τα HJC ταιριάζουν καλύτερα στίς γυναίκες.

Όταν σε ενα κράνος "συμπιεστούν" τα αφρολεξ απο την χρηση το κράνος ηδη έχει λήξει απο καιρό και θέλει πέταμα

Η σειρα is δεν βγηκε καλη ειχε ενα ελλατωμα και δεν ξερω αν την εχουν διορθωσει σε νεοτερες παρτιδες.

Βάλε μια αγγελία με φωτογραφίες κλπ για να το πουλήσεις και πάρε κράνος άλλης μάρκας.

Δεν είναι όλα τα κεφάλια ίδια όπως δεν είναι και όλα τα κράνη. Σε κάποια άλλη μάρκα θα βρείτε ένα που να της ταιριάζει πολύ καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...