Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από χρόνια σε PC πήρα την μεγάλη απόφαση να πάρω ένα από τα πιο πρόσφατα (2017) 15ρια Macbook. Ή το 2.8 ή το 2.9 δεν έχω αποφασίσει ακόμη. 

Βέβαια μιλάμε για ένα ακριβό μηχάνημα και ψάχνοντας βρήκα 2 πράγματα που με ανησύχησαν.

Α) το Steigate που φαίνεται σχεδόν... σίγουρο αργά ή γρήγορα.... Είναι πρόβλημα και στα τελευταία Macbook pro του 2016 και 2017;  Πόσο συχνό να είναι και το είχε κανείς εδώ να μας πει πως το αντιμετωπίζουν οι Έλληνες αντιπρόσωποι; 

Β) Προβλήματα με τα πλήκτρα στα τελευταία Macbook που κολλάνε και μπλοκάρουν ιδιαίτερα όταν ζεσταθεί το μηχάνημα. Το ίδιο πάλι, πόσο συχνό είναι και αν το είχε κάποιος εδώ να μας πει πως το αντιμετώπισε! 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, μιλάμε για σχεδόν 3000 ευρώ μηχάνημα δεν θέλω να με ταλαιπωρεί με τέτοια θέματα!  

Δημοσ.

Δεν μπορω να σχολιασω για το 1) αλλα το 2) δεν ισχυει. Στα macbook pro του 2017 τουλαχιστον. Η δουλεια μου ειναι τετοια που περναω παρα πολλη ώρα στον υπολογιστη να γραφω και οχι μονο δεν κολλαει αλλα ειναι ταχυτερο, σαφεστερο και πιο ανετο πληκτρολογιο απο τα παλιοτερα

Δημοσ.

Για staingate, δεν εχω δει τιποτα ακομα, ουτε απο το δικο μου, ουτε απο αλλους γνωστους που το πηραν.

Επισης προβληματα με τα πληκτρα δεν αντιμετωπισα..... Ακομα και μετα απο 4κ export ή 3D render που το φτανω στα ορια του(απο αποψη θερμοτητας) , δεν εχω παρατηρησει κατι. 

Ολα ειναι νορμαλ.

Μbp 15'' 2016 maxed out specs. 

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...