Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ένα καλό "debloater" (φαντάζομαι θα υπάρχει, εδώ υπήρχε για το s4) θα πηγαίνει πολύ καλά νομίζω, χωρίς ανάγκη για αλλαγή rom. Άλλωστε πιο stable απ την official δύσκολα θα βρεις...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν με πρόλαβες! Δεν σου έστειλα κι εγώ, το αποφάσισα και το πήρα γρήγορα. Δεν ήξερα τα θέματα αυτά, το f πήρα. Πιστεύω να πέτυχα μοντέλο χωρίς πρόβλημα, θα δείξει! Λίγο που είδα πάντως, μάλλον από υπερβολική θερμοκρασία συμβαίνει (εγώ γενικά δεν τα ζορίζω πολύ τα κινητά, πολύ απλή χρήση), μπορεί να συμβεί και στο c, αλλά ακόμα κι γίνει στραβή υπάρχουν λύσεις. Οπότε προς το παρόν δεν αγχώνομαι. :)

Είδα ότι γράφει και ο heybro για 3 και όντως μου το είχες πει κι εσύ, αλλά επειδή η διαφορά στην τιμή ήταν πολύ μικρή σκέφτηκα να πάω σε 4 λόγω πιο καινούργιου android, καλύτερης οθόνης, fingerprint (αν και είναι λίγο περίεργη η υλοποίηση της samsung) κλπ.

Heybro με custom roms, root κλπ δεν πιστεύω να ασχοληθώ. Τουλάχιστον άμεσα.

Όπως έγραψες πρόσεξε με τη θερμοκρασία εκεί υπάρχει θέμα και από κολλάτε ένα μέρος της mmc. Σαφώς καλύτερο το Note 4 σε οθόνη κυρίως είναι κορυφή. Αν ασχοληθείς με Roms εδώ είμαι να κάνεις το κινητό πύραυλο.

Όταν ξεκινήσεις να ασχολείσαι και με custom roms θα το δεις να γίνεται διαστημόπλοιο... :)

Χωρίς να δω το σχόλιο σου έγραψα ότι θα γίνει πύραυλο με μια Rom. Όπως έχω το note 3 τόσα χρόνια με custom. Τα τελευταία πραγματικά note πραγματικά εξαιρετικά κινητα ακόμα και σήμερα κρατιούνται πάρα πολύ καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν το κινητό σούπερ, πολύ ωραίο σε όλα μέχρι τώρα!

Έχω μια απορία για τη γρήγορη φόρτιση, υπάρχει θέμα με θερμοκρασίες και καταπόνηση της μπαταρίας αν τη χρησιμοποιώ συστηματικά; Μήπως καλύτερα απλό φορτιστή αν δεν υπάρχει βιασύνη;

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν το κινητό σούπερ, πολύ ωραίο σε όλα μέχρι τώρα!

Έχω μια απορία για τη γρήγορη φόρτιση, υπάρχει θέμα με θερμοκρασίες και καταπόνηση της μπαταρίας αν τη χρησιμοποιώ συστηματικά; Μήπως καλύτερα απλό φορτιστή αν δεν υπάρχει βιασύνη;

Καλύτερα απλό φορτιστη και να έχεις κλειστό το quick charge εφόσον υπάρχει επιλογή να το κλείσεις. Ώστε να μην έχεις το θέμα με την mmc. Το κινητό είναι όντως super και εύχομαι να το ευχαριστηθείς στο έπακρο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο ο φορτιστής, κανονικά δεν πρέπει να ζεσταίνεται πολύ αν δεν το χρησιμοποιείς.

Όχι δε ζεσταίνεται ιδιαίτερα, απλά το λέω από την άποψη να μη ζορίζεται τζάμπα η μπαταρία.

Δημοσ.

Καλύτερα με τον δικό του φορτιστή και ας κάνει όση ώρα θέλει.

Όσο ποιο αργά τόσο ποιο πολύ θα κρατήσει η μπαταρία.

• Like 1
Δημοσ.

Καλύτερα με τον δικό του φορτιστή και ας κάνει όση ώρα θέλει.

Όσο ποιο αργά τόσο ποιο πολύ θα κρατήσει η μπαταρία.

Ο δικός του fast charger είναι, απλά μπορείς να κλείσεις τη γρήγορη φόρτιση από τις ρυθμίσεις και να φορτίζει κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...