idomeneas7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Για εξήγα λίγο το νόημα γιατί δεν το πιασα.
vairass Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Για εξήγα λίγο το νόημα γιατί δεν το πιασα.Στο car ήθελα να το βάλω ας μεταφερθεί, είναι μόνο για εργαλεία αθάνατα ιαπωνικά.Οι υπόλοιπο ας απολαύσουν.
idomeneas7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 A, oκ, άντε να συνεισφέρω. Ο άντρας θέλει να αλλάξουμε το μικρό μας αυτοκίνητο (που προορίζεται για χρήση σε πόλη) με αυτό: Πείτε επιχειρήματα να τον μεταπείσω. 1
vairass Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 A, oκ, άντε να συνεισφέρω. Ο άντρας θέλει να αλλάξουμε το μικρό μας αυτοκίνητο (που προορίζεται για χρήση σε πόλη) με αυτό: Πείτε επιχειρήματα να τον μεταπείσω. Λόλα ένα μήλο
web_assasin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 A, oκ, άντε να συνεισφέρω. Ο άντρας θέλει να αλλάξουμε το μικρό μας αυτοκίνητο (που προορίζεται για χρήση σε πόλη) με αυτό: Πείτε επιχειρήματα να τον μεταπείσω. δεν εχουμε.
andreapaog328 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 A, oκ, άντε να συνεισφέρω. Ο άντρας θέλει να αλλάξουμε το μικρό μας αυτοκίνητο (που προορίζεται για χρήση σε πόλη) με αυτό: Πείτε επιχειρήματα να τον μεταπείσω. ειναι ασχημο. ητανε stock body αντε να πω ναι. 1
vairass Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 αντε βαλτε καμια φωτο -αφηστε τα τρολλ
toyo73 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Φανταζομαι Ιαπωνικα αυτοκινητα που γινονται στην Ιαπωνια, η γενικα Ιαπωνικα.Γιατι και το δικο μου ειναι αθανατο Ιαπωνικο, αλλα εγινε στην Αγγλια :-D . 1
vairass Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Φανταζομαι Ιαπωνικα αυτοκινητα που γινονται στην Ιαπωνια, η γενικα Ιαπωνικα.Γιατι και το δικο μου ειναι αθανατο Ιαπωνικο, αλλα εγινε στην Αγγλια :-D . Μικρή η διαφορά... Για ρίξε φώτο.
opcorsa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2017 ισως το πιο καλοσυντηρημενο ΤΟΥΟΤΑ 20ετιας του νομου μου... και φυσικα ειναι δικο μας 344 χιλιαδες χιλιομετρα.. κινητηρας 2.4 D !! 3
DhZou Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2017 A, oκ, άντε να συνεισφέρω. Ο άντρας θέλει να αλλάξουμε το μικρό μας αυτοκίνητο (που προορίζεται για χρήση σε πόλη) με αυτό: Πείτε επιχειρήματα να τον μεταπείσω. Είναι και μερακλής πάντως...
Thanos1972 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πες του αντρα ομως οτι στις φωτογραφιες δειχνει δυο διαφορετικα αυτοκινητα. Ρωτα τον: Την celica θελεις να παρουμε αγαπη μου η το Datsun?γιατι με το datsun θα μας κοροιδευουν οταν θα περνεις τα παιδια απο το σχολειο. 2
Joshua21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ρωτα τον: Την celica θελεις να παρουμε αγαπη μου η το Datsun?γιατι με το datsun θα μας κοροιδευουν οταν θα περνεις τα παιδια απο το σχολειο. 240Z δαγκωτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα