Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε νομίζω να τίθεται θέμα κλοπής από ελιές των πεζοδρομίων.

Τι σε κάνει να το νομίζεις αυτό ?

Πιστευεις ότι αυτές οι ελιές δεν ανήκουν σε κανένα ή ότι είναι ας πούμε σε "public domain" ?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι θες άδεια από τον δήμο.Προφανώς ρωτάς και τον ιδιοκτήτη για να μπείς στην αυλή του να μαζέψεις.(είτε τις ελίες τησ αυλής του είτε τα κλαριά των ελιών που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο).Στο δήμο μου το κάνουν αρκετοί.Ένας κιόλας απ'ότι λένε οι γονείς μου το κάνει 30+ χρόνια.

Τώρα για την ρύπανση που λένε δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα.Τρείς λεμονιές έχουμε στο κήπο και μια χαρά χρησιμοποιούμε τα λεμονάκια χρόνια τώρα.Και νεράτζια για νερατζάκι και συκιά.Πιο παλιά υπήρχαν και τρείς αμυγδαλιές στο απέναντι οικόπεδα.Τόσα χρόνια δεν πάθαμε τίποτα.

Ο TS ανέφερε μόνο την λέξη "Αθήνα" όποτε μπορεί να εννοεί και κάποιο προάστιο της Αθήνας όπου και εκεί δεν θα έχεις τα ίδια επίπεδα μόλυνσης με του κέντρου της Αθήνας.

Εσύ σε πιο Δήμο αναφέρεσαι ;

Στον Δήμο μου (Χαλάνδρι) και εμείς έχουμε όλα αυτά που προείπες και τα καταναλώνουμε άφοβα.

• Like 1
Δημοσ.

Στο Χαλάνδρι μου έτυχε να να ρωτά κάποιος αν μπορεί να πάρει τα "μανταρίνια αν θυμάμαι καλά" και του είπε μια γειτόνισά να μην τα πάρει. 

Αποτέλεσμα, απλά να σαπίζουν και να πέφτουν στο έδαφος.

Προσωπικά είμαι υπέρ των "συλλεκτών" μιας και ίσως έτσι γίνεται καλύτερη εκμετάλλευσή τους και λιγότερο λέρωμα των πεζοδρομίων ή των δρόμων.

• Like 1
Δημοσ.

τι παιζει στην αθηνα ρε?λεμονια ελιες νερατζια μανταρινια αμυγδαλα πετρελαιο κ ολα τζαμπα ,ελα πειτε που ειναι τα αβοκαντο οι μπανανες οι αναναδες κ οι σοκολατες,μην κρυβεστε

Δημοσ.

τι παιζει στην αθηνα ρε?λεμονια ελιες νερατζια μανταρινια αμυγδαλα πετρελαιο κ ολα τζαμπα ,ελα πειτε που ειναι τα αβοκαντο οι μπανανες οι αναναδες κ οι σοκολατες,μην κρυβεστε

Τα παλαιότερα χρονιά έβρισκες εύκολα και ρόδιες, συκιές, κορομηλιά όταν ήμουν μικρός τα τσακίζαμε τα καημένα τα δεντράκια.

Δημοσ.

Τι να κάνουμε , η Αθήνα έχει τα κακά της αλλά και τα καλά της.

Συνήθως τέτοια δέντρα βρίσκεις είτε σε παλιές μονοκατοικίες ή σε "αχτιστα" ακόμη οικόπεδα.

Αβοκάντο, μπανάνες ανανάδες και σοκολάτες κανονικά έπρεπε να έχετε εσείς εκει πάνω , αφού έχετε Δημαρχάρα.... :D .

Εκτός και αν έχει γίνει "Αυστριακός μετά την φυλακή :D :P

Δημοσ.

Ο TS ανέφερε μόνο την λέξη "Αθήνα" όποτε μπορεί να εννοεί και κάποιο προάστιο της Αθήνας όπου και εκεί δεν θα έχεις τα ίδια επίπεδα μόλυνσης με του κέντρου της Αθήνας.

Εσύ σε πιο Δήμο αναφέρεσαι ;

Στον Δήμο μου (Χαλάνδρι) και εμείς έχουμε όλα αυτά που προείπες και τα καταναλώνουμε άφοβα.

Δίπλα,Αγ.Παρασκευή

Μέχρι και το 2000 που ξεκίνησαν τα έργα για αττική οδό,μετρό κτλ είχαμε και στάνες με πρόβατα κοντά στο σπίτι μου.Αγοράζαμε τυρί από τον τσομπάνη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...