Προς το περιεχόμενο

Nissan Greece Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια!!! Ας μαζευτουμε ολοι αυτοι που εχουμε στην κατοχη μας ΝISSAN!! Και εγω για να κανω την αρχη κατεχω ενα Almera n15 00' 90bhp Hatchback. 

Οσοι επιθυμουν μπορουν να βαλουν και φωτογραφιες.  :-)  :-D

• Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα 3 Nissan α πρωτα μου αυτοκινητα ...

Sunny 1.3 του  1988 (τεοκαρ)

Sunny 1.6 του 2002

Primera   1.6 του 2005

Πολυ καλα αμαξια ...

Διορθωση .Το δευτερο Sunny ηταν του 1992.Το Primera του 1995.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

Παρα πολυ καλα τα Sunny. Μπορουσες να κανεις παπαδες πανω τους και ηταν και ειναι ακομα πολυ γερα αμαξια. Ψαχνω και εγω τωρα να φτιαξω λιγο το δικο μου αν το βλεπεις. Θελω σιγουρα ζαντολαστιχα και σκεφτομαι μπρος και πισω προφυλακτηρα. Δεν ξερω... Τι λες?

• Like 1
Δημοσ.

Παρα πολυ καλα τα Sunny. Μπορουσες να κανεις παπαδες πανω τους και ηταν και ειναι ακομα πολυ γερα αμαξια. Ψαχνω και εγω τωρα να φτιαξω λιγο το δικο μου αν το βλεπεις. Θελω σιγουρα ζαντολαστιχα και σκεφτομαι μπρος και πισω προφυλακτηρα. Δεν ξερω... Τι λες?

Ποιο εχεις ?

Δημοσ.

Το εχω βαλει φωτογραφια πανω. Εχω το Almera n15 00' Hatchback 90bhp!! :)

Μια χαρα ειναι ....Ζαντολαστιχα μονο αν θελεις να αλλαξεις .

Το πολυ πολυ να βαψεις τους προφυλακτηρες στο χρωμα του αυτοκινητου,

Δημοσ.

ναι ζαντολαστιχα σιγουρα!! Ο ουρανος ειναι χαλια ομως!! θελει βαφη γιατι εχει καει το βερνικι... Σκεφτομουν αν ειναι να το πουλησω και να παρω ενα ιδιο με καλυτερο χρωμα ζαντολαστιχα κλπ. Ετοιμο δηλαδη γιατι αν ειναι να το φτιαξω θα μου βγουν περισσοτερα. θα προτιμουσα να ειναι ασημι η μπλε ας πουμε παρα πρασινο και θα ηθελα να εχει λιγα εξτρα πανω εξωτερικα. 140000 χιλιομετρα εχει. Δεν ξερω αν αξιζει να το δωσω...

• Like 1
Δημοσ.

Για ενα αμαξι 17 ετων εστω και αν τα χλμ δεν ειναι πολλα μην περιμενεις να πιασεις καλη τιμη...Αν εχεις σκοπο να το πουλησεις μην βαλεις πανω του ουτε ενα ευρω γιατι δεν θα το παρεις πισω.

Δημοσ.

Οχι το μονο που θελει ειναι εξωτερικα πραγματα. Μηχανικα ειναι αψογο!!! Αν βρεθει καποιος να το παρει καλως!! Στα 2000 θα το δωσω. Παρακατω δεν αξιζει γιατι δεν εχει τιποτα κακο στην τελικη. Και μετα θα παρω κατι καλυτερο σε νισσαν παλι.

• Like 1
Δημοσ.

Οχι το μονο που θελει ειναι εξωτερικα πραγματα. Μηχανικα ειναι αψογο!!! Αν βρεθει καποιος να το παρει καλως!! Στα 2000 θα το δωσω. Παρακατω δεν αξιζει γιατι δεν εχει τιποτα κακο στην τελικη. Και μετα θα παρω κατι καλυτερο σε νισσαν παλι.

Κοιτα στο car.gr να παρεις μια ιδεα ποσο τα πουλανε.

• Like 3
Δημοσ.

Καλημερα παιδια!!! Ας μαζευτουμε ολοι αυτοι που εχουμε στην κατοχη μας ΝISSAN!! Και εγω για να κανω την αρχη κατεχω ενα Almera n15 00' 90bhp Hatchback.

Οσοι επιθυμουν μπορουν να βαλουν και φωτογραφιες. :-) :-D

Το συγκεκριμένο καίει λίγο παραπάνω, το είχε φίλος και ρουφουσε το 20αρικο στο μπαμ.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο καίει λίγο παραπάνω, το είχε φίλος και ρουφουσε το 20αρικο στο μπαμ.

Να σου πω την αληθεια εμενα με βγαζει κομπλε σε χιλιομετρα το 20αρικο. Δεν ειχα ποτε θεμα. Κατι θα παιζει με του φιλου σου το αμαξι. Βεβαια εγω το οδηγω εκτος πολης. Αγιο στεφανο κλπ για την ακριβεια...

Δημοσ.

Ο πατερας μου ειχε το nissan cherry , οταν παντρευτηκαν και ηταν να γεννηθω, το δωσανε και πηρανε το nissan sunny 1400cc 81hp , θεοχαρακης , το n13 ! . Μετα ζηλεψε ο θειος μου και πηρε κι αυτος σε μπλε , εκεινου εγραφε σε αυτοκολητο καιω και αμολυβδη , (ειχε και αυτοκολητο CAT και το λεγε γατα ) . Σκυλι μαυρο , το δωσαμε ως αποσυρση το '11 για να παρουμε καινουριο μικρο κλπ κλπ , αν και ειχε βγαλει θεμα με το καρμπυρατερ εκανε αρρυθμιες κατι τετοιο. Ειχαν μπει 3-4 χερια απο «μαστορες» και δεν μπορουσαμε να βρουμε τι φταιει , παρολα αυτα δουλευε πένα . Πιστευω ο μαντρας θα το κρατησε για παρτυ του ή θα κοβει βολτες σε καποιες απ τις χώρες που συνορευουμε βόρεια...  Απο τη μια λυπηθηκε ο πατερας μου να το δωσουμε ,απ την αλλη λες , νταξει εκανε τον κυκλο του , δεν εχουμε εξοχικο να το παμε για παραδειγμα ή καποια αναλογη λυση .. ( Φιλος εχουν στην οικογενεια του ενα ιδιο για τους δρομους των νησιων , δεν κατανοει Χριστο λεμε :D αφηνουν τα καλα αμαξια τους και πανε με αυτο , ψηνονται βεβαια που δεν εχει air condition :P )

sorry για το σεντονι !

• Like 1
Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια εμενα με βγαζει κομπλε σε χιλιομετρα το 20αρικο. Δεν ειχα ποτε θεμα. Κατι θα παιζει με του φιλου σου το αμαξι. Βεβαια εγω το οδηγω εκτος πολης. Αγιο στεφανο κλπ για την ακριβεια...

Εντός πόλεως βρε φίλε, εκτός ούτε οι νταλίκες δεν καίνε :)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια δεν μετραμε την καταναλωση με ποσα ευρω βαζουμε αλλα με ποσα λιτρα καιει το αυτοκινητο ...

Λιτρα Χ 100 : διανυθεντα χιλιομετρα = .... . Αυτη ειναι η καταναλωση.

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...