Προς το περιεχόμενο

Nissan Greece Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε φιλε καθε φορα τα ιδια εδω και τοσα χρονια εισαι βαρετος απλα!!

Τοσο καιει κλαψε κλαψε και ξανα κλαψε !!

αφου παω με 80-100 χιλιομετρα εκτος πολεως ποσο να καψει ;;;  

Αλλα αν θες ας το παμε αλλιως, σε ταξιδι με 50 ευρω ( 1,45 το λιτρο) κανω περιπου 600 χιλιομετρα χωρις ρεζερβα , εσυ ποσα κανεις ;  μην μας τρελαινεις ολα τα κορολα 1998 1,3 16V 86 αλογα τοσο καινε πανω κατω, μεσα στην πολη εννοειται οτι μπορει να φτασει και τα 8 αν εισαι με 1η και 2η ταχυτητα και αμα βαλεις και κλιμα ισως πας και 10. Εκτος πολεως φαντασου το σαββατο πηγα...βεργια χαλκιδικη απο κατω τουμπα,

πηγα γυρισα και εκαψε μισο κουτακι των 10 ευρω, δηλαδη εκανα 90 χιλιομετρα με μισο κουτακι !!!

και μαλιστα το ανοιξα σε 2 φασεις εως 170 !! Συνολικα το ενα κουτακι ( αφου εχεις Τογιοτα )

Μου εκανε με την ρεζερβα μολις αναψε 150 χιλιομετρα χαλαρα!!! ( αρα ειχα για μεσα στην πολη τουλαχιστον ακομα 20 να κανω) .

Επισης επειδη λες ψεματα ακου : Seat ibiza 1,4 16v σε ταξιδι κυριε συμφωνα με τον υπολογιστη ετρωγε 4,0 στα 100 !!!! Ισως δεν ξερεις να οδηγας ; λεω ισως ;

Με 13αρα corolla,  εαν καρφωσεις 5πεμπτη και πας ρολαροντας 70-90 και φυσας το γκαζι αντι να το πατας, δηλαδη το πατας απαλα χωρις να το βυθιζεις και επιταχυνης ομαλα, παιζει το 5αρι στα 100, δεν ειναι εξωγηινο.

Πρώτον, υποστηρίζει ότι καίει κάτω από 4.4lt/100, όχι 5/100. Έχει διαφορά έτσι;

Το 5/100 ενδεχομένως να μπορεί να γίνει, με 70-80χλμ/ώρα όπως λες, μπόλικη πίεση στα ελαστικά, ελάχιστο βάρος στο αυτοκίνητο και φυσικά (και πάνω απ' όλα) ομαλότατη οδήγηση, χωρίς στάσεις και σχεδόν αποκλειστικά με 5η στο κιβώτιο, όπου ίσα που ακουμπάς το γκάζι.

Εγώ ξαναλέω στο Starlet μου έχω δει 5.7/100, σε μικτό κύκλο. Έφυγα φουλαρισμένος από Αθήνα, πήγα Καρπενήσι, διαδρομές Καρπενήσι-χωριά, πήγα Πρέβεζα, έκανα μπάνια, και μια μέρα ξαναφούλαρα βάζοντας 41 λίτρα έχοντας κάνει ~710 χιλιόμετρα.

Τώρα άμα λέμε να πιάσουμε μια ευθεία 800 χιλιόμετρα στην οποία θα πηγαίνουμε με 75 στο 100% της διαδρομής, εκεί ναι, παίζει να πιάσουμε 4.4/100, και πιο κάτω.

Δεύτερον, το τι γράφει στιγμιαία, ή για μικρό χρονικό διάστημα το trip computer δε μου λέει κάτι, κι εγώ έχω δει να λέει 0.0/100 όταν δεν πατούσα γκάζι (με άλλο αυτοκίνητο, όχι το Starlet), ή ~3/100 όταν ίσα που το χάιδευα.

Εμείς όμως λέμε για μικτή κατανάλωση, απ' τη στιγμή που θα βάλεις μπρος έξω απ' το σπίτι σου, μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου, όπου θα μεσολαβήσουν φανάρια, διόδια, στάσεις, προσπεράσεις και δεν ξέρω 'γω τι άλλο.

Δημοσ.

Πρώτον, υποστηρίζει ότι καίει κάτω από 4.4lt/100, όχι 5/100. Έχει διαφορά έτσι;

Το 5/100 ενδεχομένως να μπορεί να γίνει, με 70-80χλμ/ώρα όπως λες, μπόλικη πίεση στα ελαστικά, ελάχιστο βάρος στο αυτοκίνητο και φυσικά (και πάνω απ' όλα) ομαλότατη οδήγηση, χωρίς στάσεις και σχεδόν αποκλειστικά με 5η στο κιβώτιο, όπου ίσα που ακουμπάς το γκάζι.

