Προς το περιεχόμενο

Nissan Greece Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχην εχω πεθανει στα γελια με αυτα πο διαβαζω απο το απογευμα!!! Ειστε πραγματικα μοναδικοι! Εμενα το νισσανακι μου καιει αρκετα μεσα στη πολη. Τωρα πανω κατω δεν ξερω ποσο παιδες!! Απλα οταν πηγαινα παλια ασπροπυργο εκαιγα ενα 10αρακι για πλακα για 66 χιλιομετρα με κινηση φαναρια στη καβαλας κλπ. Τωρα τι να σας πω και εγω δεν το εχω ψαξει επιστημονικα. Παντως οι Ιαπωνες να λεγεται οτι ειναι οι καλυτεροι χρονια τωρα!!! 

Στο Nissan club τσακονονται οι Toyotaioi πιο την εχει μικροτερη... την καταναλωση.Μαζι σας και εγω Toyota εχω.

χαχαχαχαχαχα ναι ρε εχει πολυ πλακα!!! επρεπε να το κανω nissan vs toyota mantri club

Δημοσ.

4 λιτρα στα εκατο με 1300 αμαξι σχεδον 20ετιας.νιωθω πως την πατησα.καινουργιο χιλιαρακι αυτοματο τριων μηνων κατω απο 6.5 δεν εχω δει.

για δυο χρονια ειχα το rx8 καταναλωσεις μεσα στην πολη κατω απο 12 δεν ειχα δει.εθνικη δεν το συζηταω.17-19 αλλα πηγαινα σταθερα πανω απο 200 220 .εβλεπες τον δεικτη της βενζινης να πεφτει .ωραιες εποχες.τωρα το παιζω οικονομολογος.

Δημοσ.

Ναι σιγουρα 4λ/100χλμ σε 20ετιας αυτοκινητο ... πλακα εχει ... τοσο δεν καταφέρνουν να πιασουν οι συγχρονοι κινητηρες τα πιανουν οι μαθουσαλες.. Τελικα τεχνολογια παει ολο και προς τα πισω οπως ο ποποτας με το "εμπρος πισω"

• Like 1
Δημοσ.

Για το pulsar τι λέτε; Το γλυκοκοιτάζω τελευταία...

Είχα κάνει test drive το diesel. Πολύ καλή υλοποίηση, όμορφο, ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ χώροι για επιβάτες μπρος και πίσω, το πιο vfm στην κατηγορία του. Ο κινητήρας του θεωρείται από τους καλύτερους diesel. Για τον βενζινοκινητήρα του δεν έχω άποψη καθώς δεν το είχα ψάξει.

• Like 1
Δημοσ.

Για το pulsar τι λέτε; Το γλυκοκοιτάζω τελευταία...

Για καινουργιο; Δες και το το Hyundai i30.Παρα πολυ καλο αμαξάκι.Στην κατηγορία του δεν παίζεται.

• Like 1
Δημοσ.

Για καινουργιο; Δες και το το Hyundai i30.Παρα πολυ καλο αμαξάκι.Στην κατηγορία του δεν παίζεται.

Καλό αλλά σε diesel σέρνεται, βενζίνη δεν ξέρω γιατί στην εταιρία τα έχουμε όλα σχεδόν diesel.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τουμπανα ειναι τουμπανα αλλα και τα Toyota δεν πανε πισω :)

Ωραία και τα toyota, ειδικά το AE86 (hachiroku).

Γενικά JDM, αλλά σαν τα NISSAN, τίποτα!!!! :-D  :-D  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Ωραία και τα toyota, ειδικά το AE86 (hachiroku).

Γενικά JDM, αλλά σαν τα NISSAN, τίποτα!!!! :-D  :-D  :-D

στα γκαζια τα nissan δεν πιανονται με τιποτα οκ..

ειναι τα απολυτα εργαλεια αλλα ακριβα :)

• Like 1
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=Du0B1EPrIP0'>https://www.youtube.com/watch?v=Du0B1EPrIP0
Ένεση καφεΐνης απευθείας στον εγκέφαλο!

https://www.youtube.com/watch?v=Du0B1EPrIP0
Ένεση καφεΐνης απευθείας στον εγκέφαλο!

στα γκαζια τα nissan δεν πιανονται με τιποτα οκ..

ειναι τα απολυτα εργαλεια αλλα ακριβα :)

Μπά, δε θα έλεγα ακριβά!!! Τώρα πλέον, όλα τα αμάξια στο ίδιο εύρος τιμών είναι, λόγω τεχνολογίας και ηλεκτρωνικών..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες της νισσαν , μια ερώτηση. Ήμουν ερωτευμένος με το τζουκ μέχρι που το πηρα τελικά το 13. Το 16 αναγκάστηκα να το πουλήσω γιατί άλλαξα χωρα. Απο τοτε όλο λενε για νέο σασί και πουθενά δεν φαινεται κατι τέτοιο. Τελικά η νισσαν μας πέταξε στη μούρη πριν λίγους μηνες το κικς που ειναι μια μαλακια και μιση (γνώμη μου). Ξέρει κανεις τι γινεται με νέο τζουκ? Θα βγει 2018 μοντέλο, θα ειναι μονο ανανεωμένο στα σημεία η θα φαει το σασί ανανέωση απο την αρχή? Μήπως το μοντέλο ειναι discontinued και το κικς πήρε τη θέση του? Απο μετ' δεν μπορω να βγάλω ακρη, οι μεν λενε ετσι οι δε γιουβέτσι.τα φωτα σας?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...