Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν αξίζει το note 4 είναι δεινόσαυρος μπροστά στο 32αρι se που ναι έκδοση του 2017

Εμένα πιστεύω θα μου φανεί διαστημικό μπροστά σε ένα neffos y5l που χρησιμοποιώ τώρα! :D 

Φίλος έχει το iphone se 32gb και σκέφτεται ανταλλαγη με ΝΟΤΕ 4 αξίζει παιδιά τόσο ετών κινητό;

Πιστεύω ότι αξίζει αν τον ενδιαφέρει κάποιο από τα ειδικά χαρακτηριστικά του note (οθόνη, πενάκι). Αν όχι μπορεί να μείνει στο iphone ή να το αλλάξει με πολλές άλλες συσκευές.

Δημοσ.

Πρώτες εντυπώσεις άριστες, πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθώ! :)

Με γεια Zio, γράψε για την μπαταρία πόσες ώρες βγάζει; το σκέφτομαι και εγώ πλάκα πλάκα, πόσο το πήρες;

Δημοσ.

Δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα εγώ για την μπαταρία γιατί κάνω πολύ light χρήση, με όλα κλειστά σχεδόν! 200€ το πήρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είμαι αντιπροσωπευτικό δείγμα εγώ για την μπαταρία γιατί κάνω πολύ light χρήση, με όλα κλειστά σχεδόν! 200€ το πήρα.

ολα κλειστα ; τι το πηρες βρε ; εχω ενα 3310 το αλλαζεις ;  :)

Δημοσ.

ολα κλειστα ; τι το πηρες βρε ; εχω ενα 3310 το αλλαζεις ;  :)

Το καινούργιο ή το παλιό; Χαχα :P

Συνήθως δεν τα έχω όλα ανοιχτά στα smartphone που έχω, ανοίγω όταν κάτι χρειάζομαι :)

• Like 1
Δημοσ.

Το καινούργιο ή το παλιό; Χαχα :P

Συνήθως δεν τα έχω όλα ανοιχτά στα smartphone που έχω, ανοίγω όταν κάτι χρειάζομαι :)

το παλιο γιατι κραταει πολυ η μπαταρια κανα 2 μηνες χαχα !

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς τί παίζει στα 200 ευρώ (κινέζικα και στην καλύτερη κανα

honor 6x-ok κινέζικο αλλα΄τουλάχιστον οι φωτογραφίες του αξίζουν), να το χαρείς!

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς τί παίζει στα 200 ευρώ (κινέζικα και στην καλύτερη κανα

honor 6x-ok κινέζικο αλλα΄τουλάχιστον οι φωτογραφίες του αξίζουν), να το χαρείς!

Σε αυτά τα λεφτά έχει επιλογές κάποιος σε πιο καινούργια ή σε εντελώς καινούργια τηλέφωνα. Αν δηλαδή κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα ειδικά χαρακτηριστικά του note έχει πολλές επιλογές. Όχι ότι υστερεί κάπου, αλλά αν για κάποιον το πενάκι είναι αδιάφορο ας πούμε γιατί να κοιτάξει προς note;

Εγώ που ήθελα συγκεκριμένα μεγάλη οθόνη και πενάκι δεν είχα άλλη επιλογή, γενικά αν κάποιος θέλει πενάκι δεν έχει επιλογή και δεν μπορώ να καταλάβω πως και δεν έχουν βγάλει οι Κινέζοι αντίστοιχα μοντέλα!

Δημοσ.

Ελπίζω να πήρες το n910c και όχι το 910f μοντέλο που βγάζουν πρόβλημα στην mmc και πάνε χαμένα. Έκανε μεγάλη πατάτα σε αυτά τα μοντέλα η samsung. Αν έβλεπα το θέμα θα σε πρότεινα note 3 με Note 8 Rom με όλα τα καλούδια note 5 note 7 S8 note 8 αλλά λογικά υπάρχουν τέτοιες Rom και για το Note 4. Όπως και να έχει θα σε βγάλει σίγουρα 2 3 χρόνια ακόμα και σαν πρώτο κινητό. Κάποτε η samsung έβγαζε κινητα τώρα βγάζει φρου φρου και αρώματα. Στο high end τουλάχιστον.

• Like 2
Δημοσ.

Ελπίζω να πήρες το n910c και όχι το 910f μοντέλο που βγάζουν πρόβλημα στην mmc και πάνε χαμένα. Έκανε μεγάλη πατάτα σε αυτά τα μοντέλα η samsung. Αν έβλεπα το θέμα θα σε πρότεινα note 3 με Note 8 Rom με όλα τα καλούδια note 5 note 7 S8 note 8 αλλά λογικά υπάρχουν τέτοιες Rom και για το Note 4. Όπως και να έχει θα σε βγάλει σίγουρα 2 3 χρόνια ακόμα και σαν πρώτο κινητό. Κάποτε η samsung έβγαζε κινητα τώρα βγάζει φρου φρου και αρώματα. Στο high end τουλάχιστον.

Note 3 του είχα πει εξαρχής... Αλλά Οκ λογικά το καινούριο είναι καλύτερο.

Δημοσ.

Για αυτό έγραψα note 4 n910c μοντέλο μην πάρει το F και του βγάλει πρόβλημα μετά από κάτι μήνες. Υπάρχουν αρκετές Roms και για το Note 4.

• Like 1
Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά έχει επιλογές κάποιος σε πιο καινούργια ή σε εντελώς καινούργια τηλέφωνα. Αν δηλαδή κάποιον δεν τον ενδιαφέρουν τα ειδικά χαρακτηριστικά του note έχει πολλές επιλογές. Όχι ότι υστερεί κάπου, αλλά αν για κάποιον το πενάκι είναι αδιάφορο ας πούμε γιατί να κοιτάξει προς note;

Εγώ που ήθελα συγκεκριμένα μεγάλη οθόνη και πενάκι δεν είχα άλλη επιλογή, γενικά αν κάποιος θέλει πενάκι δεν έχει επιλογή και δεν μπορώ να καταλάβω πως και δεν έχουν βγάλει οι Κινέζοι αντίστοιχα μοντέλα!

Κυρίως για τις κάμερες το είπα. Δεν ξέρω πόσα μοντέλα υπάρχουν με ois στα 200 ευρώ. Και snap 805...
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν με πρόλαβες! Δεν σου έστειλα κι εγώ, το αποφάσισα και το πήρα γρήγορα. Δεν ήξερα τα θέματα αυτά, το f πήρα. Πιστεύω να πέτυχα μοντέλο χωρίς πρόβλημα, θα δείξει! Λίγο που είδα πάντως, μάλλον από υπερβολική θερμοκρασία συμβαίνει (εγώ γενικά δεν τα ζορίζω πολύ τα κινητά, πολύ απλή χρήση), μπορεί να συμβεί και στο c, αλλά ακόμα κι γίνει στραβή υπάρχουν λύσεις. Οπότε προς το παρόν δεν αγχώνομαι. :)

Είδα ότι γράφει και ο heybro για 3 και όντως μου το είχες πει κι εσύ, αλλά επειδή η διαφορά στην τιμή ήταν πολύ μικρή σκέφτηκα να πάω σε 4 λόγω πιο καινούργιου android, καλύτερης οθόνης, fingerprint (αν και είναι λίγο περίεργη η υλοποίηση της samsung) κλπ.

Heybro με custom roms, root κλπ δεν πιστεύω να ασχοληθώ. Τουλάχιστον άμεσα.

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...