james01gr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Στις 24/9/2017 στις 1:16 ΜΜ, Manjaro είπε Δεν με νοιάζει απο τι φτιάχνεται αλλά με νοιάζει ο ήχος που κάνει όταν σκοτώνει... ούπς αυτό είναι απο άλλη ταινία (tropic thunder) Δεν με νοιάζει απο τι φτιάχνεται αλλά με νοιάζει το χρώμα, όπως είπα δεν θέλω να αφήσει χρώμα στα ρούχα... Αυτό που κάνει την δουλειά στο ξύδι για χρήση στην γενική καθαριότητα είναι το οξεικό οξυ (που είναι και το βασικό συστατικό του) κυρίως οπότε και εργαστηριακά φτιαγμένο να είναι δεν με νοιάζει (ίσως και καλύτερα γιατι θα είναι καθαρότερο και φθηνότερο) Αλλά όπως σου είπα και αυτό θα το δοκίμαζα... τεσπα αν δεν βρω τίποτα ίσως τους πάρω τηλέφωνο τι να κάνω... πολύ στράβωσα πάντως με αυτό δεν ειναι κάνα σπάνιο ορυκτό ξύδι ειναι έλεος γιατι κανένας δεν πουλάει;; Τι μου θύμησες... Κάναμε πειράματα για την διπλωματική και χρησιμοποιούσαμε οξικο οξύ, συγκέντρωση 99%.σου έπεφτε στο χέρι και έκανε 2 μερες να ξεβρωμισει. Μετά από έναν μήνα βέβαια, είχα πάθει ανοσία στην μυρωδιά...
SilentVoice Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Στις 31/10/2022 στις 12:14 ΠΜ, Confidence είπε https://washerhouse.com/3/el/4149-udalenie-rzhavchiny-limonnoy-kislotoy.html 2 χρόνια μετά, πως τα ξεθαβετε;
tzotzo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Μα εννοείται πως σας συγχωρώ! Μην το συζητάτε καθόλου και πραγματικά μη το ξανασκεφτείτε! Γίνεται άλλωστε, να παρεξηγήσω έναν κύριο που βρίσκεται στο όριο της γραφικότητας με τα όσα γράφει; Ισα ίσα, διασκεδάζω με τα όσα λέτε (ο βασικός λόγος για τον οποίο μπαίνω και στο παρόν forum)! Μαθαίνω από τον καλύτερο. Ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις και ανταποδίδω. Πάντως αν έχετε πρόβλημα με τις οσμές και πάτε και γυμναστήριο να κοιτάξετε τη διατροφή σας. 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε Μα εννοείται πως σας συγχωρώ! Μην το συζητάτε καθόλου και πραγματικά μη το ξανασκεφτείτε! Γίνεται άλλωστε, να παρεξηγήσω έναν κύριο που βρίσκεται στο όριο της γραφικότητας με τα όσα γράφει; Ισα ίσα, διασκεδάζω με τα όσα λέτε (ο βασικός λόγος για τον οποίο μπαίνω και στο παρόν forum)! Μαθαίνω από τον καλύτερο. Ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις και ανταποδίδω. Πάντως αν έχετε πρόβλημα με τις οσμές και πάτε και γυμναστήριο να κοιτάξετε τη διατροφή σας.
MauroPaltoudias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, tzotzo είπε Μαθαίνω από τον καλύτερο. Ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις και ανταποδίδω. Μπράβο, καλή πρόοδο σας εύχομαι λοιπόν και καλή σχολική χρονιά ! Εφεξής θα ψωνίζω μόνο από Delicatessen (μάλιστα, θα σας στέλνω και ένα link για να μου λέτε αν το εγκρίνετε ή όχι / αν όχι, εννοείται πως πηγαίνουμε στο επόμενο, χωρίς δεύτερη σκέψη). Επίσης, θα ήθελα από το βήμα αυτό, να σας ευχαριστήσω πολύ που βρήκατε την πηγή του κακού, μέσα από τέτοια έγκυρα άρθρα. Είστε αξιέπαινος για την προσπάθεια σας, να μου στέλνετε τέτοια, στο γνωστό δεκάλεπτο του "πρωινού" χωρούν μια χαρά! 12 λεπτά πριν, tzotzo είπε Πάντως αν έχετε πρόβλημα με τις οσμές και πάτε και γυμναστήριο να κοιτάξετε τη διατροφή σας. Εγώ τη διατροφή μου, εσείς τη διαΣτροφή σας. Έτσι είναι αυτά, πρέπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, δεν είναι λύση να κουκουλώνουμε τις εμμονές μας. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias 1
tzotzo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Επίσης, θα ήθελα από το βήμα αυτό, να σας ευχαριστήσω πολύ που βρήκατε την πηγή του κακού, μέσα από τέτοια έγκυρα άρθρα. Είστε αξιέπαινος για την προσπάθεια σας, να μου στέλνετε τέτοια, στο γνωστό δεκάλεπτο του "πρωινού" χωρούν μια χαρά! https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/sweating-and-body-odor/diagnosis-treatment/drc-20353898 ελαφρώς πιο έγκυρο. Από ότι καταλαβαίνω και θεματάκια με τις σωματικές οσμές σας έχετε, και με τα γαστρεντερολογικά σας έχετε. μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τον αγαπημένο σας Αλφρέδο;
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, tzotzo είπε Από ό,τι καταλαβαίνω και θεματάκια με τις σωματικές οσμές σας έχετε, και με τα γαστρεντερολογικά σας έχετε. μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε τον αγαπημένο σας Αλφρέδο; Α όχι, δεν θα το έλεγα. Εκτός και αν θεωρείτε αφύσικη την καθημερινή αυτή διαδικασία (λογικό, αν έχετε να ασκήσετε το άθλημα καμιά βδομάδα). Ως προς τη διαΣτροφή τώρα (σε όρους προσωπικής εμμονής που έχετε) : σε καμία περίπτωση! Alfredo, Kardis, Milbona και ξερό (από τα LIDL πάντα) ψωμί! (Αχ με αυτά τα ορθογραφικά σας και τα ψεματάκια σας, θα σας μαλώσω : πόσες φορές είπαμε ότι το "ό, τι" γράφεται με κόμμα, καθώς αφορά στην αναφορική αντωνυμία και όχι στον ειδικό σύνδεσμο "ότι" ; Επίσης, δεν μάθαμε στην τέταρτη τάξη του δημοτικού σχολείου ότι δεν μπαίνει κόμμα πριν το "και";) 8 ώρες πριν, tzotzo είπε ελαφρώς πιο έγκυρο. Πιο έγκυρο μπορεί να είναι, απλώς δεν βρίσκω σε ποιό σημείο αναφέρει, αυτό που εσείς υποστηρίζετε εμμονικά, εδώ και περίπου έναν μήνα και κάτι ψιλά (διατροφή από τα LIDL). Θέλετε να μου το υποδείξετε; 😂 Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2022 από MauroPaltoudias
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Στις 1/11/2022 στις 9:10 ΜΜ, james01gr είπε Τι μου θύμησες... Κάναμε πειράματα για την διπλωματική και χρησιμοποιούσαμε οξικο οξύ, συγκέντρωση 99%.σου έπεφτε στο χέρι και έκανε 2 μερες να ξεβρωμισει. Μετά από έναν μήνα βέβαια, είχα πάθει ανοσία στην μυρωδιά... Οι μυρωδιές σε αρκετές περιπτωσεις απαιτούν διαφορετική αντιμετώπιση σε σχέση με την απορρυπανση το καθάρισμα η την απολύμανση. Θέλουν άλλους χημικούς παράγοντες δηλαδή.
xchristosx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 https://www.skroutz.gr/s/37464235/BIO-ME-Μαλακτικό-Ρούχων-με-Ξύδι-από-Λευκό-Κρασί-και-Αιθέρια-Έλαια-με-Άρωμα-Λεβάντα-20-Μεζούρες.html?from=featured&product_id=123736206
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα