Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά τρώνε ban όλα τα accounts έτσι? Όχι πχ το 1/2 ή τα 2/3 κτλπ κτλπ

Οχι,απο οτι καταλαβα ειναι στην κριση των admin.

Εγω προσωπικα  εκανα αναφορα για 2ο account που τσεκαρισμενα πουλουσε τα ιδια με ενα αλλο και εφαγε ban το 2ο που δεν ειχε αξιολογησεις,αλλα εμεινε το <<κανονικο>>.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

To ότι κάποιος αναφέρει λογιαριασμούς ως διπλούς, δεν σημαίνει και ότι είναι. Ή ότι αποδεικνύεται ότι είναι.

Έχουμε, λ.χ., περιπτώσεις ξεδιάντροπης αντιγραφής αγγελίας, κείμενο, εικόνες, με μόνη διαφορά επικοινωνία και μέρος. Δεν ήταν διπλοί λογαριασμοί.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Αν θυμάμαι καλά τρώνε ban όλα τα accounts έτσι? Όχι πχ το 1/2 ή τα 2/3 κτλπ κτλπ

Αυτο ειναι το concept ναι :)

Καλά μην ορκίζεσαι.. Το έχω κάνει και δεν έγινε τίποτα...

Κοιτα, προσωπικα αν δεν πιστοποιησω πως 2 ή περισσότερα accounts ανήκουν στον ιδιο, δεν προχωρω σε ban, όπως και οι υπολοιπο mods. Tο οτι γίνεται ενα report, δινει σημα να το ψαξουμε, δε σημαινει απαραίτητα πως ειναι όντως περίπτωση 2πλου λογαριασμού. :)
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Έχουμε, λ.χ., περιπτώσεις ξεδιάντροπης αντιγραφής αγγελίας, κείμενο, εικόνες, με μόνη διαφορά επικοινωνία και μέρος. Δεν ήταν διπλοί λογαριασμοί.

Ίδια προϊόντα, ίδιες τιμές, ίδια περιγραφή, ίδιες εικόνες, διαφορετική επικοινωνία και μέρος. Ήταν αδέρφια/ζευγάρι/φίλοι/συγγενείς ξέρω γω με κοινά πράγματα και προσπαθούσαν να τα πουλήσουν κι οι 2 ή βοηθούσε ο ένας τον άλλο να τα πουλήσει και μετά ήρθε κι 2ος κι έφτιαξε account για να τα πουλήσει μόνος του?

Αυτο ειναι το concept ναι :)

Άρα αυτά εδώ τα 2 ανήκουν στην περίπτωση που ανέφερε ο Snoob?

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/videogamesvarious/973964-retro-κονσολεσ-συλλογη/

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/videogamesvarious/975076-retro-κονσολεσ-συλλογη/

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πρόσφατη περίπτωση που θυμάμαι (για την τιμή δεν είμαι 100% σίγουρος αν ήταν ίδια), απλά αντί να καθίσει να φτιάξει αγγελία, αντέγραψε τα πάντα από υπάρχουσα, ίδιο μοντέλο κτλ.

Ήρθαν 2 αναφορές, η μία από χρήστη που θεωρούσε (όχι παράλογα) πως έπιασε λαυράκι, διπλό λογαριασμό, και η δεύτερη από τον αγανακτισμένο χρήστη που είχε παιδευτεί να στήσει μια ευπαριουσίαστη αγγελία και ήρθε ο άλλος και την αντέγραψε.

Ο πρώτος, δεν αποκλείεται να νομίζει μέχρι σήμερα ότι "τους έδωσα τον 2πλο λογαριασμό στο πιάτο και δεν έκαναν τίποτε".

• Super Moderators
Δημοσ.

Ah ok μιλάμε για αγγελία με 1-2 προϊόντα που υπάρχουν αρκετές πιθανότητες το να τα έχουν και να τα πουλάνε διάφορα άτομα.

Πχ στα links που έδωσα πιο πάνω πόσες πιθανότητες υπάρχουν να είναι διαφορετικά άτομα? :P

Btw έχει φάει ban μόνο ένα από τα δύο accounts αντί και για τα δύο που είπε πιο πάνω ο stormrain ότι γίνεται κανονικά.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από ό,τι βλέπω, και οι δύο λογαριασμοί πήραν ban. Αν εννοείς γιατί δεν πήραν οριστικό και οι δύο:

1. Δεν μπορώ να σχολιάσω δημόσια συντονιστική ενέργεια (πολλώ δε μάλλον όχι δική μου)

2. Η εφαρμογή των όρων χρήσης, συμπεριλαμβανομένων αυτών των αγγελιών, επαφίεται στην κρίση του εκάστοτε συντονιστή/γενικού συντονιστή/διαχειριστή που αναλαμβάνει να κλείσει την αναφορά.

Για περισσότερες πληροφορίες για συγκεκριμένες περιπτώσεις (και όχι για γενική συζήτηση), αποκλειστικά με προσωπικό μήνυμα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπέθεσα ότι είναι perma συνήθως αυτά, επειδή η "τιμώρια" είναι πως θα χάσει κάποιος τις αξιολογήσεις των accounts, αλλιώς δεν έχει καν νόημα το ban... :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Νόημα σαφώς και έχει: είναι μεγάλη ζημιά για έναν πωλητή να μη μπορεί να βλέπει τα μηνύματά του ή να ρωτάνε ενδιαφερόμενοι "γιατί δεν απαντάει" και να μαθαίνουν πως είναι αποκλεισμένος.

Πάντως, πολλά από αυτά τα θέματα θα λυθούν με τη νέα πλατφόρμα: και λιγότεροι λόγοι να θέλει να "ξεγλιστρήσει" κάποιος από τους όρους χρήσης, και, κυρίως, λιγότερο εύκολο να το κάνει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Νόημα σαφώς και έχει: είναι μεγάλη ζημιά για έναν πωλητή να μη μπορεί να βλέπει τα μηνύματά του ή να ρωτάνε ενδιαφερόμενοι "γιατί δεν απαντάει" και να μαθαίνουν πως είναι αποκλεισμένος.

Προσωρινή όμως, τπτ σε σχέση με την μόνιμη χασούρα των δεκάδων αξιολογήσεων. :P

Δημοσ.

Σε περιπτωση δευτερου λογαριασμου ομως δε θα επρεπε να διαγραφονται και οι δυο λογαριασμοι?

Σε αυτον που εκανα αναφορα σβηστηκε ο <<μικρος>> λογαριασμος,αλλα σε ιδια περιπτωση καποιου που ειχα συναλλαγη εν εξελιξη

του εσβησαν τον κανονικο λογαριασμο.

Πως λειτουργει αυτο ακριβως?

• Super Moderators
Δημοσ.

Εξαρτάται από τα δεδομένα της κάθε περίπτωσης. Μπορεί στη δεύτερη περίπτωση που αναφέρεις ο χρήστης να είχε υποπέσει και παλιότερα στο ίδιο παράπτωμα, να είχε προειδοποιηθεί πως αν το επαναλάβει θα χάσει και τον αρχικό λογαριασμό του, να έγραψε την προειδοποίηση στα παλαιότερα των υποδυμάτων του και να είχε την κατάληξη που είχε.

Δημοσ.

Αυτος ο χρηστης μοιαζει με εναν Θεkλα. Να γινει ενας ελενχος παρακαλω :)

Ολα κι'ολα εχω ηδη δηλωσει οτι ειναι/ηταν η εμπνευση μου για το username!

(Τι απεγινε αυτος ομως?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...