Δεύτερον, το τι γράφει στιγμιαία, ή για μικρό χρονικό διάστημα το trip computer δε μου λέει κάτι, κι εγώ έχω δει να λέει 0.0/100 όταν δεν πατούσα γκάζι, ή ~3/100 όταν ίσα που το χάιδευα.

Εμείς όμως λέμε για μικτή κατανάλωση, απ' τη στιγμή που θα βάλεις μπρος έξω απ' το σπίτι σου, μέχρι να φτάσεις στον προορισμό σου, όπου θα μεσολαβήσουν φανάρια, διόδια, στάσεις, προσπεράσεις και δεν ξέρω 'γω τι άλλο.

ρε φιλε και εσυ τα ιδια ;  θελεις να παμε μεχρι χαλκιδικη με 10 ευρω βενζινη και να δουμε ποιανου αυτοκινητο θα σταματησει πρωτο απο καυσιμο ;

Βενζινη θα βαλουμε εκτος πολεως για να γλυτωσεις τα φαναρια δεν ειναι πολυ δυσκολο :)

Το κορολα δεν εχει καν υπολογιστη να μετραει σε ειπα τι εγινε το σαββατο, εβαλα 10 ευρω

δηλαδη 1 κουτακι ακριβως πανω απο την ρεζερβα, πηγα χαλκιδικη εκανα 90 χιλιομετρα μεχρι το σπιτι μου και ειχα μισο κουτακι ακομα και την ρεζερβα, μην λεμε ξανα τα ιδια. Ειπαμε τα ιαπωνικα ειναι οικονομικα ολοι το ξερουν αυτο- ειδικα εκτος πολεως. Δηλαδη εσυ αν δεις του φιλου μου  οποιος εχει το προηγουμενο μοντελο 1995

και κανει με 10 ευρω σχεδον 180 χιλιομετρα θα παθεις εφραγμα ! ( αν ξερεις απο τογιοτα τα παλια εχουν economy mode)

• Like 1
Δημοσ.

Και μόνο που μετράς «κουτάκια» δεν ξέρω γιατί μπαίνω στον κόπο και απαντάω.

Δεν είναι αξιόπιστος ο τρόπος με τον οποίο μετράς την κατανάλωση, πόσες φορές να στο πούμε για να το εμπεδώσεις;

Ο τρόπος είναι ΕΝΑΣ: φεύγεις φουλαρισμένος και ξαναφουλάρεις. Ιδανικά στο ίδιο βενζινάδικο ελπίζοντας να μη σ' έχουν κλέψει τη μία από τις δύο φορές, με το αυτοκίνητο σε ευθεία, και ο υπάλληλος να σταματήσει να βάζει βενζίνη με το που σταματήσει η αντλία μόνη της, καθώς έστω και ένα λίτρο να σου βάλει παραπάνω (τη μία φορά), αλλάζει αρκετά το τελικό νούμερο, ειδικά αν η διανυθείσα απόσταση είναι μικρή.

Τι κουτάκια μου λες;

Επίσης έκανα edit πιο πάνω με δικό μου φετεινό παράδειγμα και πολύ συγκεκριμένα νούμερα και δεδομένα.

Εσύ μου λες για 10€ και πότε άναψε το λαμπάκι.

• Like 2
Δημοσ.

Και μόνο που μετράς «κουτάκια» δεν ξέρω γιατί μπαίνω στον κόπο και απαντάω.

Δεν είναι αξιόπιστος ο τρόπος με τον οποίο μετράς την κατανάλωση, πόσες φορές να στο πούμε για να το εμπεδώσεις;

Ο τρόπος είναι ΕΝΑΣ: φεύγεις φουλαρισμένος και ξαναφουλάρεις. Ιδανικά στο ίδιο βενζινάδικο ελπίζοντας να μη σ' έχουν κλέψει τη μία από τις δύο φορές, με το αυτοκίνητο σε ευθεία, και ο υπάλληλος να σταματήσει να βάζει βενζίνη με το που σταματήσει η αντλία μόνη της, καθώς έστω και ένα λίτρο να σου βάλει παραπάνω, αλλάζει αρκετά το τελικό νούμερο, ειδικά αν η διανυθείσα απόσταση είναι μικρή.

Τι κουτάκια μου λες;

Πάμε ξανά, με 50 ευρα βενζίνη βγάζω 600 σε ταξίδι, για λέγε τώρα τι γίνεται; καίει η όχι;

Και έτσι που λες να το κάνω 200 φορές τις 190 πάλι το κουτάκι το 1 θα μου βγάλει 150-180 χιλιόμετρα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει δίκιο..

Εγώ με Ιαπωνικό χιλιάρι 18 χρονών καιω 4 λιτρα.

Αν μου δώσεις καινούριο να πιλοτάρω το κόβω δύσκολο να ξεπεράσω τα 2 λίτρα!!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει δίκιο..

Έχουνε σχέση τα παλιά με τα καινούρια; ηλεκτρογκαζο με Ντιζα; τι μιλάω με ερασιτέχνες θεέ μου άδικα??!

Παραιτούμαι πάω να παίξω counter strike, βάλτε βενζίνη και κάντε υπολογισμούς όσους θέλετε, τον Ιαπωνα μου δνε τον φτάνετε. Nite.

• Like 1
Δημοσ.

Έχουνε σχέση τα παλιά με τα καινούρια; ηλεκτρογκαζο με Ντιζα; τι μιλάω με ερασιτέχνες θεέ μου άδικα??!

Παραιτούμαι πάω να παίξω counter strike, βάλτε βενζίνη και κάντε υπολογισμούς όσους θέλετε, τον Ιαπωνα μου δνε τον φτάνετε. Nite.

το γεροντάκι σου τι συμπίεση έχει? Για να σου πω τι έχουν τα καινούργια..
Δημοσ.

Πάμε ξανά, με 50 ευρα βενζίνη βγάζω 600 σε ταξίδι, για λέγε τώρα τι γίνεται; καίει η όχι;

Και έτσι που λες να το κάνω 200 φορές τις 190 πάλι το κουτάκι το 1 θα μου βγάλει 150-180 χιλιόμετρα.

Δεν παίζεσαι με τίποτα, μου αναφέρεις χρήματα αντί για λίτρα, κι εγώ πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου με τι τιμή έβαλες εσύ βενζίνη.

Δες το δικό μου παράδειγμα και προσπάθησε κι εσύ να επιχειρηματολογήσεις ακολούθως μπας και συνεννοηθούμε.

Ρε παιδιά έχει δίκιο..

Κι εγώ ιαπωνικό χιλιοτρακοσάρι με 4E-FE 18 ετών έχω, και σε μικτό κύκλο 4 λίτρα δε βλέπω.

Ίσως δω αν δεν πάω πάνω από 70 με 5η, σε μία και μόνο διαδρομή χωρίς στάσεις, π.χ. Αθήνα-Αλεξανδρούπολη.

Έχω γράψει τι οδηγάω κι εγώ, ίδιο μοτέρ φοράμε, αλλά πού.

Δημοσ.

Δεν παίζεσαι με τίποτα, μου αναφέρεις χρήματα αντί για λίτρα, κι εγώ πρέπει να μυρίσω τα νύχια μου με τι τιμή έβαλες εσύ βενζίνη.

Δες το δικό μου παράδειγμα και προσπάθησε κι εσύ να επιχειρηματολογήσεις ακολούθως μπας και συνεννοηθούμε.

Κι εγώ ιαπωνικό χιλιοτρακοσάρι με 4E-FE 18 ετών έχω, και σε μικτό κύκλο 4 λίτρα δε βλέπω.

Ίσως δω αν δεν πάω πάνω από 70 με 5η, σε μία και μόνο διαδρομή, π.χ. Αθήνα-Αλεξανδρούπολη.

Έχω γράψει τι οδηγάω κι εγώ, ίδιο μοτέρ φοράμε, αλλά πού.

Με 1.42 βενζίνη. Καλό βράδυ.

Δημοσ.

μικτό κύκλο[/u] 4 λίτρα δε βλέπω.

Ίσως δω αν δεν πάω πάνω από 70 με 5η, σε μία και μόνο διαδρομή χωρίς στάσεις, π.χ. Αθήνα-Αλεξανδρούπολη.

πώς το κόβεις? Αυτό που λέω να το εννοώ..!

Με 1.42 βενζίνη. Καλό βράδυ.

5,86λ! Μεταδεδομένα που λες..
Δημοσ.

πώς το κόβεις? Αυτό που λέω να το εννοώ..!

Α sorry αν ήταν σαρκασμός.

5,86λ! Μεταδεδομένα που λες..

Αφού δε μπορεί να κάνει σωστά τις πράξεις, μόνος του αυτοαναιρείται.

5.8/100 καίει και το δικό μου, που φοράει το ίδιο μοτέρ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...