skiabox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά από χθες ένας εξωτερικός δίσκος που έχω βγάζει smart error 197 (value 200)με ένα utility που τον έλεγξα. Πάει για πέταμα κατευθείαν; Ευχαριστώ.
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι προσβασιμος η΄εχει θεματα οταν τον λειτουργεις? Κοιτα τον και με hdsentinel να δεις τι γινεται..
skiabox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι προσβάσιμος όποτε γουστάρει αυτός. Δηλαδή μία φαίνεται και μετά από 5 λεπτά μπορεί να εξαφανιστεί.
LambisElef Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Σαν πρόβλημα σύνδεσης μου ακούγεται. Ίσως φταίει το καλώδιο usb, η θήκη του.
georgioskchasiotis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά από χθες ένας εξωτερικός δίσκος που έχω βγάζει smart error 197 (value 200)με ένα utility που τον έλεγξα. Πάει για πέταμα κατευθείαν; Ευχαριστώ. Φίλε μου, το 200 ...είναι τα bad sectors !! Κάνε αντιγραφή όλα τα αρχεία και μετά κάντου πλήρες format, σίγουρα θα ελαττωθούν τα bad sectors, με κάμποσα format, αλλά να είσαι έτοιμος για άλλο δίσκο !! Μπορεί να κρατήσει κι 6 μήνες, μπορεί και στο επόμενο λεπτό. Τώρα αν δεν θέλεις να τον πετάξεις κι αφού δεν είναι για εκκίνηση, αλλά αποθήκη..... μπορείς να κάνεις τα παρακάτω: 1. Αφού εντοπίσεις που περίπου είναι τα bad sectors, 2. Να του κάνεις Partitioning σε π.χ. 2 ή 3 Partitions και μέσω του Partitioning, να απομονώσεις μόνο την περιοχή με τα χαλασμένα sectors σε 1 partition. 3. Μετά κάνε συνένωση των υπόλοιπων χώρων σε 1 παρτίσιον και είσαι ΟΚ !! 4. Το παρτίσιον με τα χαλασμένα σεκτορς, κάντο hidden (κρυφό) και δεν θα το βλέπεις, ούτε θα πηγαίνει εκεί ο Η/Υ σου, θα τα προσπερνάει ως ανύπαρκτα !!.... και θα ξεχάσεις ότι είχες πρόβλημα... 1
skiabox Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Περίπου τα ίδια διάβασα και σε ξένα forums ότι δηλαδή είναι στα τελευταία ο δίσκος και καλό είναι να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλο. Οπότε αυτό ακριβώς έκανα. Χρησιμοποίησα για το backup που ήθελα να πάρω έναν άλλο σκληρό. For the record ο σκληρός που τα έφτυσε ήταν wd και δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ, δηλαδή και εμένα μου έκανε εντύπωση πως χάλασε με τόση λίγη χρήση.
Sebu Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ποιος δισκος WD ήταν πληροφοριακά?? Καποιος απο τις καινουριες σειρες ή καποιος παλαιοτερος που απλα ηταν παρκαρισμενος καιρο και απλα τον χρησιμοποιουσες αραια και που?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα